Arama
Rotalar
Yandex Maps · Nijni Novgorod · Resort Oteller, Tesisler

Seasons

Değerlendirme 5,0
3020 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2026
24 saat açık
+7 (831) 262-18-88
Telefonu göster
No:15, posyolok Dom otdykha Kudma, kurortny posyolok Zelyony Gorod
Kaydet
Номера и цены
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Resort oteller, tesisler Seasons, Nijni Novgorod, foto
574 daha
Цены напрямую от отелей и выгода до 25% от Яндекс Путешествий
Reklam
Daha fazla bilgi
Genel bakış
Ürün ve servisler
Haberler
32
Fotoğraf
584
Yorumlar
1652
Özellikler

Vitrindekiler

Цены напрямую от отелей
Поддержка 24/7
Гарантия заселения
Более 1 млн номеров
Tüm ürünleri ve servisleri göster

Adres

No:15, posyolok Dom otdykha Kudma, kurortny posyolok Zelyony Gorod
Rota

İletişim bilgileri

+7 (831) 262-18-88
Telefonu göster
vzelenomgorode.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Звезда
1.94 km
Звезда
Park yerlerini göster

Özellikler

Havuz
Odada klima
Wi-Fi
Spor salonu
Kafe
Kredi kartıyla ödeme
Park yeri
Piknik alanı
Sauna
Otel türü:otel kompleksi, kaplıca oteli
Tekerlekli sandalye erişimi:erişilebilir
Güneş şemsiyeleri:yok
Havuz türü:ısıtmalı
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Kurum sahibi verileri güncel tutuyor
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 5,0
3020 puan
Burayı değerlendirin

1652 yorum

Varsayılan
Елена Ерофеева
4. seviye şehir uzmanı
9 Şubat
Bu kulübe, torunuyla hafta sonları burada dinlenmeyi seven kızımızın tavsiyesi üzerine geldik. Kirov'dan geldik. 1-8 Şubat 2026 tarihleri arasında bulunuyorlardı. Her şeyi beğendim: mutfak övgülerin ötesinde! Çok çeşitli et yemekleri, çok lezzetli tatlılar, her zaman taze sebzeler ve harika salatalar! Bir sürü balık yemeği ! Oda çok rahattı, 28 derecelik donlarda oda sıcaktı, kimin sıcak olduğu konusunda bir ayar var - azaltabilirsiniz! Havuzu ayrı ayrı not etmek istiyorum - muhteşem, dezenfeksiyonun ne olduğunu bilmiyorum, ancak kelimeden klor kokmuyordu - bu hiç de büyük bir artı! Açık havuzu da beğendim - karım soğukta -25'te yüzüyordu. Saunalarda ve hamamlarda ısınıp iyileştik. Torunu çocuk havuzunu çok sevdi - oradaki su çok sıcak. Çocuklar için harika bir oyun odası ! Bölgede ilginç alanlar var. Çocuklar hala ponni'ye binebilir, sincapları görebilir, tepeden binebilirler. Kirada kayaklar ve patenler de var. Bölge sürekli kardan temizlendi, her yerde bakımlı yollar vardı.Akşamları, bölgede müzik çaldığında ve ışıklar yandığında güzeldi. Kulüpte kütüphane ve masa oyunları, kaplumbağaların, balıkların ve sakallı ejderlerin bulunduğu bir yaz bahçesi bulunmaktadır. Çocuklar için çok kapsamlı bir program - her şeyi tarif edemezsiniz! Yetişkinler için oyunlar, akşamları disko ve karaoke, spor salonu, restoranlar, ızgara barlar, spor sahaları, eko - yollar, bilardo masaları. Kesinlikle yaz aylarında geleceğiz.Herkese tavsiye ediyoruz!
Orijinalini göster · Русский
7
2
Kurumun yanıtını göster
Дмитрий С.
11. seviye şehir uzmanı
6 Haziran
Забронировали отель за день до поездки, отменив бронь в другом известном отеле, прочитав плохие отзывы по питанию о последнем. Времена года полностью оправдал наши ожидания. Еда в ресторане и атмосфера выше всяких похвал. Очень ухоженная территория и сам отель и персонал клиентоориентированы. Номера чистые просторные уборка каждый день. Про спа комплекс тоже можем сказать только положительные слова. Нам все понравилось, возможно вернемся в этот отель еще раз.
Елена Калинина
4. seviye şehir uzmanı
5 Şubat
Bu otelde konaklamayı çok beğendim. Şubat 20206'nın ilk günlerindeydik. En büyük artı personel! Çok kibar ve cana yakın çalışanlar, tatilimizi çok keyifli hale getirdiler. Çok teşekkür ederim! Özellikle restoran çalışanları, sadece aferin. Beslenme açısından her şey önceki incelemelerde olduğu gibi, çok iyi bir büfe seviyesi. Tatlıları, özellikle Anna Pavlova'yı çok beğendim. Dahil edilen beslenmenin kalitesi ve personelin çabaları göz önüne alındığında günlük fiyatın çok uygun olduğunu söyleyebilirim. En olağan standartta yaşadılar, oda küçük ama mükemmel temiz, her şey işlevsel ve görünüşte neredeyse yeni. Saç kurutma makinesi güzel, benimkini unuttum ve uzun ve kalın saçlarımı mükemmel bir şekilde kurutmasına şaşırdım. Banyoda sıcak bir zemin ve duvar var, mayolar çok iyi kuruyor. İşitme duyusu büyük olasılıkla güçlüdür, çünkü köpek bizden uzak bir odada havlıyordu ve biz onu çok iyi duyduk, ama neyse ki sadece öğleden sonra. Ancak bitişik odalarda kimse yoktu. -25'teki Spa'yı tavsiye etmiyorum. Havuz bizim için içeride, dışarıda soğuk. Yanımda suya batmış olan tüm insanlar bunu kalplerini bir arada tutarak yaptılar Ama yine de yüzüyorduk, ancak havuzlardaki sıcaklık daha yüksek tutulsaydı, o zaman çok daha rahat olurdu. Dışarıdaki daha sıcak havalarda eminim süperdir. Saunalar, hamamlar normal, temiz, oldukça büyüktür. Havlular ve çocuk bezleri verilir. Bornozları odadan veya ek bir ücret karşılığında alın. Yoğun saatlerde kadınların soyunma odasında bir sıra olabilir. Soyunma odasındaki saç kurutma makineleri iyi dyson ve bebilis. Alt değiştirme masası, hijyen ürünleri var. Soyunma odası sıcaktır, ancak dış giysilerin bulunduğu ön odadaki ayakkabıları çıkarmanız gerekir, bunu neden ayakkabılarla geçemediğimi pek anlamıyorum, tamam. Bölge güzel, küçük ama yürüyecek, kayak yapacak, cheesecake'de gezilecek yerler var. Sıcak bir zamanda geri dönmek istiyoruz!
Orijinalini göster · Русский
3
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı