Yandex Navigasyon Bir İlki Gerçekleştirerek Boş Park Yerlerini Göstermeye Başladı


Yandex Navigasyon uygulamamızla trafikte yaşanan problemleri uçtan uca ele alma hedefimizi birkaç ay önce kullanıcılarımızla paylaşmıştık. Akıllı navigasyon çözümleri elde etmek amacıyla kullanıcılarımızın trafik deneyiminin sadece sürüşten ibaret olmadığını bilerek, sürüş bittikten sonra da kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak amacıyla devrim niteliğinde bir dizi yeniliği devreye aldık. Bu yeniliklerden “boş park yerlerini gösterme” özelliğimizi de İstanbul’da kullanıma sunuyoruz.

Kullanıcılarımıza araçlarını park etme konusunda da yardımcı olmak için park yerlerini gösterme ve akıllı park rotası çizen “Park Yeri Asistanı” özelliğinin ardından boşalan park yerleri bilgisini de kullanıcılarla gerçek zamanlı olarak paylaşıyoruz. Dünyada bir “ilk” olan bu yeniliği, kullanıcılarının hizmetine büyük veri işleme teknolojisiyle geliştirerek sunuyoruz. Artık park yeri arayan bir kullanıcı başka bir Yandex Navigasyon kullanıcısının boşalttığı yeri anlık olarak haritada görebilecek. Kullanıcılar park yerinin kaç dakika önce boşaldığını öğrenebilecekleri gibi isterlerse bu noktaya rota oluşturup araçlarını park edebilecek. Kullanıcılar yine P butonuna tıklayarak park yerlerini görüntülerken aynı zamanda yol üstü park yerlerinin de fiyat bilgilerini de görebilecek. Böylece kullanıcılar, hedefe yaklaşırken "yakında park yerleri var, rota oluşturulsun mu?" önerisi sonrasında önerilen rota izlenirken de fiyat karşılaştırması yapabilecek.

24 saat içinde sadece yüzde 1 pil harcaması yapacak

Akıllı mobil cihazlarda hem Android hem iOS platformlarında geçerli olacak olan bu özelliğimizle, boşalan park yerlerini analiz ederken pil dostu olmaya da dikkat ettik. Bu özellikten yararlanan kullanıcılarımızın akıllı telefonlarında 24 saat içinde sadece yüzde 1 pil harcaması gerçekleşecek.

Geldiğimiz aşamada boşalan park yerlerini gerçek zamanlı göstererek navigasyon sektöründe çıtayı yükseltiyoruz. Bu yeni özellik Yandex Navigasyon’un “sosyal navigasyon” kurgusuna da katkı yapacak; bu sayede navigasyon kullanıcıları birbirlerine fayda sağlayacak. Arabasını çalıştırarak park yerinden ayrılan bir Yandex Navigasyon kullanıcısı hiç farkına varmadan bir diğer kullanıcının park yeri arama derdine son vermiş olacak. Bu, büyük verinin yine kullanıcı yararına kullanılması açısından çok değerli ve teknoloji açısından da çığır açıcı bir gelişme.

Yandex Navigasyon kullanarak evinize, işinize, okulunuza, kısacası gideceğiniz her yere en hızlı rotayı oluşturmaya devam edin.

36 yorum
Güzel bir özellik olmuş, ama bunun ibb ispark ile anlaşarak tam boş yerleri göstermesi gerekir. 
harika özellik kacak.bahisf1.org ekledm
Teşekkür ederiz
kayseri web tasarım
Matcha çayı en etkili yeşil çaylardan bile daha etkili olan bir bitki çayıdır. Sadece Japonya da üretilen bu çay yeşil toz halindedir ve bu sebepten dolayı yeşil çaya çok benzetilir. Ancak yeşil çaya nazaran matcha çayı çok daha fazla etkiye sahiptir. Antioksidan oranı yeşil çaya göre yaklaşık olarak on kat fazladır. Etkisinin daha fazla olmasının nedeni ise; yeşil çay yaprakları demlenip içilir bu da yaprakların etkisini kaybetmesini sağlar ama matcha çayı toz halindedir ve demlenmez. Matcha yaprakları tüm özüyle birlikte etkisini kaybetmeden bu hale getirilmiştir. Bu nedenle tüketildiği zaman yaprakların tüm etkisi ve özü vücuda girmiş olur.


matcha çayı migrosta varmı
Eco Slim Tablet ürününü kullananlar, yani tüketicilerin kullanıcı yorumları sayesinde ürün hakkında geniş bilgiler edilebilirsiniz. Siz de Eco Slim Tablet hakkında yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilir, diğer müşterilere tavsiyelerde bulunabilirsiniz.


Eco Slim Kullananlar Yorumları Şikayetleri
KAZANAN GÖRÜNÜM İÇİN KADIN ETEKLERİ
Şık bayan eteklerimizle gardırobunuza zing ekleyin. Kadınlar için uzun eteklerin yanı sıra sansasyonel kıyafetler yaratacak kısa etekleri seçin. Myntra'nın bayan eteklerini çevrimiçi ortamda çeşitli görünümlerle deneyin. Ekose desenli bir etekle atletik ve sportif olun veya uzun pamuklu eteklerden birinde ultra kadınsı görünün. Büyüleyici bir görünüm için tam kollu beyaz bir gömlek ile puantiyeli bir etek giyin. Bir çift siyah balerinin içine dalın ve eşinizle tarzınıza uygun bir tarihe gidin. Barda bir akşam geçirmek için havalı mahsul bluzlu, yarık maksi bir etek giyin. Bir debriyaj çantası taşıyın ve övgü kazanmak için pompalarınızı takın.
Gayet etkileyici bir özellik, kullanıcı deneyimini içeren bir geliştirme olmuş teşekkürler yandex
bursa oto ekspertiz
https://www.bulutinteraktif.com/ hemen buradan detayları inceleyebilirsiniz.
playbazaarsattaking
17 Nisan 2020, 09:45
https://www.test-luck.com/
playbazaarsattaking
17 Nisan 2020, 12:03
so high-level games online Satta King and Play Bazaar
Shahrukh Khan Upcoming Movies
1st Rank Price - Rs. 000


Bollywood movies 2021
1st rank price - Rs. ,000

Garaj Kapısı firması teşekkür ederiz
ุษบา พิมพ์ฐา
10 Temmuz 2020, 06:51
ข่าวสารเพจนี้ครบถ้วนมาก อยากให้คุณอัพเดทเรื่อยๆ เพื่อการอ่านอย่างต่อเนื่อง และคุณสามารถติดตามเราได้ที่ ทางเข้า
Yandex Navigasyon harika, slotxo'da kullanmanın bir yolunu bulmaya çalıştım ve harikaydı. Türkiye'nin en hızlı ve en rahat navigasyon uygulamasını kullanabileceğimi hiç düşünmemiştim. O zaman seyahat ile ilgili başka sorun olmayacak
Discover stopping
Stopping on the guide
To empower the showcase of parking slotxo spots, tap . The catch just works in territories where the application has data about stopping.
Parking spots are appeared as follows:
— Streets where on-road stopping is permitted.
— Free open parking garages.
— Paid open parking garages.
— Restricted stopping (for the crippled, inhabitants, etc).
— Streets where stopping isn't permitted.
แนะนำ 5 เกมห้ามพลาด ฉันคิดว่าแอพพลิเคชั่นนี้มีความน่าสนใจและน่าแปลกใหม่มากๆ เลยค่ะ และฉันเชื่อว่าในอนาคตคุณจะต้องมีการพัฒนาที่ก้าวหน้าไปมากกว่านี้อีกแน่นอน มีผู้ใช้มากมายที่รอจะใช้แอพพลิเคชั่นที่น่าสนใจนี้