Yandex.Haritalar’da yenilenen BiTaksi deneyimi

Yandex.Haritalar mobil uygulamamıza kattığımız yenilikler bitmiyor! Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Aralık ayında hayata geçirdiğimiz BiTaksi özelliğimizle bulunduğunuz yere taksi çağırabiliyordunuz. Hepimizin hayatına kolaylık katan Yandex.Haritalar uygulamasını sizin için daha da geliştirdik ve BiTaksi özelliğine iki yenilik ekledik.

Sistem aslında aynı ama sağladığı avantajlar daha fazla. Eskiden olduğu gibi Yandex.Haritalar üzerinden BiTaksi çağırmak için gideceğiniz yerin rotasını oluşturuyorsunuz ve BiTaksi çağır butonuna tıklıyorsunuz. İşte bu noktadan sonra iki yeni özelliğimizle hayatınız daha da kolaylaşıyor. Artık Yandex.Haritalar uygulaması üzerinden taksi çağırdığınızda hem taksinin kaç dakika içinde size ulaşacağını öğreniyor hem de gitmek istediğiniz yere taksi ücretinin yaklaşık ne kadar tutacağını görüyorsunuz. Böylece taksiye binmeden hesabınızı bilmiş oluyorsunuz. Denemek için Yandex.Haritalar üzerinden BiTaksi çağırın.

17 yorum
Yeni Arabirim çok hoş duruyor her yerde söylediğim gibi harita ve navigasyon programının ayrı olması kabul edilebilir birşey değil.
makale için teşekkür ederiz.
kayseri web tasarım
Çay bitkileri tomurcuklanmaya başladıklarında, çiftçi çayı ya bir saman çatı ya da çok kalın siyah bir bezle örtüyor. Çatıyı inşa etmek çok zaman aldığı için bazı çay bahçeleri doğrudan bitkiler üzerine serilmiş gölgelendirme bezi kullanmayı tercih ediyiorlar. Gölgelendirme bezinin dış yüzeyi, bazen çalıları güneşin sıcaklığından korumak için gümüş renginde yansıtıcı bir katmana sahip olabiliyor.


matcha premium çayı nasıl kullanılmalıdır
Renovexin Kullanımı Nasıl Olur: Yeşil renkli sabah kaltığınızda, kırmızı renkli olanı ise yatarken 1 bardak suyun içine atıp eridiğinde içerek kullanıyorsunuz. Her bir kutu 20 adet tabletten oluşmakta. Yani buda demek oluyorki kutunun bitme süresi 20 gün. Tam etki için tavsiye edilen sipariş miktarı 2 yada 3’lü settir. 1’li seti denemek amacıyla alablir, yavaş etkiyi hissedebilirsiniz.


http://www.renovexin.gen.tr/


İsveç şurubunun tarihi çok eskilere dayanıyor aslında. Rivayete göre, 18. yüzyılda İsveç'te yaşayan ve 104 yaşında olmasına rağmen oldukça sağlıklı olan Doktor Samst, bir gün attan düşerek ölüyor ve ölümünün ardından evinde bu şurubun formülü bulunuyor. Kendisi hayattayken dinç ve sağlıklı olduğu ve bir kaza sonucu öldüğü için de doktorun bu denli sağlıklı olması bu formüle bağlanıyor.




isveç şurubu nereden satın alınır
Yasak Elma dizisinde Şevval Sam'ın kıyafetleri hepimizi büyülemeye devam ediyor., Giydiği birçok mont, gömlek ve elbise mathmazeil tasarımcılarının ellerinden çıkıyor.

Stilistler tarafından tercih edilen özel tasarım elbiseler, muhteşem gömlekler ve o harika etekler Mathmazeil tasarımcıları tarafından sizler için tasarlanıyor. Bu özel ürünleri mathmazeil güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Yasak Elma dizi kıyafetleri ürünlerini incelemek için bölüm sayfalarına gidiniz
ุษบา พิมพ์ฐา
22 Haziran 2020, 05:19
I like this page very much. Content covered Read easily and easily


form  >>>  ดาวน์โหลด slotxo
ิราภรณ์ นอนน้อย
14 Temmuz 2020, 10:39
เกมฉันคิดว่านี่เป็นข้อมูลที่โพสต์และมีประโยชน์มากและมีความรู้ ดังนั้นฉันขอขอบคุณสำหรับความพยายามในการเขียนบทความนี้ที่ได้มีเนื้อหาและเรื่องราวที่ดี
14 Temmuz 2020, 10:42 tarihinde düzenlendi
Having introduced this story in slotxo, I think BiTaksi is interesting. And very interesting to use, especially if developed to be able to meet the needs of users in many ways It has many functions that are not yet fully available.