Bu 23 Nisan, biz sözü küçüklere bıraktık!

Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramına sahip olmanın verdiği gururla Yandex olarak bu 23 Nisan’ı özel bir proje ile kutlamak istedik ve geleceğin gerçek sahipleri olan çocuklarımıza kulak verdik.

Bugüne özel arama sonuçlarımızdaki cevapları çocuklar veriyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedirden nasıl kutlandığına, en sevilen oyunlardan gelecek hayallerine kadar 23 Nisan’ın tüm neşesini Yandex’in arama sonuç sayfalarında bulabilirsiniz.

Çocuklarla geleceğimiz umut dolu!

Ana sayfamızı geleceğe şekil verecek çocuklarımızla yeniden tasarladık. Çocukların cevaplarının tamamını, bugün için özel hazırladığımız arama sonuçları sayfamızdan izleyebilirsiniz. Tabii ki hazır küçük kahramanlarla bir araya gelmişken her konuda onlara sorular sorduk ve birbirinden keyifli cevaplar aldık. 23 Nisan’ın gerçek kahramanlarının verdiği cevaplar geleceğimizin umutla aydınlandığını bize göstermiş oldu.

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü gelin, onlarla birlikte kutlayalım.

25 yorum
mervenurbilsem
11 Mayıs 2017, 17:22
Bürün çocukların bayramı kutlu olsun
makaleniz için çok teşekkür ederim.
kayseri web tasarım
Bayram kutlu olsun.


matcha çayı şikayet
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 21:09
Saç bakımı oldukça önemli bir konu. Özellikle günümüzde sağlıksız beslenme ve stres kaynaklı sorunlardan kaynaklı durumlarda saç dökülmeleri ve saçların hacimlerinde küçülme söz konusu.Bu durumu telefi edilmediğinde yakın bir zamanda saçlarımızın azalarak yok olması mümkün. Saçlarımızın görünümümüze sağladığı katkı düşünüldüğünde saçların tekrar canlanması ve hacim kazanması için doğal takviyelerin kullanılması gerekir. Size bu konuda tavsiye edeceğimiz renovexsin oldukça doğal içeriğe sahip bir saç bakım takviyesi.


Renovexin Şikayetlerini Nereye Yapabiliriz
Kardeş Çocukları dizisinde Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu gibi harika oyuncuların oynadıkları roller ruhumuza işlerken, bu duyguların bizlere geçmesinde etkili olan dizi kıyafetleri Mathmazeil ile birlikte seyirciye ulaşıyor.
Stilistler tarafından tercih edilen özel tasarım elbiseler, muhteşem gömlekler ve o harika etekler Mathmazeil tasarımcılarının ellerinden ve yüreklerinden çıkıyor. Tüm bu ürünleri tasarımcı sayfalarımızdan satın alabilirsiniz.

Kardeş çocukları dizi kıyafetleri ürünlerini incelemek için bölüm sayfalarına gidiniz.
saolun


bust xl
SEO, İngilizce’de “Search Engine Optimization” kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltma. Günümüzde dijital pazarlama alanında en önemli alanlardan biri olan seo, Türkiye’de de “Arama Motoru Optimizasyonu” olarak da biliniyor. Kullanıcılara yaptıkları sorgulara yönelik en alakalı, doğru ve açıklayıcı sonuçları çıkarmayı hedefleyen Google’ın ve diğer büyük arama motorlarının, sıralama kriterlerini etkin biçimde öğrenerek bunlara göre gerekli optimizasyonların yapılmasını sağlayan sürecin tamamına SEO deniliyor.



Keratin Bakımı
24 Aralık 2019, 10:57
Makaleniz için çok teşekkür ederim.
Saf Keratin
24 Aralık 2019, 10:57 tarihinde düzenlendi
ุษบา พิมพ์ฐา
6 Haziran 2020, 03:58
Received a lot of good content from this page. Thank you very much. form >> ดาวน์โหลด slotxo
ุษบา พิมพ์ฐา
25 Temmuz 2020, 06:03
เว็ปไซต์ของคุณทำให้ฉันทึ่งมาก ยิ่งอ่านยิ่งจับใจความได้ง่าย อ่านแล้วสนุกสนานเพลิดเพลินทำให้อยากอ่านต่อเรื่อยๆ อัพเดทข่าวสารบ่อยๆนะคะ  สล็อต
Today we celebrate the 100th anniversary of April 23, National Sovereignty and Children's Day. The 23rd April poems, which will make you feel the meaning slotxo and importance of today, will be the most important criterion of the day with their short and most meaningful options. April 23 poems, which will be used in preschool activities, especially primary and secondary school students, will be in the foreground with short and long options. Students who want to tell the day that our ancestors left to children in the best way want to find the most meaningful 23 April poems. Beautiful and beautiful April 23 poems were written for this great holiday that was given to children. On this celebrated date, 23 April Celebration messages and words, with pictures and pictures of National Sovereignty and Children's Day, are in search of sharing especially from social media accounts and celebrating the day of loved ones. Here are the most beautiful 23 April 2020 messages and 2,3,4 continent long and short 23 April poems.