Arama
Rotalar
Yandex Maps · Nijni Novgorod · Barlar

Ibis Kitchen

Değerlendirme 4,4
748 puan
Kurum faaliyette değil
+7 (831) 233-11-00
Telefonu göster
Maksima Gorkogo Street No:115, Nizhniy Novgorod • этаж 1
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Bar Ibis Kitchen, Nijni Novgorod, foto
Bar Ibis Kitchen, Nijni Novgorod, foto
87 daha
Genel bakış
Fotoğraf
97
Yorumlar
297
Özellikler

Adres

Maksima Gorkogo Street No:115, Nizhniy Novgorodэтаж 1
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (831) 233-11-00
Telefonu göster
accor.ru
1

Mesai saatleri

Çalışma saatleri belirtilmedi
Ekle

Nasıl gidilir

Gorkovskaya
420 m
1
GorkovskayaStrelka
Diagnostic and Treatment Center
187 m
4
Diagnostic and Treatment CenterАшхабадская улицаGorkovskaya Metro StationBolshaya Pokrovskaya StreetОперный театр
Park yerlerini göster

Özellikler

Kredi kartıyla ödeme
Wi-Fi
Paket kahve
Kahvaltı
Iş yemeği
Fiyatlar:orta üstü
Yemek teslimatı:varsayılan olarak yok
Tekerlekli sandalyeyle ulaşılabilirlik:tam erişim
Ödeme yöntemi:nakit, kartla ödeme
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

21:00Genellikle orta yoğun
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Бакладжан
Değerlendirme 5,0
Bufet
Değerlendirme 4,7
Mitrich
Değerlendirme 5,0
Kraken
Değerlendirme 5,0
Hachapuri Mariko
Değerlendirme 5,0
Değerlendirme 4,4
748 puan
Burayı değerlendirin

297 yorum

Varsayılan
Паша Иванов
19. seviye şehir uzmanı
24 Temmuz 2025
Nizhny Novgorod'da bir gezi gezisi yaparken bu oteldeydim. Tren istasyonundan uzak durmak rahatsız edici, ama bana öyle geliyor ki bu öznel olarak daha fazla. Dış kısım hoş bir duyguya neden oluyor, çıplak gözle görülebiliyor, binaya bakılıyorlar, iyi bir ilk izlenim yaratmak için bölgeyi temizliyorlar. Odanın kendisinde temizlik, düzen, tüm yedek çarşaflar bu otelin standartlarına göre yıkanır ve asılır. Mini buzdolabı, televizyon var. Ben taşındığımda Condey çoktan çalışıyordu. Küçük bir dolaptaki askıların alışılmadık tasarımına dikkat edeceğim. Pencereler - bir kanat saptaki bir kilide kapatılır, diğeri çocuk kilidinin üzerindedir ve sadece temiz hava akışı için kelimenin tam anlamıyla birkaç santimetre açmanıza izin verir. Hoş olmayan özelliklerden: - duştaki, lavaboda kötü giden su birikir ve duvarlara yerleşir, yürüyüşe bir tesisatçı çağırmanız gerekir.. - duşakabin kapısı, bölme yerine kulp yerine delikli menteşelidir, bu nedenle yerde yıkadıktan sonra bir miktar su buldum... - Odaya ilk girdiğimde ikinci anahtar çalışmıyordu ya da bu plaka anahtarının çalışma düzenini yanlış anladım Ertesi sabah kahvaltı büfesi vardı, yine de birçok farklı atıştırmalık vardı, ancak ana yemekler arasında en sevdiğim pirinç ve karabuğday gevrekleri, patatesler, onlara kurutulmuş meyveler, hatta kavun kesimleri de vardı. Yakınlarda, soğuk içeceklerin bulunduğu tanka ek olarak, önce bir fincan latte, sonra Amerikano'dan bizi memnun eden harika bir kahve makinesi vardı. Genel olarak, bu oteli nüfus ve yaşam için bir yer seçerken tavsiye ederim) Ve eksiklikleri, yönetimin ve operasyonel personelin çözeceğini düşünüyorum)
Orijinalini göster · Русский
chili2hot
9. seviye şehir uzmanı
8 Ağustos 2025
Aileleriyle Nizhny Novgorod'a seyahat ettiler. Yolculuk kendiliğinden çıktığı için aşağı yukarı nezih otellerde aile odaları bulunamadı. Seçim, otoparkın mevcudiyeti nedeniyle Ibis'e düştü. Ne diyebilirim ki - en saf haliyle bir iş oteli. Aile odasında ek bir kanepe, herhangi bir imar yok, ancak son derece küçük bir banyo, lavabonun üzerindeki aynanın yanında çok az aydınlatma var. Küçük şeyler, valizler için çok yeterli yatay yüzey yok. Özellikle iğrenç kahvaltıya dikkat edeceğim - omlet balık kokuyordu. Bu durum olmasaydı, her şey yiyecek açısından ölçülü olurdu. Servis net ve hızlıdır. Genel olarak, ortak alanlarda - otel zaten yorgundu, makyaj gerekiyor, ancak bu kadar çok misafirle bu kabul edilebilir.
Orijinalini göster · Русский
1
Анна Т.
9. seviye şehir uzmanı
21 Temmuz 2025
Otel zinciri. Bu şehirde ilk kez kaldık. Personel kibar, görevlerini mükemmel bir şekilde yerine getiriyor! Standart artı numara. Biz varır varmaz yerleştik (sabah 11), çünkü oda bizim varışımıza hazırdı. Bunun için çok teşekkür ederim. Oda küçük, geceleme için artık gerekli değil. Klima düzgün çalışıyor. Katımızda bir ütü odası vardı (eşyalar için bir masa sakıncası olmazdı, ama bir askı vardı ve ütü için gerekli eşyaları üzerine koydum). Wi-fi odada, zemin katta çalışıyor ve restoranda balık tutmuyor. Odaya sadece girişte su verilmesi çok garip (6 gece yaşıyordu). Ayrıca dışarıda 40 dereceden fazla. Restoranda yemek lezzetli. Servis hızlı ve nettir. Kahvaltı almadılar, hiçbir şey söyleyemem. Anahtarlardan birinde bir sorun vardı (kodu değiştirirken bile kapıyı açmadım). Başka biriyle değiştirildiler ve hayat düzeldi. Yataklar kar beyazı. Hijyen için her şey var. Rahat bir tatil geçirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı