Arama
Rotalar
Yandex Maps · Vologda · Oto yıkama

Forum

Değerlendirme 4,2
321 puan
Kapanışa 3 dk.
+7 (8172) 50-65-55
Telefonu göster
Leningradskaya ulitsa No:100к1, Vologda
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Oto yıkama Forum, Vologda, foto
Oto yıkama Forum, Vologda, foto
53 daha
Genel bakış
Fotoğraf
63
Yorumlar
153
Özellikler

Adres

Leningradskaya ulitsa No:100к1, Vologda
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (8172) 50-65-55
Telefonu göster

Mesai saatleri

Kapanışa 3 dk.
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

ТЦ Форум
263 m
4
ТЦ ФорумЯрославская улицаГончарная улицаПо требованиюНовгородская улица
Park yerlerini göster

Özellikler

Kredi kartıyla ödeme
Park yeri
Wi-Fi
Kuru temizleme
Hediye çeki
Islak temizleme
Pasta-cila
Lastik temizleme
Cila
Yıkama:temassız, el, hazır menü, motor, tekerlek, motosikletlerin
Dış yıkama fiyatı:min. 200 ₽
Ödeme yöntemi:kapıda ödeme, indirimli ödeme, peşin ödeme, sonra ödeme, nakit, kartla ödeme, nakit dışı ödeme, online, QR kod, hızlı ödeme sistemi, kredi kartı ile ödeme
Promosyon:indirim, promosyon, özel indirim, bonus
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

21:00Genellikle yoğun değil
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Hameleon
Değerlendirme 5,0
Gagarin
Değerlendirme 4,8
Bkf
Değerlendirme 4,3
Kurs Auto
Değerlendirme 4,7
Self-service car wash
Değerlendirme 4,5
Değerlendirme 4,2
321 puan
Burayı değerlendirin

153 yorum

Ewellate | Витамины и пищевые добавки
6. seviye şehir uzmanı
31 Ocak
Akşam arabayı komplekse bırakırdım, sabah alırdım. Islak temizlik sırasında kapı kartlarının eşikleri ve alt kısımları yıkanmamış, pedalların etrafındaki kir temizlenmemiş, koltuklar süpürülmemiş, dikişlerde toz kaldığı için kapı kartlarının ceplerinde de toz bırakılmıştır. Ön panel bir şekilde seçici olarak silindi. Ama ne öldürdü - halıları sadece bir taraftan yıkadılar, ancak yanlış tarafa kir bıraktılar, oraya kum yapıştılar ve böylece halıları magina'ya koydular ... Kusurları işaret ettiler, bir bezle bir şeyi kaçırdılar, gerçekten hiçbir şeyi tamamlamadılar. Daha fazla beklemek için zaman yoktu, arabayı aldım, içeride kendim evlendim. Herkesin «siktir git" yaptıklarına dair bir his kaldı. Özellikle fiyat şehirdeki ortalamanın üzerinde olduğu için harcanan para kesinlikle üzücü
Orijinalini göster · Русский
2
2
Юлия
6. seviye şehir uzmanı
20 Şubat 2025
Başkalarının zamanına böyle davranmanın nasıl mümkün olduğunu açıklayın?kayıtlara göre iki saat sonra gelip ayrıldım!Belli bir süre için kaydın ne olduğunu unutmuş gibi geliyor?Arabayı her şeyi pistten anlıyorum, ancak ilan edilen 1-1.15 için sonuç yakın değildi! Gövdeyle ilgili hiçbir soru yok, mükemmel bir şekilde yıkandılar, iç mekanı da yıkadılar, ancak dikkat etmemi istediğim bardak tutucu alanını da aynısını bıraktılar!ve en hoşgörüsüz olanı, kompleksten sonra arabada taze koktuğunda, ama kalıcı bir ter kokusu aldım
3
Елизавета
4. seviye şehir uzmanı
6 Mayıs
Lütfen yöneticinin çalışmasına dikkat edin! Bugün 6 Mayıs 2026'da araba yıkamanıza iki araba kaydedildi. Yöneticiye saat 10:00 olarak belirlendi. Önceki gün arama yapılmadı! Belirlenen saate kadar geldik, ancak resepsiyonist bize arabalarımızın saat 9: 00'da kaydedildiğini söyledi! Her şeyden önce, o zaman için planladığımız başka işlerimiz olduğu için fiziksel olarak saat 9: 00'a kaydolamadık! İkincisi, resepsiyonist yanlışlıkla bizi başka bir zamana kaydettirse bile, neden akşam 9'da gelmediğimizde kimse bizi aramadı bile? Sonuç olarak, yönetici bize başka zaman teklif etmedi ve bu bizim hatamız olmasa da bu durumu çözmeyi düşünmedi! Zamanında geldik ve hiçbir şeyle gitmedik! "Müşteri odaklılığınız" için "teşekkür ederim"! Yönetimden yöneticilerle bir görüşme yapmasını ve onlara kayıttan önceki gün müşterileri aramanın, kaydı dikkatlice tutmanın ve kibarca iletişim kurmanın gerekli olduğunu açıklamasını rica ediyorum!
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı