Arama
Rotalar
Yandex Maps · Kostroma · Benzin istasyonu

Rosneft

Değerlendirme 4,7
887 puan
24 saat açık
8 (800) 775-75-88
Telefonu göster
Volgorechenskoye Highway No:3Б, Kostroma
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Benzin istasyonu Rosneft, Kostroma, foto
Benzin istasyonu Rosneft, Kostroma, foto
1 daha
Genel bakış
Fotoğraf
5
Yorumlar
226
Şubeler
Özellikler

Adres

Volgorechenskoye Highway No:3Б, Kostroma
Rota

İletişim bilgileri

8 (800) 775-75-88
Telefonu göster
www.rosneft-azs.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri
Tüm şubeler

Nasıl gidilir

Стела Кострома
470 m
4
Стела КостромаРадиозаводская улицаМикрорайон ПановоПолиграфкомбинатЗаволжское кладбище
Park yerlerini göster

Özellikler

Tuvalet
Kredi kartıyla ödeme
Mağaza
Kafe
Arabadan ödeme
Yakıt:Dizel, 95 oktan, 92 oktan
Yakıt ödeme kartları:RN-kart, RN-Kart iş ortakları kartları, ROUTEX
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Yandex Maps'te kurumumun reklamını yap
Değerlendirme 4,7
887 puan
Burayı değerlendirin

226 yorum

Varsayılan
Дмитрий Данченков
8. seviye şehir uzmanı
10 Ocak
Benzin iyi ama belli sütunlarda nasıl çalıştığını bilmiyorum ama ikincisinde normal, dördüncüsünde pek iyi değil. Geçen gün, yakıt ikmali yaptıktan sonra sütunun hemen yanında dururken araba çalışmıyordu, bir adam geldi, itmeye yardım etti ve bataryayı da yaktı. Arkadaş bulmak için harika bir yer, herkese buraya gelmelerini tavsiye ederim. Personel, tuvalet kağıdının bir kez bittiğini söyledi, bu yüzden hemen yeni ruloyu astılar. Bu nedenle hayatın tüm amaçları için en iyi yakıt ikmali.
Orijinalini göster · Русский
1
1
Сергей Мамойленко
6. seviye şehir uzmanı
27 Mayıs
05/24/26 sabah 10-05'te yakıt ikmali yapmaya geldim. Yanımda özel benzin bidonları aldım. Kadın kasiyer bana benzini nereye dolduracağımı sordu ve kutulara dökmelerinin yasak olduğu konusunda uyardı. Kültürel olarak ona bidonların özel olduğunu, benzin (kırmızı) için tasarlandığını, anlaşılması için bunların bir tekne motoru için bidon tankları olduğunu, içlerinde statik voltaj olmadığını açıkladım. 100 litre benzin ödedim. İlk teneke kutuyu 25 litreye doldurduktan sonra ikinci 24 litreye geçtim ve bir süre sonra sütun durdu, benzin sağlanmayı bıraktı. Neler olduğunu bulmaya gittim. Kasiyer müdürü bana bidonlara sadece 40 litre bıraktıklarını söylüyor. Bu ne tür bir keyfilik? Bununla ilgili düzenleyici belge nerede? Bana telefonda olduğunu, yöneticiden gelen mesajı gerekçe göstererek emir gösterilmedi. Şoktayım, benzin satışını hangi temelde sınırladıklarını anlamıyorum? Satın almak istiyorum -ödüyorum - birinin telefon rehberine dayanarak şişelemeyi durduruyorlar - tüketiciye en hafif tabirle rahatsızlık veriyorlar.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
наталья сорокина
9. seviye şehir uzmanı
8 Mart
Korkunç bakım, hatalı ekipman. Bugün yakıt ikmali sırasında 26 litrelik tüm dizel yakıt yere döküldü. Benzin istasyonu çalışanı reddediyor, arızanın videosunu çekmek ve arızayı benzin istasyonu çalışanına göstermek için bir kez daha 2 litre ödemek zorunda kaldım. Tüm makamlara bir şikayet gönderdiler, özür yok, para iadesi yok!!!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı