Kazadan sonra Çernobil’in son durumu Yandex.Panorama’da

Çernobil Reaktör Kazası’nın üzerinden 30 yıl geçmesine rağmen radyasyon seviyesi insan hayatı için risk taşımaya devam ediyor. 26 Nisan 1986’da meydana gelen patlama sonrası Pripyat kenti yüksek radyasyon nedeniyle yaşanamayacak hale gelmiş ve terk edilmişti.

Bu sınıfta zaman 26 Nisan 1986’da donmuş.

Çernobil’in 30. yıl dönümünde Yandex.Panorama ile bölgenin son durumunu, santral çevresindeki yolları ve hayalet kente dönen Pripyat sokaklarını 360 derecelik görüntülerle adım adım gezebilirsiniz. Tarihin en ciddi nükleer kazasının meydana geldiği yerleri görmek için Yandex.Panorama'yı ziyaret edebilirsiniz.

Bomboş sokakların ortasında eğlendirmeyi bekleyen bir dönme dolap.

21 yorum
makaleniz için teşekkür ederiz.
kayseri seo
Sencha ve gyokuro yapmak için kullanılan yapraklar buğulanır ve sonra şekillendirilir. Bununla birlikte, matcha’ya dönüşecek olan yapraklar yalnızca buğulandırılır. Buğulandırıldıktan sonra yapraklar, sapların ve damarların çıkarılmasını kolaylaştırmak için, şekillendirme işlemi yapılmaksızın tencha kurutucuda kurutulur. Sapları ve damarları çıkarmak, ince matcha üretmenin kilit unsurudur.


matcha çayı ile zayıflama nasıl olur
Jet Sosyete dizisinde Can Yaman , Öznür Serçeler gibi muazzam oyuncuların büründükleri roller bizleri yer yer güldürüp kimi zaman ağlatıyor., Duyguların iletişiminde etkili olan dizi kıyafetleri, Mathmazeil ile birlikte seyirciye ulaşıyor.
Stilistler tarafından tercih edilen özel tasarım elbiseler, muhteşem gömlekler ve o harika etekler Mathmazeil tasarımcıları tarafından sizler için tasarlanıyor. Bu özel ürünleri mathmazeil güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Erkenci Kuş dizi kıyafetleri ürünlerini incelemek için bölüm sayfalarına gidiniz
Karbonhidrat ise yalnızca hamur işleri gibi sağlıksız gıdalarda değil, bazı çok sağlıklı gıdalarda da yer alıyor. İşte ketoyu diğerlerine göre bir parça daha zorlu kılan tarafı bu. Ancak bedenin bir kez keto moduna geçince karbonhidrat pek aramamaya başladığın için işin kolaylaşıyor. Keto demek başta biraz sabır ve daha çok kararlılık demek.


keto tabs
Türkiye ve dünyadaki birçok yeri Yandex.Panoramalar sayesinde bilgisayar başında oturduğumuz yerden gezip görmek gerçekten harika. 

Teşekkürler.
Leptitox




14 Mart 2020, 15:38 tarihinde düzenlendi
Gerçekten bilgilendirici. uykusuzluk
3 Mayıs 2020, 13:38 tarihinde düzenlendi
ุษบา พิมพ์ฐา
5 Haziran 2020, 04:12
Thank you for sharing this great article. I use this article, it is very useful for me.


 form >>> ดาวน์โหลด slotxo
ุษบา พิมพ์ฐา
13 Temmuz 2020, 06:25
ฉันค้นพบเพจนี้แล้ว ฉันชอบมาก คุณต้องอัพเดทข่าวสารให้เป็นปัจจุบันเพื่อการติดตามที่ครอบคลุมและทั่วถึง คุณสามารถเข้าไปชมเพจเราได้ที่นี่ ทางเข้า
ุษบา พิมพ์ฐา
14 Temmuz 2020, 06:24
ข่าวสารครบถ้วน หากคุณอยากติดตามเราเข้ามาติดตามเราได้ที่นี่เลย ข่าวสารเราเยอะแยะมากมายที่จะรอให้คุณได้อ่านได้ติดตาม คลิกเลย ทางเข้า
After the explosion on 26 April 1986, the city of Pripyat, slotxo located near the Chernobyl Nuclear Power Plant and the power plant, had a sound that could not be experienced due to high radiation and was abandoned. Today, it is possible to visit the accident region, which can not only be seen from photographs, due to the intense radiation, but with the city.Panoramas. Users can navigate the region, the roads around the power plant and the streets of Pripyat in steps of 360 degrees, via computers or mobile devices, after 30 years after the accident.