Arama
Rotalar
Yandex Maps · Moskova · Kafe

Дружба

Değerlendirme 3,8
598 puan
Kurum faaliyette değil
Mira Avenue No:119с10, Moscow
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Kafe Дружба, Moskova, foto
Kafe Дружба, Moskova, foto
49 daha
Genel bakış
Haberler
8
Fotoğraf
59
Yorumlar
378
Özellikler

Adres

Mira Avenue No:119с10, Moscow
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

Telefon numarası belirtilmemiş
Ekle
druzhba-prospekt-mira.clients.site

Mesai saatleri

Çalışma saatleri belirtilmedi
Ekle

Nasıl gidilir

V.D.N.Ha.
1.26 km
2
V.D.N.Ha.Botanichesky SadBotanichesky Sad
Theatre of Fairy Tales
259 m
4
Theatre of Fairy TalesOktyabrskaya SquareХованская улица1st Ostankinskaya StreetGorky Film Studio
Park yerlerini göster

Özellikler

Al-götür
Tuvalet
Engelli tuvaleti
Kredi kartıyla ödeme
Park yeri
Açık teras
Wi-Fi
Paket kahve
Çay
Hayvanlarla girilebilir:hayvanlarla girilmesi yasaktır
Tekerlekli sandalyeyle ulaşılabilirlik:tam erişim
Ödeme yöntemi:kredi kartı ile ödeme, nakit dışı ödeme, hızlı ödeme sistemi, kartla ödeme, QR kod, nakit
Müzik:fon
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

04:00Kapalı
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Moskovskoye Nebo
Değerlendirme 4,7
Ararat
Değerlendirme 4,7
Ricci Capricci
Değerlendirme 4,5
Ottepel
Değerlendirme 4,9
Prime Times
Değerlendirme 4,4
Değerlendirme 3,8
598 puan
Burayı değerlendirin

378 yorum

Varsayılan
Яна
6. seviye şehir uzmanı
16 Mart
03/15/2026 tarihinde bu kurumu ziyaret ettiler, son derece hayal kırıklığına uğradılar. Tutarları ve pozisyonları doğrulamak için çekin fotoğrafını ekliyorum. Neyi beğendim: Khachapuri "Dört Peynir" (950 ₽) — gerçekten lezzetli, peynirden pişman olmadılar. Övülecek tek yemek bu. Bu korkunç: 1. Servis. Garson (Elena çekte belirtiliyor) masaya yaklaşmadı, sipariş vermek için kendim dönmem gerekti. 2. Kuzu filetosu —2600 ₽) - kesinlikle bu kadar paraya değmez. Et kuru, tadı yok, servis yok. 3. Patates kızartması (300 ₽) kül tabağına benzeyen bir tabakta ve en iğrenç olanı saçlarıyla getirildi. Bu, sanitasyonun tamamen ihlalidir. 4. Zhiguli birası (490 ₽) tatsız, ekşi bir tada sahip, sanki bayatmış gibi. 5. Gizli komisyon. Çeke hizmet için% 10 eklediler (469 ₽). Bununla ilgili sözlü bir uyarı yapılmadı, hiçbir yerde bilgi verilmedi (menüde veya girişte). Bunu bir hizmet dayatması olarak görüyorum. Sonuç: Fiyatlar açıkça abartılıyor (iki kişilik sıradan bir akşam yemeği fırfırlar olmadan 5159 ₽ 'a mal oldu) ve yemeklerin ve hizmetin kalitesi ucuz bir eatery seviyesinde. Kafenin konukların önünde temizlik, sunum ve dürüstlük üzerinde acilen çalışması gerekiyor. Bir daha gelmeyeceğiz ve kimseye tavsiye etmeyeceğiz.
Orijinalini göster · Русский
2
1
Павел Бондарь
9. seviye şehir uzmanı
21 Mart
Maalesef hafızamdaki hizmetin en korkunç kalitesi nedeniyle yiyeceğe değer veremem. Masayı işgal ettiler, kimse menüyü getirmedi, menü sorusuna garson sabırsızlıkla masadan kendisi almasını söyledi. Önümüzdeki on beş dakika boyunca masamıza yaklaşmak için tüm talepler göz ardı edildi, garsonlar büyük bir şirketle merkez masasında koşuşturup onları memnun etmeye çalıştılar. Son saman, tezgahın yanındaki özgür garsonun durup bizi masada oturup onu aramaya çalışırken izlemesiydi. Kimse bize bu şekilde gelmedi, sürekli daha fazla beklemek için talepler vardı. Sabır tükendi, hiç sipariş vermeden gittiler. Zamanınızı böyle bir yerde geçirip geçirmeyeceğinize kendiniz karar verin.
Orijinalini göster · Русский
1
Надежда Глазкова
3. seviye şehir uzmanı
30 Ocak
Kahveye gittim arkadaşlığı her şeyi sevdim. Parkın içindeki kahve çok uygun, lezzetli yemekler, çok hoş bir garson Elena, uygun fiyatlar, geniş bir menü vardı. Önereceğim yemekler şunlardır:Chopin salatası, somon ve avokadolu Olivier, makarna bolognese.
Orijinalini göster · Русский
5
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı