Arama
Rotalar
Yandex Maps · Kurgan · Otel

Central

Değerlendirme 4,7
1119 puan
Ödüller:
Çok iyi mekan 2026
24 saat açık
+7 (3522) 29-88-80
Telefonu göster
Karla Marksa Street No:97, Kurgan
Kaydet
Номера и цены
Logo

Fotoğraf veya video ekle

Otel Central, Kurgan, foto
Otel Central, Kurgan, foto
352 daha
Цены напрямую от отелей и выгода до 25% от Яндекс Путешествий
Reklam
Daha fazla bilgi
Genel bakış
Ürün ve servisler
Haberler
2
Fotoğraf
362
Yorumlar
557
Özellikler

Vitrindekiler

Цены напрямую от отелей
Поддержка 24/7
Гарантия заселения
Более 1 млн номеров
Tüm ürünleri ve servisleri göster

Adres

Karla Marksa Street No:97, Kurgan
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+7 (3522) 29-88-80
Telefonu göster
otel-central.ru

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Библиотека имени Маяковского
360 m
4
Библиотека имени МаяковскогоХудожественный музей имени Германа ТравниковаДрамтеатрКГУЦентральный рынок
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Odada klima
Kredi kartıyla ödeme
Kafe
Wi-Fi
Merkezin yanında
Park yanında
Banyolu oda
Restoran
Sahil:hayır
Yıldız sayısı:3
Oda fiyatı:1700–4000 ₽
Iş merkezi donanımı:fotokopi
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Yakındaki benzer yerler

Welcomost
Değerlendirme 5,0
Paddock
Değerlendirme 4,7
Ayvengo
Değerlendirme 4,9
Ödüller
Çok iyi mekan 2026
Yandex Maps kullanıcılarının favori yerleri için ödül
Değerlendirme 4,7
1119 puan
Burayı değerlendirin

557 yorum

Varsayılan
Елена С.
14. seviye şehir uzmanı
31 Mayıs
Otel için 3 yıldız burada gayet iyi! Ferah, aydınlık, bakımlı, konforlu odalar. Tek kişilik bir standardım vardı, bir buçuk yatak, bir koltuk için fazlasıyla yeterliydi, oda alanı da en uygun. Odadaki pencere sokağa bakıyordu ama perdeler siyahtı, bu yüzden ne ışık ne de ses kırıldı. Odada klima vardı, düzgün çalışıyordu, çok yardımcı oldu, çünkü bu günlerde sıcaklık + 30'a yakındı. Odada ihtiyacınız olan her şey var: havlular, hatta bornoz, kasa, buzdolabı, TV, kusursuz çalışan wi-fi (ve bu bizim zamanımızda belirleyici seçeneklerden biridir), su ısıtıcısı vardı, çay / şeker her gün yenilendi (ve bu seçenek otelin her standart odasında değil 3 * saç kurutma makinesi var, hepsi bu. Koridorda soğutucu var. Her gün temizlendiler, personel genellikle çok cana yakın ve yardımsever. Anladığım kadarıyla kendi otoparkı var. Aynı adı taşıyan kafede kahvaltılar, bu bir zincirdir, tabiri caizse çok uygundur, otelin dışına çıkmanıza gerek yoktur. Kahvaltılar açık büfe değildir ve bugün belirlediklerinizi seçmiyorsunuz, o zaman alıyorsunuz ama kesinlikle açlıktan ölmüyorsunuz. Kitte bir çeşit yulaf lapası, bir çeşit yumurta, bir tatlı (krep veya güveç vb.) Veriyorlar. Hemen bir kafede öğle yemeği yiyebilir veya akşam yemeği yiyebilirsiniz, fiyatlar çok makul, 1000 ₽ 'da alkolle karşılanabilirsiniz ve her şey çok lezzetli. Bu kompleksin bodrum katında yemek satın alabileceğiniz ve içebileceğiniz bir bakkal dükkanı var (Höyükte alkolün mağazalarda sadece saat 20.00'ye kadar satıldığını unutmayın). Otelin konumu mükemmel - sahil şeridine, tiyatroya ve diğer ikonik yerlere yürüyerek sadece 5 dakika uzaklıktadır.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Николай Р.
9. seviye şehir uzmanı
29 Nisan
İlginç bir otel. Odaların konumu sadece büyüleyici. Yerleşirseniz beni anlayacaksınız. Sık sık iş gezilerindeyim ve otellerin genel seviyesinin oldukça ortalama hale geldiğini fark ettim. Terimin iyi anlamında. Oda sigara içilmedi. Temiz bir şekilde temizlendi. Çarşaflar ve havlular taze ve nişastalıdır. Yatak rahattır. Yatak% 100 oranında çalışıyor. Çay istasyonu stokta. Tek istek. Birkaç şişe su. Sıradan içme suyu. Ve kesinlikle Permiyen'de geçen hafta olduğu gibi olurdu. Restoran hakkında ayrı bir söz. Bunu RESTORANIN büyük harfleriyle yazmanız gerekiyor. Harika mutfak. Tam boy porsiyonlar. Fiyatlar makul. Genel olarak, meslektaşımız gastronomik bir komaya sahipti. Akşam yemeğini anlayacaksınız. Kahvaltı. İlginç. Ben buna daha önce sahip olmadım. Yulaf lapası. Taze doğranmış salatalık. Ve Quesadilla, harika bir dolguyla sıcaktır. İki parça. Fruktin. Ve çay veya kahve toplayın. Sonuç: Yer kesinlikle beş puan almayı hak ediyor. Yaşamak için tavsiye ederim.
Orijinalini göster · Русский
1
Kurumun yanıtını göster
Петр
9. seviye şehir uzmanı
12 Mart
Yaşamak için ihtiyacınız olan her şeye sahip temiz, sıcak bir oda, konforlu bir yatak, ancak bitişik oda ve koridordan zayıf ses yalıtımı. Lezzetli, pahalı değil, kahvaltı ve öğle yemekleri. Kibar personel.
Orijinalini göster · Русский
Kurumun yanıtını göster
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Site haritası
Şehirler arası otomobil rotaları
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2026 Yandex
Veri kaynağı