Oscar Töreni'ne saatler kala...

Oscar Ödül Töreni deyince törenin yayınlandığı gün kadar o tarihe doğru çıkılan yolculuk da önem taşıyor. Hatta bu dönemin törenin kendisini izlemekten çok daha eğlenceli olduğunu bile söyleyebiliriz. Adayları tek tek incelemek, filmleri dikkatlice izlemek, kimin kazanacağına kendimizden emin bir şekilde karar vermek ve tören gecesi kaçınılmaz olarak yanılmayı beklemek, arkadaşlarla iddialara girmek ve onlardan kazandığımız yemekleri afiyetle mideye indirmek… Ödül sezonunun biz Hollywood dışındaki sıradan insanlara verdiği en büyük keyif bunlar değil mi?

Biz de Yandex olarak bu keyfe dahil olmak istedik ve Akademi Üyeleri sizler olsaydınız ödül kime giderdi, Türk halkı kimleri Oscar’lık addediyor araştırdık. Bakalım tercihlerimiz gerçek Akademi’yle ne kadar örtüşecek, bakalım onlar sinemadan bizim kadar anlıyor olacak mı? Bunun cevabını da Pazar gecesi öğreneceğiz.

En İyi Film – The Revenant (Diriliş)

İyi bir intikam öyküsüne biz de karşı koyamıyoruz elbette ki. “The Revenant - Diriliş” bu yılın galibi.

Diğer adaylar: The Martian - Marslı , Mad Max: Fury Road-Mad Max: Öfkeli Yollar, Brooklyn , Bridge of Spies - Casuslar Köprüsü , Spotlight , The Big Short - Büyük Açık, Room - Gizli Dünya

En İyi Yönetmen – George Miller

“Nerd”lerin intikamı böyle olsun! Vizyona girdiği ilk andan itibaren “kült” statüsü kazanan, kulaktan kulağa yayıldıkça gişe rakamlarını da yükselten “Mad Max: Öfkeli Yollar” filminin yönetmeni George Miller heykeli kucaklamaya hak kazanıyor.

Diğer adaylar: Alejandro G. Inarritu, Tom McCarthy, Adam McKay, Lenny Abrahamson

En İyi Erkek Oyuncu – Leonardo Di Caprio

Millet olarak ezilenin yanındayızdır her zaman. Leo’nun yıllardır süren “Oscar’a kavuşamama durumu” Romeo & Juliet filminde canlandırdığı karakterin çektiği acıları solda sıfır bırakmak üzere. Bu sene bu durum son bulacak ve iki aşık Leo ve Oscar birbirine kavuşacak diye umuyoruz.

Diğer adaylar: Matt Damon, Bryan Cranston, Michael Fassbender, Eddie Redmayne

En İyi Kadın Oyuncu – Cate Blanchett

Yandex Türkçe – Elfçe arası çeviri yapmaya başladı başlayalı Galadriel ile sohbetteyiz, muhabbetteyiz. Cate Blanchett’i milletçe sever, sayarız. Oscar heykelinin sahibi Elf Kraliçesi Blanchett.

Diğer adaylar: Saoirse Ronan, Brie Larson, Jennifer Lawrence, Charlotte Rampling

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu – Sylvester Stallone

Bizde Rocky dedin mi akan sular durur. Nostalji duygusuyla milletçe kuvvetli bir bağımız vardır. Sly ödülü alsın mutlaka.

Diğer adaylar: Tom Hardy, Christian Bale, Mark Ruffalo, Mark Rylance

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Kate Winslet

Koskoca gemi okyanus ortasında batarken hayatta kalmayı başarmış bir kadın, bir Oscar yarışından mağlup çıkacak değildi herhalde. Kate Winslet'ı şimdiden tebrik ediyoruz.

Diğer adaylar: Rachel McAdams, Alicia Vikander, Rooney Mara, Jennifer Jason Leigh

17 yorum
info@medyum.xyz
12 Eylül 2016, 22:26
Leonardo Di Caprio'nun "Diriliş" filmindeki performansı insan ötesiydi resmen hele ki ayı ile olan sahneler çok müthişti.. Ayrıca atı kullanarak donmayı önlemesi gözlerimin önünden hala gitmiyor .. Filmi izlemeyenlere öneririm.
makaleniz için çok teşekkür ederim
kayseri web tasarım
Matcha’yı tanımlamanın en basit yolu ”yeşil çay tozu” ve gerçekten matcha aslında toz haline getirilmiş yeşil çaydır. Japonca ”Fine Powdered Tea” (Yüksek Kaliteli Toz Haline Getirilmiş Çay) anlamına gelir. Kelime anlamı dolayısıylada ”Matcha Tozu” , ”Matcha Çayı” ya da daha derli toplu gibi görünen ”Matcha Tea” talihsiz söylemlerdir. Her nekadar Matcha’nın kelime anlamı Yüksek Kaliteli Toz Haline Getirilmiş Çay olsada, bütün yeşil çay tozları matcha değildir.
matcha çayı satın almak için tıkla
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 19:05
Ürün kutusu üzerinde detayı, imalat tarihi, izin numarası, imalatçı firma bilgileri, son tüketim tarihi ve içerisindekilerin listesi kutuları üzerinde ayrı ayrı detaylı bir şekilde yer almaktadır. Kullanıma başlamadan önce kutuların üzerilerini detaylı bir şekilde okumanızı öneririz.Ürünün içeriğindeki karışımlardan birine alerjiniz varsa kullanmayınız.Herhangi bir rahatsızlığınız ve hastalığınız varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı önermekteyiz.


renovexin kullananlar, kullanıcı yorumları, şikayetleri
Eco Slim benzersiz bir ilaç olan güvenli, biyolojik olarak aktif katkı maddesi. İçeren bir ilaç tamamen doğal maddeler iştahı azaltır, vazgeçirmek için bir arzu, bir sürü var ve yapmak için aperatifler.
Bu daralma miktarı günlük tüketilen kalori sonra başlıyor сжигаться zaten biriken lipidler, kaldır kadınlarda en sık bel, kalça, bel, kol, uyluk.


ecoslim nereden satın alınır
ุษบา พิมพ์ฐา
12 Haziran 2020, 05:57
The article content is good and very interesting. We are following this song.


form  >>>  ดาวน์โหลด slotxo
Mükemmel dizi ve aktörler
https://www.baytronik.com
I watched the live event from slotxo and I am very excited every year. I will be waiting to follow regularly. Especially during the red carpet walk and performances at this event by many artists, and there are actors from many movies that I think will definitely win the prize from the event.
Hollywood bulvarında geniş güvenlik önlemleri alınırken slotxo sadece davetlilerin kullanacağı güzergah açık bırakıldı.
Tören heyecanı sürerken Los Angeles'da birkaç gün devam eden şiddetli yağmur organizatörleri düşündürüyor.
Kırmızı halının üstü tamamen tente ile kaplanarak yağmura karşı önlem alınırken törenin başlama saatinde de sağanak yağmur yağması bekleniyor.
CNN TÜRK Los Angeles temsilcisi Barbaros Tapan'ın takip edeceği kırmızı halı töreni öncesi Tapan, 86. Oscar Ödülleri için tahminlerini açıkladı