Yenilenen Yandex.Haritalar hayatın her anında yanınızda!

Kullananlar bilir, en beğenilen mobil uygulamalarımızdan biri olan Yandex.Haritalar aradığınız yeri rahat ve hızlı bir şekilde bulmanızı sağlar. Güncellediğimiz haritalar uygulamımız, bundan böyle hayatınızı ekstra kolaylaştırmaya devam edecek. Nasıl mı?

Az yer çok kapasite!

Telefonunuza indirebildiğiniz haritalar artık çok az yer kaplayacak. Örneğin 1,9 GB boyutunda olan İstanbul haritasını güncelleme ile birlikte 182 MB’a indirdik. Böylece hem mobil cihazlarınızdaki internet kotanızdan tasarruf edecek hem de cihazınızın kullanılabilir kapasitesi size kalacak.

Bir kere indir, dilediğin an kullan!

Artık adres ve yer arayabilmeniz için internet bağlantısına gerek yok. Örneğin, uçaktasınız ve tatil için gittiğiniz otelin adresini öğrenmek istiyorsunuz. Uçak modunda da çalışabilen Yandex.Haritalar uygulamamız hayatınızı bir tık daha kolaylaştıracak. Uçaktan, metrodan ya da internetin çekmediği herhangi bir yerden önceden mobil cihazınıza indirdiğiniz haritalar uygulamamızla tüm mekanları kolayca bulup, adres, telefon ve çalışma saatlerini istediğiniz an görebilirsiniz. Dilerseniz önceden aradığınız yerleri “Yerlerim” listesine de ekleyebilirsiniz.

26 yorum
Guzel bi sey
Windowsphone icin aktif mi?
mucahit2121,
skpen varmı agar.io oynarız
mucahit2121,
bide ben erkeğimha
mucahit2121,
skpem:kasa_321
www.agariowun.com türkiyenin resmi güvenilir agario oyun sitesi
pekinarslanyasar
8 Haziran 2016, 00:31
güzel ve güncel şüpesiz gezmenin tek adresi sanırım bu harita teşekürler yandex
Karel Santral Servisi
17 Mart 2018, 20:12
17 Mart 2018, 20:14 tarihinde düzenlendi
Çok başarılı. Karel santral servisi ve bakırköy karel santral servisi olarak faydalı bir yazı
kayseri web tasarım 
teşekkür ederiz
Karel Santral Servisi
14 Şubat 2019, 11:31
Gerçekten çok başarı yazı, aşağıdaki yazılarda başarılıdır.!!
avcılar karel bakırköy karel ikitelli karel mecidiyeköy karel beşiktaş karel florya karel yenibosna karel
Gölgelik güneş ışığının % 80-90’ını engellediğinden yapraklar daha fazla klorofil üretmeye zorlanmaktadır. Üretilen klorofil miktarı arttıkça yapraklar daha derin yeşil renge bürünür ve macha yeşili daha yoğun olur. Doğrudan güneş ışığı olmadan, yapraklar, çaya genellikle Japon mutfağıyla ilişkilendirilen tatlı ve lezzetli bir tat olan “umami” yi veren amino asitler geliştirir. Çay, çiftçiye ve yere bağlı olarak 20-40 gün boyunca güneşten korunmaktadır.
matcha çayını nereden satın almak lazım
delve insight
17 Mart 2019, 15:21
Very informative article. Great post, thanks for sharing. We are Market Research Firm in Delhi. If you want to get more details please call us:+91-11-45689769 and visit at-  https://www.delveinsight.com
17 Mart 2019, 15:23 tarihinde düzenlendi
Jet Sosyete dizisinde Gülse Birsel, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt gibi harika oyuncuların büründükleri roller bizleri kahkahalara boğarken, karakterlerin bizlere geçmesinde etkili olan dizi kıyafetleri Mathmazeil ile birlikte seyirciye ulaşıyor.
Stilistler tarafından tercih edilen özel tasarım elbiseler, muhteşem gömlekler ve o harika etekler Mathmazeil tasarımcıları tarafından sizler için tasarlanıyor. Bu özel ürünleri mathmazeil güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Jet Sosyete dizi kıyafetleri ürünlerini incelemek için bölüm sayfalarına gidiniz.


Jet Sosyete dizi kıyafetlerini inceleyebilirsiniz. Dizi bölümlerinde kullanılan kıyafetleri Mathmazeil seçkin tasarımcı sayfalarında bulabilirsiniz
tesekkurler size


sığla yağı kremi
ุษบา พิมพ์ฐา
30 Haziran 2020, 10:03
This post is very interesting and excellent.I am very happy to read this post.Thank you for sharing this post.


form  >>>  สล็อตxo
Bu uygulamayı slotxo makalesinde inceledim ve iyi bir gelişme olarak kabul edilen çok iyi bir yanıtı var. Çünkü bu araç bir cevap olarak kabul edilir ve herkes çok fazla uğraşmadan erişebilir Herkese kullanmayı denemelerini tavsiye etmek ister misiniz?
Teknoloji sayesinde, slotxo hayatımızı çok daha kolaylaştıran uygulamaların arttığına tanıklık ediyoruz. Özellikle child yıllarda işlevselliği oldukça fazla artırılan kişisel uygulamaların birçoğu, adeta günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasında.