Arama
Rotalar
Yandex Maps · Rostov‑na‑Donu · Filarmoni

Philharmonic

Değerlendirme 5,0
4032 puan
Açılış: yarın
+7 (863) 263-32-64
Telefonu göster
Bolshaya Sadovaya Street No:170, Rostov-on-Don
Kaydet
Расписание и билеты
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Filarmoni Philharmonic, Rostov‑na‑Donu, foto
379 daha
Genel bakış
Fotoğraf
389
Yorumlar
1113
Özellikler

Adres

Bolshaya Sadovaya Street No:170, Rostov-on-Don
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (863) 263-32-64
Telefonu göster
rostovfilarm.ru

Mesai saatleri

Açılış: yarın
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Nakhichevanskiy Lane
96 m
4
Nakhichevanskiy LaneДержавинский переулокТеатральная площадьКрепостной переулокПушкинская улица
Park yerlerini göster

Özellikler

Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?
Değerlendirme 5,0
4032 puan
Burayı değerlendirin

1113 yorum

Varsayılan
Людмила Попова
12. seviye şehir uzmanı
3 Mart
Ne yazık ki, bu güzel yeri ziyaret etmek istediğimiz kadar sık olmamalı, ancak her ziyaret ruh için bir kutlamadır. Bina elbette eskidir ve onarılması gerekir. İç mekan, nostaljiye neden olan ama daha da kötüye gitmeyen Sovyetler Birliği tarzındadır. Asıl mesele harika profesyonel sanatçılar, klasik ve halk müziğinden caza kadar çeşitli programlar. Orkestralar- nefesli çalgıların akademik senfonisi ve konçertosu akrobasidir! Ses muhteşem, nefes kesici, kendinizi tamamen kaptırıyor ve müzikle birleşiyorsunuz. BRAVO! Saf, gerçek sesleri seven herkese- burada, olumlu duygular almak ve ruh için dinlenmek için. Tüm başarı ve refah ekibine!!!
Orijinalini göster · Русский
2
Ольга Хохлова
4. seviye şehir uzmanı
10 Mart
İlk defa filarmoni orkestrasındaydım. Konseri çok beğendim. Müzisyenler harika çaldılar ve ben (salondaki herkes gibi) şarkı söylemekten gerçekten keyif aldım. Ancak teslimatın yenilenmesi gerekiyor, hatta daha iyisi yeni bir bina inşa etmek gerekiyor. Şehirde yaşayan mevcut insan sayısı için bina oldukça azdır. Umarım yetkililerimiz bu odaya dikkat eder ve herkes konserlere gitmekten büyük zevk alır.
Orijinalini göster · Русский
3
Елена Иванкова
8. seviye şehir uzmanı
12 Ocak
Kendi başına harika bir yer. Ben şahsen orkestraları ve toplulukları severim. Enstrüman çalmak. Herkes vokalistleri sevmez: çok yüksek sesle ve bazen çığlık atarak. Aradaki kafeyi ziyaret etmek güzel ama çok az yer var. Gardıroptaki havalı kadınlar: beceri, sertleşme, eğitim var, sıra gözlerinizin önünde eriyor, yıldırım hızıyla.
Orijinalini göster · Русский
2
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı