Arama
Rotalar
Yandex Maps · Gagra · Otel

Rit

Değerlendirme 5,0
248 puan
Çalışma saatleri belirtilmedi
+7 (940) 745-04-50
Telefonu göster
Russian Volunteers Street No:43, Town of Gagra
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Otel Rit, Gagra, foto
144 daha
Genel bakış
Fotoğraf
154
Yorumlar
140
Özellikler

Adres

Russian Volunteers Street No:43, Town of Gagra
Rota

İletişim bilgileri

+7 (940) 745-04-50
Telefonu göster

Mesai saatleri

Çalışma saatleri belirtilmedi
Ekle

Nasıl gidilir

Площадь Нартаа
730 m
1
Площадь НартааАбаата
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Odada klima
Wi-Fi
Teras
Denizin yanında
Transfer
24 saat açık resepsiyon
Çamaşırhane
Çıkış saati:12.00
Transfer türü:ücretli
Ulaşım servisi:gidiş dönüş havalimanı kadar
Giriş saati:14.00
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Bu kurumun sahibi misiniz?

Yakındaki benzer yerler

Skazka
Değerlendirme 4,8
Citrus
Değerlendirme 5,0
Taminik
Değerlendirme 5,0
Bella
Değerlendirme 4,9
MaLi
Değerlendirme 5,0
Değerlendirme 5,0
248 puan
Burayı değerlendirin

140 yorum

Varsayılan
Алина Исаева
6. seviye şehir uzmanı
11 Ocak
Abhazya'nın kalbinde büyülü manzaralı muhteşem bir otel. Ocak ayının başında Abhazya'ya yaptığımız gezimiz inanılmaz derecede sıcak ve çok olumlu duygular bıraktı ve birçok yönden mükemmel bir sığınak haline gelen bu özel otelin değeri budur. Ana Avantajlar: * Mükemmel konum. Otel, Abaatha İstasyonu'na yaklaşık 800 metre (yürüyerek yaklaşık 10 dakika) uzaklıktadır. Bu orta yol: sessiz, sakin ve aynı zamanda bagajınızla bile istasyona hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmak. * Pencereden büyülü görünüm. Otel bir vadide yer almaktadır ve penceremizden manzara sadece büyüleyiciydi — pitoresk yamaçlar, doğa. Bu, özel, huzurlu bir atmosfer yarattı ve Abhazya'nın güzelliğini düşünerek her güne başlayıp bitmesine izin verdi. * Muhteşem bir rüya. Bu otelin gerçek gururu! Odada kaliteli şilteli geniş ve çok konforlu bir yatak bulunurken, nevresimler mükemmel kar beyazı, taze ve gevrektir. Kış Abhazya'da yürüdükten sonra inanılmaz rahat uyudum. · Çok kibar ve özenli personel. Personel gerçekten kibar, ihtiyatlı ve yardım etmeye istekliydi. Abhazya'nın bu kadar karakteristik özelliği olan bu misafirperverlik ilk dakikadan itibaren hissedildi ve birçok hoş duyguya katkıda bulundu. * Odada eğlence. Aktif bir günün ardından, üzerinde birçok kanalın bulunduğu tv'li odada dinlenmek güzeldi. Bir film veya program seçme yeteneği, rahatlığa küçük ama hoş bir dokunuş. * Modern mobilyalar. 1 yatak odalı odamız yeni mobilyalarla, temiz çizgilerle, rahatlık ve düzen duygusu yaratıyordu. * Ayrı bir büyük artı - güzel sahil! Ocak ayının başında bile sahil boyunca yürümek harikaydı ve en canlı anılardan biri haline geldi. Otelden kolayca ulaşılabilir. * Kusursuz temizlik ve sessizlik. Oda kesinlikle temizdi ve geçitteki konumu sayesinde, yalnızca kuşların şarkı söylemesiyle kırılan tam, derin bir sessizlik hüküm sürdü. -Büyük yatak! Abhazya çok olumlu duygular bıraktı ve bu otel onların ayrılmaz bir parçası haline geldi. İdeal dengeyi sunuyor: uyku konforu, kusursuz hizmet, avantajlı konum, setin kış büyüsü ve Abhazya'nın pencereden dışarı çıkan nefes kesici manzarası. Burası, bu sakinliği ve misafirperverliği tekrar hissetmek için geri dönmek isteyeceğiniz bir yer. İçtenlikle tavsiye ediyoruz! Değerlendirme: 10/10 (Otel sadece beklentileri karşılamakla kalmadı, aynı zamanda yolculuğun son derece keyifli olarak hatırlanacağı kilit faktörlerden biri haline geldi).
Orijinalini göster · Русский
1
Ирина Бодрова
9. seviye şehir uzmanı
2 Kasım 2025
22.06-01.07 saatleri arasında otelde dinlendik. 25, personel cana yakın, sabah günaydın dileyecekler ama tatil için başka hiçbir şey sormayacaklar. Aynı zamanda, onlara her zaman bir talepte bulunabilirsiniz. Otelin günlük temizliği vardır ve çok temizdir. Fotoğraflar ve videolar doğanın çarpıcı güzelliğini aktarmıyor. Sabahtan beri kuşların ötüşü ve dağ nehrinin gürültüsü. Otelin kafesinde lezzetli kahvaltılar ve menünün bir kısmı, Kiev'deki pirzolaları beğendim. Otelde ısıtmalı bir yüzme havuzu vardır, deniz hala serinse çok uygundur.
Orijinalini göster · Русский
1
Т Ю
5. seviye şehir uzmanı
3 Ekim 2025
Muhteşem manzaralı güzel bir otel, odada temiz, her gün temizlik, iç çamaşırları temiz beyaz, terlikler, çay çifti, çay, şeker, kadehler var, şilte rahat, bu benim için önemli. Tesis bünyesinde ısıtmalı büyük bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Personel çok cana yakın. Zemin kattaki restoran, mutfağı beş artı, çok lezzetli!
Orijinalini göster · Русский
1
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı