Arama
Rotalar
Yandex Maps · Fethiye · Otel

Mozaik

Değerlendirme 4,9
39 puan
Yazeka
Devamını oku
Mozaik Boutique Hotel, Ölüdeniz'de lagün tarzı yüzme havuzu ve swim-up oda konsepti ile dikkat çekmektedir. Otel, dağ ve deniz manzaralı odalar sunar ve sessiz, huzurlu bir konumda yer alır. Ayrıca, otel aile dostu olup, çocuklar için uygun olanaklar sunmaktadır. Kullanıcı yorumları, otelin temizliği, güler yüzlü personeli ve lezzetli kahvaltısı ile öne çıktığını belirtmektedir. Ancak, bazı konuklar havuzun soğuk olmasından şikayet etmiştir. Genel olarak, otel yüksek puanlar almış ve tavsiye edilmektedir.
24 saat açık
+90 252 617 04 96
Telefonu göster
Muğla, Fethiye, Ölüdeniz Mah., 238. Sok., 1-1
Kaydet
Номера и цены

Fotoğraf veya video ekle

Otel Mozaik, Fethiye, foto
Otel Mozaik, Fethiye, foto
187 daha
Genel bakış
Fotoğraf
197
Yorumlar
10
Özellikler

Vitrindekiler

Цены напрямую от отелей
Поддержка 24/7
Гарантия заселения
Более 1 млн номеров

Adres

Muğla, Fethiye, Ölüdeniz Mah., 238. Sok., 1-1
Rota

İletişim bilgileri

+90 252 617 04 96
Telefonu göster

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Majestik Otel
510 m
Majestik Otel
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Havuz
Odada klima
Spor salonu
Wi-Fi
Helal
Sigara içilmeyen odalar
Oda servisi
Buzdolabı
Yıldız sayısı:2
Otopark türü:kapalı
Otel türü:apart otel
Giriş saati:14.00
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Yakındaki benzer yerler

Dorian Hotel
Otel
Değerlendirme 4,4
Sunmed Lodge
Otel
Değerlendirme 4,7
Mamon Villa 1 rezervasyonyap tarafından
Otel
Puan yok
Mamon Villa 2 by Rezervasyonyap
Otel
Puan yok
The Pearl Oludeniz
Otel
Değerlendirme 4,9
Mellis Beach Hotel
Otel
Değerlendirme 4,3
Tokgöz Butik Hotel Apart
Otel
Değerlendirme 4,2
The Blue Lagoon Hotel
Otel
Değerlendirme 4,3
Türk Hotel
Otel
Değerlendirme 4,3
Mavibelce Hotel
Otel
Puan yok
Değerlendirme 4,9
39 puan
Burayı değerlendirin

10 yorum

Varsayılan
яна
19. seviye şehir uzmanı
17 Haziran
Otel çok güzel ve sessiz! Havuzun varlığı büyük bir artıdır, bazen denize gitmek bile istemedim. Mutfaklı odalar için bile sabah 11'e kadar kahvaltılar. Otelin rahatlığında öğle yemeği yiyebilir, akşam yemeği yiyebilir, akşamları barda oturabilirsiniz. Teraslı bir aile odası (4 kişilik) aldık. Oda büyük! 2 banyo var. Dolaplar ve askılar çoktur. Mutfaklı aydınlık oturma odası. Terastan havuza hızlı erişim. - fotoğraftan anlamadığımız tek şey bunun bodrum katı ve penceresiz yatak odaları olduğunu(( Her gün odayı temizliyorlardı. - Ama sonra havlularını bırakmayı unuttum, odadan kullanılan her şeyi, sonra da bazı küçük şeyleri kesinlikle aldım. Ama genel olarak Mozaik'te iyiydi! Her zaman burada size yardım edecekler, size söyleyecekler ve bir çözüm bulacaklar.
Orijinalini göster · Русский
Марина Мусаткина
14. seviye şehir uzmanı
2 Ekim 2023
Bu oteli doğrudan odadan havuza girdiğim için seçtim, alışılmadık, güzel ama çok işlevsel değil) varış gününde elbette odadan çıktık, yüzdük, fotoğraf çektik ve sonra şezlonglara veya denize dinlenmeye gittik. Konumu dağlarla çevrili güzel, her tarafı güzel! Yamaç paraşütçüleri bütün gün uçuyor, restoranda sessiz müzik, tamamen rahatlıyor. Otelin tüm alanı aslında bir yüzme havuzu ve bir restorandır. Odalar küçük, su ısıtıcısı, bardaklar, mini buzdolabı var, sadece giriş gününde su koyuyorlar, diğer günlerde kahvaltıda su alıyorlardı. Terlik ve saç kremi yoktur, temizlik vasattır. Akşamları sessiz, ancak komşulardan saat 23.00'e kadar kapıları kapalı ve kulak tıkaçlarıyla uyudukları animasyonu duyabiliyorlar. Plaja yürüyerek 15 dakika, Mavi Lagün'e uzak, yaklaşık 2 km uzaklıkta, taksiye binmek daha iyidir. Sadece farklı çeşitlerde yumurtaların olduğu alakart kahvaltı, tam bir kahvaltı doğrudan büyük, iki kişi için yeterli ama çeşitlilik istiyorum. Restoranda akşam yemeği yedik, lezzetli balıklar, makarna, karides aldılar, her şey fena değil ama hesaplanırken komşuların siparişini hesaba eklediler, ayrılırken anlamamız gerekti.
Orijinalini göster · Русский
1
1
Роман Аббасов
8. seviye şehir uzmanı
7 Ağustos 2024
Ölüdeniz'deki en iyi otel. Kocaman temiz havuz, lezzetli yemekler . Mutfaklı ve odadan hemen havuza erişimi olan büyük bir odamız vardı. Güzel personel .
Orijinalini göster · Русский
3
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı