Arama
Rotalar
Yandex Maps · Tula · Elektronik eşya mağazaları

DNS

Değerlendirme 4,5
709 puan
Kapanış 21:00
8 (800) 770-79-99
Telefonu göster
Proletarskaya Street No:22А, Tula
Kaydet
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Elektronik eşya mağazaları DNS, Tula, foto
Elektronik eşya mağazaları DNS, Tula, foto
50 daha
Genel bakış
Fotoğraf
60
Yorumlar
237
Şubeler
Özellikler

Adres

Proletarskaya Street No:22А, Tula
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

8 (800) 770-79-99
Telefonu göster
dns-shop.ru

Mesai saatleri

Kapanış 21:00
Çalışma günleri
Tüm şubeler

Nasıl gidilir

Ploshadka
16 m
4
PloshadkaProletarskaya StreetStepanova StreetPlekhanova StreetMaxi Shopping Center
Park yerlerini göster

Özellikler

Teslimat noktası
Teslimat
Tekerlekli sandalyeyle ulaşılabilirlik:mevcut değil
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

13:00Genellikle orta yoğun
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Технопарк
Değerlendirme 4,5
M Video
Değerlendirme 4,4
Ehl'dorado
Değerlendirme 4,3
M Video
Değerlendirme 4,6
Ситилинк
Değerlendirme 4,7
Değerlendirme 4,5
709 puan
Burayı değerlendirin

237 yorum

Varsayılan
Ефремова Виктория
6. seviye şehir uzmanı
18 Haziran
Kötü yorumlar yazmayı sevmiyorum ve bunu yapmamaya çalışıyorum ama... Bu sefer sadece tortu kaldı! Malları almaya geldiler (belirli bir şeye odaklanmak istemiyorum), stokta olan sadece rüzgardaydı ve ortak çalışan depodan sipariş vermeyi teklif etti, kabul ettik, siparişi kendisi yaptı. Almaya geldiklerinde, iade sırasındaki tutum basitçe öldürüldü. Kutuyu getirdiler ve HEPSİ BU! Soruya : - Peki ne, kontrol etmeyeceğiz? ( çizik, talaş veya kırık cam olabilir) Bize cevap verdiler: - İstediğiniz gibi.🫤 Peki, çevrimiçi mağazadan sipariş verdiniz 🤷♀️ Peki ya ????? Genel olarak, kendileri açtılar, kontrol ettiler, geri paketlediler (bant ve bıçak , ksati , kendileri de buldular, kimse teklif etmedi) Siparişi mağazadan değil pazardan aldığımı hissediyorum. İlişki- 👎, müşteri odaklılık yoktur. Bir daha gitmemiz pek olası değil.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Семён
3. seviye şehir uzmanı
10 Mart
Bir yazıcı (MFP) aldım. Evde kurulum yaparken, Wi-Fi bağlantısını desteklemediği ortaya çıktı. Üzgün olduğunu söylemek hiçbir şey söylememektir! Bundan önce 15 yıl boyunca bu işleve sahip bir yazıcı kullandım ve şimdi yeni bir rahatsızlıkla karşılaşacağımı hissediyorum. Satın alırken buna dikkat ettiğimden emin değilim ama hatırladığım kadarıyla satıcıyla Wi-Fi hakkında konuştum. Genel olarak, modern yazıcıların bu bağlantıyı sürdüremeyebileceğini bile düşünmemiştim ((( Satıcının buna dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Yazıcının bilgisayara yalnızca bir kabloyla bağlanması gerektiğinden, kitte bulunmadığını belirtmekte fayda var. Satıcı bu konuda belirtmedi. Kurulum sürecinde eksik kabloyu satın almak için birkaç gün harcadım. Sanki satıcı bu nüansları bilmiyormuş gibi geliyor (((Seçeneği biraz daha pahalıya baksam iyi olur ((( Şimdi hiçbir şey yapılamaz. İzlenim uzun yıllar öncesinden mahvoldu. Dikkatsizliğimin bir kısmı için 1 yıldız değil 2 koyuyorum. Genelde satıcıya ve onun hikayesine güvenirim (((.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Елена Федорова
10. seviye şehir uzmanı
11 Şubat 2025
Geçen gün site üzerinden mikrodalganın teslimatını sipariş ettim. Bu adresten kurye ile teslim edilmek zorunda kaldılar. Siparişi kuryeye teslim ederken, çalışan kasada hemen aradığı ve siparişi iptal etmeyi teklif ettiğini söylediği bir göçük buldu. Zamanında gördüğünüz için ona teşekkür ederim ve kusurlu mallar bana gelmedi.
Orijinalini göster · Русский
2
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı