İstanbul trafiğini kilitleyen noktalar

İstanbul’da yaşamanın can sıkıcı noktalarından biri de şüphesiz trafikte kaybedilen saatlerdir. Yandex.Haritalar ve Yandex.Navigasyon uygulamalarımız hayatınızı bir tık daha kolaylaştırmak için hangi yolların açık hangilerinin kapalı olduğunu öğrenmenizi sağlar. Bu yüzden de İstanbulluların favori mobil uygulamaları arasındaki yerini koruyor. 

Yapılan araştırmalarda 3,6 milyonun üzerinde motorlu taşıtın bulunduğu İstanbul’un yoğun trafiğinde uzun süre yolda kalmamıza neden olan noktaları belirledik. İşe gidiş ve dönüş saatlerinde trafik akışını durma noktasına getiren ve uzun kuyruklar oluşmasına neden olan darboğaz noktaları trafikte geçirilen süre, sıkışıklık uzunluğu ve ortalama hız açısından Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Altunizade, Kennedy Caddesi, Eminönü, Zeytinburnu, Kavacık, Şirinevler, Zincirlikuyu, Şile Otoyolu olarak tespit edildi.

Sabahları köprü trafiği 1 numara!

Yapılan araştırmada İstanbul’da sabah saatlerinde sürücülerin trafikte en uzun süre beklemesine neden olan yer Boğaziçi Köprüsü yönünde Altunizade Kavşağı’nın hemen sonrası olarak belirlendi. Sürücüler bu noktaya ulaşana kadar 2.1 km uzunluğundaki trafikte ortalama 39,9 dakika geçiriyorlar. İkinci sırada ise Zincirlikuyu ile Boğaziçi Köprüsü arasında yer alan Ortaköy Viyadüğü bulunuyor. Burada Boğaziçi Köprüsü yönünde gidenler her sabah yaklaşık 3.7 km’lik kuyrukta ortalama 30,2 dakikalarını harcıyor. Üçüncü sırada ise sürücülerin her gün ortalama 27,1 dakika kaybettiği Harem Feribot İskelesi’nin önü yer alıyor.

Akşam trafiğine damgasını Zeytinburnu Sahil Yolu vuruyor!

Ortaya çıkan sonuçlarda İstanbul’da akşam saatlerinde sürücülerin trafikte en uzun süre kalmasına neden olan nokta Kennedy Caddesi’nin Zeytinburnu sahil bölümünde yer alan kısmı olarak belirlendi. Bu yol üzerinde batı yönünde gitmek isteyen sürücüler her gün yaklaşık 3.9 km uzunluğundaki trafikte ortalama 36 dakika kaybediyorlar. İkinci ve üçüncü sıraları Boğaziçi Köprüsü’nün her iki yönündeki noktalar paylaşıyor.

Sabah ve akşam saatlerinde İstanbul’da trafiğin sıkışmasına yol açan tüm noktaları aşağıdaki çizelgeden öğrenebilirsiniz.

Sabah saatleri

Akşam saatleri

20 yorum
Güzel bir analiz olmuş.  Tebrikler Yandex  👍
Merhaba makaleniz için teşekkür ederim
kayseri seo
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 21:08
Renoveksin saç diplerinizde uykuya dalmış ve aktif olmayan saç hücrelerini uyandırarak tekrar saç çıkmasına imkan sağlar.Eğer uykuya dalan saç hücreleri 12 sene boyunca uyandırılmazsa tekrar saç çıkması imkansızlaşır. Bu sebeple saç hücrelerinin canlandırılması ve dökülmelerden
sonra çıkan ayvacık tüylerinin hacim kazanarak uzaması sağlanmalıdır. Renoveksin tam olarak bu takviyeyi yapar ve tekrar eski canlı saçlara kavuşmanıza olanak sağlar.


Renovexin Orjinallik Sorgulaması Nasıl Yapılır, Nasıl Orjinal Olduğu Anlaşılır
Tüy hücrelerinizin yok olarak uzun bir süre boyunca tüylerinizin çıkmamasından oldukça memnun kalacaksınız. Tamamen ithal olan rus merhemi tüy dökücü ürünümüz sayesinde istemediğiniz tüylerden kurtulacaksınız. Kısa tüylerde bile anında etkiyi görebilecek, daha sonrasında 10 yıl boyunca tüylerinizin çıkmadığını görmek sizleri son derece rahatlatacak. Ayrıca Rus Merhemimiz vücudun tüm bölümlerinde kullanılabilir bir özellik taşımaktadır.


rus merhemi eczanelerde satılıyormu
Heyecanlanırken, gülerken yer yer üzülürken dizi karakterinin bu duygularını bizlere geçmesini sağlayan dizi kıyafetleri Mathmazeil'de sizlere ulaşıyor. Özel tasarım elbiseler, gömlekler, o harika etekler mathmazeil tasarımcılarının ellerinden ve yüreklerinden çıkıyor.

İstanbullu Gelin dizi kıyafetleri ürünlerini incelemek için bölüm sayfalarına gidiniz
Peptit maya maskesi tamamen kadınlar ve erkekler için kullanıma uygun cilde her gün 1 kere uygulanarak kullanılan 250 ml unisex kullanım krem çeşiti olarak adlandırılmaktadır. Ürünle ilgili kullanım detayları ve üretici bilgileri son kullanma tarihi gibi tüm detaylar paketin arka kısmında siz değerli peptit maya maskesi kullanıcılarına sunulmuştur. Her paketi 30 günlük kullanım olan 250 ml büyüklüğündeki yüz kremi cildin karşılayamadığı ve alamadığı vitamin ve minarelleri sağlayarak bebeksi bir yapı oluşturabilmektedir. Geleneksel maya usulu bozulmadan el değmeden üretilmiş ve ambaajlanmıştır. Tamamen organik bileşenler ile üretimi gerçekleşmiş bu ürün herhangi bir hastalığın tedavisi veya teşhisi amacı ile kullanılmamalıdır. Göz ve ağız ile temastan kaçınılmalı kuru ve serin noktalarda çocuklarınızın ulaşamayacağı yerlerde tutmanızı önemle belirtiriz.


Peptit Maya Maskesi Kullananlar Kadınlar Kulübü 
Ketojenik diyet, düşük karbonhidratlı diyetlerle birçok yönden ortak noktaları olan çok düşük karbonhidrat içeren fakat yüksek yağ barındıran bir diyet olarak tanımlanmaktadır. Bu diyet çeşidi karbonhidrat alımını büyük ölçüde azaltmayı ve bu kesintiyi yağ ile değiştirmeyi amaçlar. Karbonhidrattaki bu azalma, vücudunuzu ketoz adı verilen bir metabolik duruma getirir. Bu metabolik fazda, vücudunuz enerji için yağ yakma konusunda inanılmaz derecede istekli hale gelmektedir. Aynı zamanda vücut yağı karaciğerde, beyne enerji sağlayabilen ketonlar haline getirmeye başlar.



ketojenik diyet nedir
Bu temiz bilgiler için teşekkür ediyorum çok faydalı oldu. 


<a href="https://www.oindir.net">film indir</a>
12 Ekim 2019, 23:18 tarihinde düzenlendi
ุษบา พิมพ์ฐา
8 Haziran 2020, 10:41
The content of the article is very interesting. Updated continuously


form  >>>  ดาวน์โหลด slotxo
ิราภรณ์ นอนน้อย
5 Temmuz 2020, 10:53
I always search for online articles that can help me. Clearly, there are many interesting facts about this. I think you scored good on the feature as well. Keep working, it's a great work. >> slotxo
ุษบา พิมพ์ฐา
14 Temmuz 2020, 06:14
ข่าวสารครบถ้วน หากคุณอยากติดตามเราเข้ามาติดตามเราได้ที่นี่เลย ข่าวสารเราเยอะแยะมากมายที่จะรอให้คุณได้อ่านได้ติดตาม คลิกเลย  แจ็คพอต
Yandex Traffic Information Agency, where Yandex.Navigasyon, slotxo which is among the indispensable mobile applications of Istanbul residents, receives traffic information, determined the points that caused traffic to occur in Istanbul after a detailed investigation. According to TURKSTAT data, at the end of 2015, there were bottlenecks in Istanbul where there were over 3.6 million motor vehicles registered in traffic, but traffic was very busy, but traffic flowed faster when passed, and separate evaluations were made based on the waiting time in traffic, the length of the traffic jam and the average speed.
เทคนิคเกมยิงปลา ฉันคิดว่าแอพพลิเคชั่นนี้เป็นสิ่งที่น่าทึ่งมากๆ เพราะอัตราจราจรในอิสตันบลูค่อนข้างมีความหนาแน่นมากๆ การที่เราสามารถรู้สสถานการร์ก่อนการเดินทางเป็นเรื่องที่ดี เพราะเราจะได้หลีกเลี่ยงเส้นทางที่มีจราจรที่ติดขัดได้นั่นเอง