Arama
Rotalar
Yandex Maps · Samarskaya oblastı · Resort Oteller, Tesisler

Mayak

Değerlendirme 5,0
4423 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2026
24 saat açık
+7 (846) 279-00-99 (dah. 1)
Telefonu göster
Samara Region, Stavropolskiy rayon, selskoye poseleniye Vasilyevka, territoriya Baza otdykha Mayak, 1
Kaydet
Номера и цены
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Resort oteller, tesisler Mayak, Samarskaya oblastı, foto
281 daha
Цены напрямую от отелей и выгода до 25% от Яндекс Путешествий
Reklam
Daha fazla bilgi
Genel bakış
Haberler
12
Fotoğraf
291
Yorumlar
1838
Özellikler

Vitrindekiler

Цены напрямую от отелей
Поддержка 24/7
Гарантия заселения
Более 1 млн номеров

Adres

Samara Region, Stavropolskiy rayon, selskoye poseleniye Vasilyevka, territoriya Baza otdykha Mayak, 1
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Отдел бронирования
+7 (846) 279-00-99 (dah. 1)
Telefonu göster
mayak-samara.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Мастрюково
2.58 km
1
МастрюковоИмени В.Грушина (135 км)
Park yerlerini göster

Özellikler

Havuz
Odada klima
Park yeri
Wi-Fi
Kredi kartıyla ödeme
Sauna
Şarap tadımı
Animatörler
Banyolu oda
Yıldız sayısı:3
Otel türü:çevre dostu otel, kaplıca oteli, otel kompleksi
Temizlik sıklığı:her gün
Havuz türü:kapalı
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Kurum sahibi verileri güncel tutuyor

Yakındaki benzer yerler

Domik V gorach
Değerlendirme 4,9
Russkaya ohota
Değerlendirme 5,0
Moya Glinka
Değerlendirme 5,0
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 5,0
4423 puan
Burayı değerlendirin

1838 yorum

Varsayılan
Мария Плюхина
13. seviye şehir uzmanı
2 Şubat
Aralık 2025'te Deniz Feneri'nde doğum gününü kutladım DR için paketi beğendim - erken check-in ve geç check-out, restoranda indirim, spaya çifte ziyaret ile İlk kez Town House'da kaldık (Deniz fenerinin yeniden inşasından önce binadaki odada 1 kez kaldık), rahat, ihtiyacınız olan her şey var, temiz, sıcak Bölgede çok sayıda (15 adet, hatta daha fazla) yerel kedi ve kedi yürüyorlar, sizi verandaya ziyarete gelecekler, sevin, tedavi edin, gücenmeyin! Hepsi kabarık ve çok sevimli Şenlikli akşam yemeği başarılı oldu: her şey lezzetli ve güzeldi, Porn Star kokteyli özellikle hatırlandı Aralarından seçim yapabileceğiniz bir parça kek sundular Spa kompleksinden etkilenmedim, ancak havuz oldukça büyük, 3 sauna (tuz odasında garip kokuyordu) ve jakuzi, ayrıca küçük bir çocuk havuzu var Genel izlenim olumlu: bölgede hoş, zaten ng dekoru, birkaç salıncak, kanal boyunca verandalar vardı - buza hayran kaldık Ormana gitmek terbiyeli, arabayla gitmek daha iyi. Ve yürüyerek giderseniz, Yukarı Bor'daki sarı merdivenlerden yukarı çıkın ve topraklarından ormana yürüyün Yerler çok pitoresk, dinlenmenin sakin ve huzurlu olduğu ortaya çıktı Tek olumsuz nüans: çok uzun bir yerleşim, çünkü bize paralel olarak kurumsal bir giriş getirdiler ve aynı anda birçok insan yerleştiler. Yöneticiden bizi bu kalabalığın dışına yerleştirmesini istedim, çünkü beklemek çok uzun, ama benim doktorum var. Sonuç olarak, yöneticiye yönlendirildik, ama o kadar yavaştı ki, şirketler bizden daha hızlı kayıt yaptırdılar. Bu çok kırıcıydı… Aksi takdirde her şey yolunda!
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Daniel K.
4. seviye şehir uzmanı
7 Haziran
В целом хорошая база, ухоженная территория и есть чем заняться. Отличный ресторан с вкусной кухней и приятным интерьером. Из минусов отмечу подуставший домик (брали премиум таунхаус) - видно изношенную мебель, вода в душе уходила плохо. И еще вечером после 23 было шумно на улице.
Maria T.
3. seviye şehir uzmanı
19 Mayıs
Artıları: Zengin kahvaltı Oyun alanı yeterince iyi Güzel, bakımlı bölge Spa'da kayıt mekanizmasının varlığı, bunun insanların taşmayacağının garantisini verdiğine inanıyorum Fiyata dahil bir çocuk odasının mevcudiyeti Rahat odalar ve kabinler 22 yaşından sonra sessizlik (en azından ziyaretimizde sorun olmadı) Değeri düşüren periyodik promosyonlar Eksileri: fiyat Nisan ayı sonunda rezervasyon yaptık, bazı promosyonlarda indirim ve nakit ödeme için indirim yapıldı. Sonra sel nedeniyle taşınmak zorunda kaldım. Deniz Fenerine teşekkür ederim, maliyet tasarrufu sağlayan bir transfer oldu. Gerçek varış tarihleri için fiyat zaten neredeyse iki kat daha yüksekti. Transfer olmasaydı artık yeni şartlarla gitmezdim. Odada kalırsanız ve yerel bir restoranda yemek yerseniz, bütçeye uygun olmayacaktır. Ama yemekler lezzetli. Bu sefer mutfaklı bir ev aldık - çok uygun.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı