Arama
Rotalar
Yandex Maps · Mariy El Cumhuriyeti · Otel

Регина

Değerlendirme 4,4
115 puan
24 saat açık
+7 (902) 329-92-60
Telefonu göster
Kommunisticheskaya ulitsa No:13, posyolok Surok
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Otel Регина, Mariy El Cumhuriyeti, foto
Otel Регина, Mariy El Cumhuriyeti, foto
3 daha
Genel bakış
Fotoğraf
13
Yorumlar
47
Özellikler

Adres

Kommunisticheskaya ulitsa No:13, posyolok Surok
Rota

İletişim bilgileri

+7 (902) 329-92-60
Telefonu göster

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Сурок – Магазин Максим
390 m
1
Сурок – Магазин МаксимСурок
Park yerlerini göster

Özellikler

Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

18:00Genellikle yoğun
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Регина
Market
Değerlendirme 4,1
Миша
Market
Değerlendirme 4,0
Максим
Market
Değerlendirme 4,3
Хазар
Market
Değerlendirme 4,2
Продукты
Market
Değerlendirme 4,1
Сытный
Market
Değerlendirme 4,1
Птица
Market
Değerlendirme 4,1
Продукты
Market
Değerlendirme 2,7
Продукты
Market
Değerlendirme 4,3
Теремок
Market
Değerlendirme 4,5
Değerlendirme 4,4
115 puan
Burayı değerlendirin

47 yorum

Varsayılan
Дарья Лебедева
3. seviye şehir uzmanı
16 Temmuz 2025
Bir gündü ama çok memnun kaldık. Havaalanından karşılandık, Yoshk-Orla şehrini gösterdik, ayrıca Kazan Dağı'na kadar eşlik ettiler))) Huzur ve samimiyetten, misafirperverlikten ve gösterilen ilgiden etkilendiler))) oda üç kişilik kiralandılar, rahat, televizyon, buzdolabı ve su ısıtıcısı var. Her şey temiz ve rahat. Ayrıca çok uygun bir dükkan da var))) Sabahları lezzetli bir kahvaltı yedik ve kendi bahçemizden bir meyveye ikram ettik))) çok yardımsever sahipler, bu da sıcak izlenimler bıraktı))) Bu yaklaşım ve hizmet için çok teşekkür ederim ve ayrı bir zevk))) Irkutsk'tan büyük selamlar.
Orijinalini göster · Русский
1
Людмила К.
3. seviye şehir uzmanı
20 Ağustos 2025
Ağustos ayında 2 gün boyunca Dağ Sıçanı köyünde dinlenmeye geldik. Regina Otelinde kaldık. Bizimki 4 kişilik numaraydı. Üçümüz dinlendik. Otel sahibine, Sergey Mikhailoviç'e, sıcak karşılama ve misafirperverlik için, eşine böylesine şaşırtıcı derecede lezzetli, doyurucu ve doyurucu kahvaltılar ve akşam yemekleri için, oda hizmetçilerine ve aslında herkese - bu otelde ve mağazada çalışan tüm insanlara kusursuz temizlik ve düzen için büyük teşekkürlerimizi ifade etmek isteriz! Konukların dinlenmesine katılımınız ve endişenizle kalplerimizi fethettiniz! Böyle bir hizmetle ilk kez tanışıyoruz! Sergey Mikhailovich'e sadece hoş, samimi ve yeterli misafir diliyoruz! Yavrularınız, oteliniz ve mağazanız insanların yararına gelişsin ve gelişsin!
Orijinalini göster · Русский
нина г.
15. seviye şehir uzmanı
21 Eylül 2025
Yanlışlıkla yaz başında Moskova'dan Kazan'a giderken Dağ sıçanına "taşındım". Ancak bildiğiniz gibi, tüm kazalar tesadüfi değildir.... Sizi hemen uyarıyorum - sandalyelerde Türk kaplıcası yaldız olmayacak. Ama! Sergey ve karısının sahibinin inanılmaz misafirperverliği olacak, lezzetli yemekler (sabahtan itibaren tavuktan 5 dakika önce alınan yumurtalardan kızarmış yumurtalar), harika bir ruh hali ve yolda bir hediye olacak. Mantar için ormana yaptığınız geziler ve Sergey ve Zina gibi harika insanlar olduğu için özel teşekkürler. Çok teşekkür ederim! Size sağlık, iyi şanslar ve hoş misafirler! Teşekkür ederiz!
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı