Arama
Rotalar
Yandex Maps · Kazan · Otel

Evropa

Değerlendirme 4,9
1365 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2026
24 saat açık
+7 (843) 222-00-55
Telefonu göster
Peterburgskaya Street No:14, City of Kazan
Kaydet
Номера и цены
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Otel Evropa, Kazan, foto
442 daha
Цены напрямую от отелей и выгода до 25% от Яндекс Путешествий
Reklam
Daha fazla bilgi
Genel bakış
Fotoğraf
452
Yorumlar
611
Özellikler

Vitrindekiler

Цены напрямую от отелей
Поддержка 24/7
Гарантия заселения
Более 1 млн номеров

Adres

Peterburgskaya Street No:14, City of Kazan
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (843) 222-00-55
Telefonu göster
grk-europe.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Tukay Square
80 m
2
Tukay SquareSukonnaya SlobodaKremlyovskaya
Сквер имени Тукая
279 m
4
Сквер имени ТукаяМетро Площадь ТукаяУлица Артёма АйдиноваКазань – Памятник ВахитовуКазань – Театр Тинчурина
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Odada klima
Kredi kartıyla ödeme
Kafe
Açık teras
Engelli tuvaleti
Wi-Fi
Engelli otoparkı
Masaj
Sahil:hayır
Yıldız sayısı:3
Oda fiyatı:2400–6000 ₽
Otopark türü:açık
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Kurum sahibi verileri güncel tutuyor

Yakındaki benzer yerler

Hotel 55
Değerlendirme 4,6
Tatarstan Hotel
Değerlendirme 4,4
Etnika
Değerlendirme 4,4
TatarInn
Değerlendirme 4,9
Suleiman Palace
Değerlendirme 4,9
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,9
1365 puan
Burayı değerlendirin

611 yorum

Varsayılan
Анастасия
8. seviye şehir uzmanı
12 Nisan
Hafta sonu için Kazan'a geldik, bu otelde kaldık. Tabii ki, çok uygun bir konum, Bauman Caddesi'ne yakın, yakınlarda bir alışveriş merkezi, bakkal, eczane var. Oda temiz, rahat ve banyoda şampuan, duş jeli ve diş seti bulunmaktadır. Çok uygun. Ancak duş, özellikle yağmur duşu modu çalışmıyordu, açıldığında su her yöne sıçradı. Her şeyin geri kalanı düzgün çalıştı. Seçeneğin çok büyük olduğunu söylememek için kahvaltıyla birlikte aldık, ancak açlıktan ayrılmadık, genel olarak kabul edilebilir. Personel çok kibar ve misafirperver. Genel olarak, otel hakkında hoş izlenimler kaldı!!! Sadece otel yönetimine bir talepte bulunun: Lütfen tesisatın düzgün çalıştığını kontrol edin.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Мария С.
3. seviye şehir uzmanı
7 Haziran
Все понравилось. Вежливый персонал, нормальные завтрака, удобная, закрытая парковка. Удачное расположение. Номера чистые, уютные. Если нужно будет вновь посетить Казань, буду рассматривать данную гостиницу для заселения.
Артем П
19. seviye şehir uzmanı
25 Şubat
Kazan'da ilk kez bulunduk. Bu otelde kaldık ve pişman olmadık. Şehrin tam merkezinde, Bauman Caddesi'ne yakın bir otel, kukla tiyatrosu ve Kremel, cami vb. Dahil olmak üzere şehrin en güzel cazibe merkezlerinin tümü Pencereden manzara güzeldir (fotoğrafta görebilirsiniz). Otelin odaları çok temiz, her gün temizlik yapıyor, her gün havlu değiştiriliyor. Hijyen malzemeleri var. Oda çok temiz, sıcak (hatta sıcak). İyi şilteli yataklar, ortopedik yastıklar, üzerlerinde bebek gibi sıkıca uyuyor. Yemekler Azu Cafe'de alt katta açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Kahvaltılar çok lezzetli, aferin büyük adamlar evde pişiriyorlar. Ayrıca bu kafede öğle ve akşam yemeği yiyebilirsiniz, yemek seçimi çok büyük, her şey taze ve lezzetli, kişi başına ortalama çek 500 ruble. Yöneticilerin hepsi cana yakın ve titizdir, herhangi bir konuda yardım etmeye hazırdır. Eksi bir yıldız için: 1. Duyulabilir, ancak bu artık otel yönetimi için değil, inşaatçılar için bir soru. 2. Kötü çalışan bir tuvalet sifonu için. Odada tuvalet düğmesi kırıldı, kapağı çıkardıktan sonra yıkamak zorunda kaldım. 3. Kötü su basıncına neden olan kireç birikintileri olan sıhhi tesisat için. 4. Bu, içinde yıkandığınız ve suyun kısmen zemine aktığı bir duşakabindir ve kabinden çıkarken banyoya su akmaması için yere 2 havlu koymanız gerekir. Genel olarak otel çok güzel. Yönetime mükemmel bir şekilde uyumlu ekip için ve hizmet veren personele mükemmel bir şekilde yaratılmış rahatlık için teşekkür ederiz. Yönetim, size hitap ediyor. Tüm sıhhi tesisatları kontrol edin, eksiklikleri düzeltin ve insanlar ayrılırken daha da mutlu olacaklar. Kazan'ı bir sonraki ziyaretimizde kesinlikle bu otelde bir kez daha kalacağız.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı