Arama
Rotalar
Yandex Maps · Moskova · Karaoke kulüpleri

Echo

Değerlendirme 4,6
1949 puan
Kapanış 06:00
+7 (495) 912-10-83
Telefonu göster
Vorontsovskaya Street No:4с3, Moscow • этаж цокольный
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Karaoke kulüpleri Echo, Moskova, foto
53 daha
Genel bakış
Menü
Haberler
3
Fotoğraf
63
Yorumlar
1151
Özellikler

Menü

Uzun süredir güncellenmedi
Отдельная кабинка
Аренда приватной кабинки 1 000 руб/час
1000 ₽1 h
Tüm menüyü göster

Adres

Vorontsovskaya Street No:4с3, Moscowэтаж цокольный
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (495) 912-10-83
Telefonu göster
www.echo-karaoke.ru

Mesai saatleri

Kapanış 06:00
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Taganskaya
70 m
2
TaganskayaMarksistskayaTaganskaya
Metro Taganskaya
122 m
4
Metro TaganskayaMarksistskaya Metro StationMayakovskogo LaneTaganskaya SquarePolyclinic No. 104
Park yerlerini göster

Özellikler

Kredi kartıyla ödeme
Park yeri
Wi-Fi
Mutfak:Avrupa mutfağı, İtalyan mutfağı, Ukrayna mutfağı, Japon mutfağı
Ortalama hesap:min. 1800 ₽
Fiyatlar:orta üstü
Ödeme yöntemi:nakit
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Kurum sahibi verileri güncel tutuyor

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

18:00Genellikle orta yoğun
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Solo
Değerlendirme 5,0
Virgins
Değerlendirme 4,9
Most
Değerlendirme 4,9
Royal Kings
Değerlendirme 4,8
Royal Space
Değerlendirme 4,6
Değerlendirme 4,6
1949 puan
Burayı değerlendirin

1151 yorum

Varsayılan
Мария Абдульманова
5. seviye şehir uzmanı
15 Şubat
Echo Karaoke kulübünü ziyaret etmek hoş izlenimler bıraktı. Atmosfer rahat, iç mekan şık ve modern. Dostça toplantılar ve kurumsal partiler için harika bir yer. Burada dinlenmeye ve eğlenmeye elverişli hoş bir atmosfer var. Çok çeşitli müzik besteleri, farklı müzik türlerinin hayranlarını memnun edecektir. Rus halk şarkılarından modern şarkılara. Resepsiyonistler misafirperver ve özenlidir, konukların uygun salonu seçmelerine yardımcı olurlar. Mutfak, taze yemekler ve atıştırmalıklarla sizi memnun ediyor. Ziyaretin maliyeti, özellikle hizmet düzeyi ve hizmet kalitesi göz önüne alındığında oldukça kabul edilebilir.
Orijinalini göster · Русский
2
Надежда Львова
18. seviye şehir uzmanı
26 Mart
Uygun bir yerde şirin bir karaoke kulübü. Taganskaya Radyalnaya metro istasyonunun çıkışının yanında yer almaktadır. Buraya doğum günüm için davet edildim, önceden ayrı bir oda ayırtmanız gerektiğini biliyorum, yer popüler. Oda oldukça büyük, şirketinizle birlikte oturabileceğiniz ve ortak bir salonunuz olan birkaç ayrı oda. Geniş bir odadaydık, kanepeler ve minderli yataklarla. Kurumun kendi kafesi var, menüsü standart bir yemek seti ile küçük. Yemeklerin tadı oldukça ortalamadır, ancak fiyatlar normal bir restoranda olduğu gibi, ancak muhtemelen burada buna bahse girmezler. Her misafir için depozito 2500 ruble'dir. Odanın içindeki ses iyidir, katalogdan çok çeşitli şarkılar vardır, gürültü yalıtımı ortalamadır (yan odada söylenen her şeyi duyabilirsiniz :)) Bu tür boş zamanları sevenler için genel olarak iyi bir yer!
Orijinalini göster · Русский
3
Sonika
5. seviye şehir uzmanı
18 Şubat
Merkezdeki Yankı hakkında zaten hoş olmayan bir inceleme yazıyordum. Şimdi Taganskaya'da Yankı hakkında yazacağım. Hemen söyleyeceğim, hafta içi ortak salondaydım. Pek çok insan yok. Ortak salondaki ekipman fena değil, Karaoke-man müziğin tonunu ve mikrofonun sesini size göre ayarlıyor. Şarkıların seçimi büyük, hatta animeden modern kapaklar ve şarkılar bile var. Sen izin vermezsen sıra izlenir ve önünüze girmesine izin verilmez. Ekranlar uygun bir şekilde kurulur, her yerde her şey iyi okunur. Ortak salon büyük değil, eğer tamamen doluysa, bence çok rahat olmayacak. Fırfırsız içecekler, kokteyllerden ziyade mono içecekler almak daha iyidir. Çünkü çok fazla buzla besleniyorlar. Yemek fena değil, atıştırmaya uygun olacak, ancak Çin'e yürüme mesafesinde olduğu gibi Michelin Yıldızı'na kadar. Genel olarak, şarkı söylemek ve dans etmek için iyi, şikayet yok. Ama benim için iki önemli dezavantaj var. Birincisi: Garson çağrı düğmesi yok. Kendiniz aramak, oradaki cehennem mezarlarının bir seçeneği değildir. Her seferinde Karaoke çocuğuna yalvarmak rahatsız edicidir. Masalarda düğmeler yapın, buradan uzaklaşın, daha fazla sipariş verecekler. Oturup tahammül etmemek yerine: "Tamam, çaysız yaşayacağım" İkincisi: Yukarıda yazdığım gibi bunlar cehennem mezarlarıdır. Odasından tuvalete çıktım ve geri dönüyorsun. Alacakaranlık her yerde, sen bir dereceye kadar... Nereye gideceğim? İnsanlar nerede? Ağırlık. En azından duvara işaretçiler koyun. En azından ana olanlar: ortak salon, tuvalet, çıkış vb. Yanan "Çıkış" tabelası beni kurtardı, ona yöneldim. Ama orada birden fazla kişi var... Fena değil, ama daha da yükseğe çıkabilirsiniz)
Orijinalini göster · Русский
1
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı