Arama
Rotalar
Yandex Maps · Lipetsk · Otel

Laguna

Değerlendirme 4,9
3815 puan
24 saat açık
+7 (4742) 51-70-70
Telefonu göster
Mira Square No:1Д, Lipetsk
Kaydet
Номера и цены
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Otel Laguna, Lipetsk, foto
597 daha
Цены напрямую от отелей и выгода до 25% от Яндекс Путешествий
Reklam
Daha fazla bilgi
Genel bakış
Ürün ve servisler
Haberler
1
Fotoğraf
607
Yorumlar
1438
Özellikler

Vitrindekiler

Цены напрямую от отелей
Поддержка 24/7
Гарантия заселения
Более 1 млн номеров
Tüm ürünleri ve servisleri göster

Adres

Mira Square No:1Д, Lipetsk
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Отдел бронирования
+7 (4742) 51-70-70
Telefonu göster
lagoon-hotel.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Mira Square
251 m
4
Mira SquareKvartal MallУлица Зои КосмодемьянскойGosavtoinspektsiyaPetrovsky Market
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Odada klima
Kredi kartıyla ödeme
Spor salonu
Kafe
Açık teras
Wi-Fi
Engelli otoparkı
Mobil olmayan nüfus grupları için odalar
Sahil:1. sıra
Yıldız sayısı:4
Oda fiyatı:3500–11000 ₽
Iş merkezi donanımı:bilgisayar, tarayıcı, yazıcı, fotokopi
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Yakındaki benzer yerler

Lipovskaya
Değerlendirme 5,0
Palermo
Değerlendirme 4,3
Bishotel
Değerlendirme 5,0
Lazory
Değerlendirme 4,9
Değerlendirme 4,9
3815 puan
Burayı değerlendirin

1438 yorum

Varsayılan
Константин М
30. seviye şehir uzmanı
18 Aralık 2025
Lagün, Lipetsk'te şu anda zincir otel olmadığı göz önüne alındığında iyi bir oteldir. Yer alan fabrika tarafında yer almaktadır. NLMK ile seyahat eden birçok kişi var. Bir türlü iyi bir restoran, 8.katta yer almaktadır. Odada büyük panoramik pencereler ve fabrika tarafının manzarası vardı. Sokağa kötü ses yalıtımı, geceleri burada çok gürültülü. Kişiye özel dekorasyon banyo, mobilya, TV, tavan lekeleri sızıntı çatı (8. kat). Restoran ve kahvaltı için olumlu bir izlenim bıraktı. Her şey basit ama lezzetli ve ana yemeklerin seçimi fena değil. Makinanın iyi çalışır. Genel olarak bu otel tavsiye ederim!
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Николай Егоров
21. seviye şehir uzmanı
28 Mart
Lipetsk'te harika bir otel! "Laguna" memnun oldu: rahat oda, kahvaltıda lezzetli besleniyorlar, her şey temiz ve temiz. Personel duyarlı — şehir tavsiyelerine yardımcı oldular. Yakınlarda yürüyecek bir yer var. Çok memnun kaldım, ara sıra tekrar döneceğim!
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Maria Ch.
10. seviye şehir uzmanı
29 Mart
çok yorgun 4 yıldız... Otelin kendisinde yaşamıyordu. İkinci kattaki konferans salonunda düzenlenen bir etkinliğe katıldım, ancak kırık orta kapılar (taksi şoförü bir yıldan fazla bir süredir kırıldıklarını söyledi), resepsiyonda çalışmayan bir tuvalet vb. Hemen göze çarpıyor. Ünlü kişilerin çerçeveli portreleri. Resepsiyonda çok cana yakın olmayan bir kız (akşam 8'de resepsiyonda hiç kimse görülmedi). Ayrıca birinci katta, tuhaf bir prensibe göre iş öğle yemeği yiyebileceğiniz Lagün barı da var (ana ilke ucuz ve öfkeyle, iki kişilik 900 ruble öğle yemeği yediler, her şey yolundaydım ve meslektaşım hem çorbayı hem de ikincisini soğuk getirdiler, ısınmasını istemek zorunda kaldım). Ancak 8. katta Uçmak için bir restoran var - ve bununla ilgili hiçbir soru yok, her şey çok lezzetli, iyi servis ediliyor ve nehrin tepesinden panoramik manzara bir duygu denizi. Bir kez daha Lipetsk'te olacağım - kesinlikle buraya bir kez daha geleceğim))
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı