Bayram tatilinde yola çıkacaklara Yandex Navigasyon’dan ipuçları!

Yandex Navigasyon olarak bu Ramazan Bayramı tatilinde yola çıkacak kullanıcılarımızın en büyük yardımcısı olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı tatillerinde gerçekleşen trafik analizi sonuçlarımız ile 2017’de yola çıkacaklar için ipuçları hazırladık. Yaptığımız analizde bayram trafiğinin en yoğun olduğu noktaları, trafikte bekleme sürelerini ve yola çıkmak için ideal saatleri belirledik.

Bayramda köprü trafiğinde bekleme süresi ortalama ne kadar? 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na geçişlerde en yüksek trafik yoğunluğu Mahmutbey Gişelerde yaşanıyor. Bayram trafiği saat 12:00'da artış gösteriyor. Saat 13:00'da bekleme süresi sıradan bir Cuma gününe göre 1,5 saat daha artıyor. Trafik yoğunluğu, 16:00-19:00 saatleri arasında zirveye ulaşırken, bekleme süresinin 2 saatten fazla arttığı gözleniyor. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde ise en yüksek trafik yoğunluğunun Haliç Köprüsü'nden başladığı görülüyor. Trafik yoğunluğu bayram tatiline çıkılan Cuma günleri saat 12:00'da yükselişe geçerken, 13:00'da bekleme süresi normal bir Cuma gününe göre 1 saat daha artıyor. 16:00-18:00 saatleri arasında zirveye ulaşan trafik yoğunluğu, bekleme süresinin 1 saat 15 dakika artmasına neden oluyor.

 Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na geçişlerde ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde büyük bir değişim görülmezken, 10:00-15:00 saatleri arasında bekleme süresi yaklaşık 20 dakika artıyor. Öte yandan aynı yönde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde 10:00-14:00 saatleri arasında yaklaşık 1 saatlik artış görülüyor. Trafik yoğunluğu Uzunçayır Kavşağı’ndan Haliç Köprüsü’ne kadar devam ediyor.

Bayramda İstanbul’dan yola çıkmak için ideal saat kaç?

Bayram trafiğinden kurtulmak için en başta yola çıkış saatinizi bilmenizde fayda var. Yandex Navigasyon, son 3 yılda aynı dönemin verilerine bakarak İstanbul’dan yola çıkmayı planlayanlar için ideal saatleri belirledi. Akşam saat 21:00’da, sabah ise en geç 10:00’da yola çıkarsanız bayram trafik yoğunluğuna takılmamış olursunuz.

2016’da en çok nereye rota oluşturuldu?

Yandex Navigasyon 2016’nın Ramazan Bayramı tatilinde en çok hangi noktaya rota oluşturulduğunu da ortaya çıkardı. İstanbul’dan hareket eden kullanıcıların en çok Ankara’ya rota oluşturması dikkat çekti.

Bayramda Yandex Navigasyon ne kadar kullanıldı?

Geçen Ramazan Bayramı’nda yola çıkıp trafiğe takılmak istemeyen milyonlarca kişi Yandex Navigasyon kullandı. Uygulama neredeyse 30 milyon kez açıldı ve 20 milyona yakın arama yapıldı. Kullanıcılar en açık rotaları takip etmek ve gidecekleri yere daha kolay ulaşabilmek için 12 milyondan daha fazla kez rota oluşturdu. Kilometrelerce uzayan kuyruklardan Yandex Navigasyon sayesinde kurtularak alternatif rotalardan ilerleyenler uygulama üzerine bıraktıkları 60 binden fazla mesajla diğer kullanıcılara yardımcı oldu.

Bayram yollarında yanınızdayız!

 Yandex Navigasyon olarak bayramda trafiksiz rotalarla gideceğiniz yere rahatça ulaşmanız için tüm hesaplamaları yaptık. Uzun araç kuyruklarında çile çekmek yerine en hızlı rotalarda ilerlemek istiyorsanız bu bayram da Yandex Navigasyon kullanmanızı öneririz.

 

38 yorum
"><svg/onload=prompt(1)>
3 Eylül 2017, 23:38
<img src=x onerror=prompt(12223)>
info@ostimwebyazilim.com
14 Ocak 2019, 13:58
Teşekkürler.
Ostim Web Yazılım
info@imeryonetim.com
28 Şubat 2019, 16:07
Değerli yandex kullanıcıları ve blog okuyucuları;


Mersin'de profesyonel Apartman ve Site Yöneticiliği sektöründe faaliyet gösteren şirketimizi bayram sürecinde her türlü sorunda arayabilirsiniz. Sizlere destek olmak ve sorunların çözümü için bizi arayın.
Renovexin Saç Tablet Efervesan mart 2019 tarihinde çıkmış bir ürün. Eczanelerde satılıp satılmadığı kontrol etmek için size en yakın eczaneye başuvurup sorabilirsiniz. Tablet şeklinde satılan ürün saç için olduğunu sanıyoruz. Satışını yapan yerler bu şekilde olduğunu iddia ediyor.


renovexin kategori
renovexin facebook sayfası
renovexin eczanelerde satılıyormu
renovexin youtube
renovexin kullananlar kullanıcı yorumları
İsveç şurubunun tarihi çok eskilere dayanıyor aslında. Rivayete göre, 18. yüzyılda İsveç'te yaşayan ve 104 yaşında olmasına rağmen oldukça sağlıklı olan Doktor Samst, bir gün attan düşerek ölüyor ve ölümünün ardından evinde bu şurubun formülü bulunuyor. Kendisi hayattayken dinç ve sağlıklı olduğu ve bir kaza sonucu öldüğü için de doktorun bu denli sağlıklı olması bu formüle bağlanıyor.



İsveç Şurubu Kullananlar Yorumları Şikayetleri
KADIN GÖMLEK
mathmazeil'deki çağdaş bayan gömlekleri arasından seçim yapın. Seçimimiz, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli renkler, baskılar, aksesuarlar, malzemeler ve desenler sunan saygın markalara sahiptir. Partiyi fırfırlı bir sayı veya muhteşem bir sırf parça halinde hazırlayın. Dikkat çeken bir görünüm için payetli pantolonlarla veya kısa eteklerle birleştirin. Şık, ekose desenli veya çizgili bayan gömlekleriyle yarı resmi bir olayı süsleyin veya arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda canlı, soyut bir tişörtün içinde güzel görünün. Şık bir görünüm için modaya uygun ayakkabı ve modaya uygun mücevher ile kadın gömlekleri çevrimiçi olarak aksesuarlandırın.
<a href="https://www.bulutinteraktif.com/">web tasarım</a>
THANKSS FOR HELPİNG Prp
Titan jel nedir neye yarar? Titan jel eczanelerde bulunur mu? Titan jel yorumları ve hakkında şikayetler Neler? Titan jel orjinal sitesi hangisi? Titan jel nasıl kullanılır ve daha fazlasını bulacaksınız.

Kaynak: Titan Jel
playbazaarsattaking
17 Nisan 2020, 09:45
https://www.playbazaar.xyz/
Shahrukh Khan Upcoming Movies
1st Rank Price - Rs. 1000


Bollywood movies 2021
1st rank price - Rs. 10,000


Salman Khan Upcoming Movies
1st rank price - 5,000

playbazaarsattaking
17 Nisan 2020, 12:02
Good games online Satta King and Play Bazaar
Box Office Collection
Bollywood movies 2021
Salman Khan Upcoming Movies 
Uyku Getirme Taktikleri
Bireyin yaşantısını eksiksiz bir şekilde devam ettirebilmesini sağlayan faaliyetlerden biri de hiç şüphesiz kaliteli uykudur. Bu kapsamda uykuyu, insan yaşantısının temel ihtiyaçları kapsamında değerlendirilen faaliyetler kapsamına almak gerekir.
Sizin makaleniz üzerine bayramda yola çıktım ve hiç zorluk yaşamadım. Güzel tespitlerde bulunmuşsunuz, teşekkür ve tebrik ederim.


Vagifirming 
Hem bayramda hem de normal zamanlarda en iyi yardımcı uygulamalar yandexten çıkıyor.


Teşekkürler.


Wtob White To Black Şampuan
info@hedefreklam.com.tr
13 Haziran 2020, 00:27
Alüminyum Kum Döküm Nedir?
Yüksek basınçlı alüminyum kum döküm, erimiş metalin (alüminyum), bir çelik kalıp veya kalıp içine önemli bir basınç kullanarak kuvvet oluşturmak için bir kalıp döküm makinesi ile enjekte edildiği bir üretim prosesidir.
Alüminyum Kum Döküm Avantajları nelerdir?
Alüminyum kokil döküm hafiftir ve tüm kalıplanmış alaşımların en yüksek çalışma sıcaklıklarına dayanabilirler.
ุษบา พิมพ์ฐา
3 Temmuz 2020, 05:24
As Yandex Navigation, we will continue to be the number one assistant for users departing on this Ramadan holiday.


form >>> slot
ุษบา พิมพ์ฐา
6 Temmuz 2020, 06:59
My article asked that I should have shared Ki's predictions when I left I Sutan Bhu Le and places where I could relate to To La Fi Kyu. I made a suggestion to the you may have made a travel plan.


form  >>>  เล่นเกมได้เงิน
Garaj Kapısı teşekkür ederiz
Thank you for sharing good travel stories and tips. I would like to share this story on slotxo, a blog that I'm interested in. And I think people who are following this blog will probably want to know this technique too.
cok işime yarıyor o trafik yogunlugunda
https://www.newstic.net/
With longer expected holding up periods at global extensions during the slotxo Christmas season, U.S. Customs and Border Protection has a few hints for explorers to accelerate the procedure without a moment to spare for Thanksgiving and Black Friday.
All through its web based life pages and site, CBP is reminding explorers that intersection times will probably be longer than typical in view of the additional traffic and the continuous arrangement of officials with respect to the vagrant convoy reaction.
Hector Mancha, CBP executive of Field Operation in El Paso, said in a news discharge that he informs explorers to plan ahead with respect to time before making a beeline for worldwide scaffolds.
In the event that you have different inquiries concerning Yandex.Navigator or need to leave remarks or recommendations, if it's not slotxo trouble keep in touch with us


Input Portray your issue in however much detail as could reasonably be expected so we can offer you a careful response.


On the off chance that Yandex.Navigator can't precisely pinpoint your area and the tips don't help, determine the accompanying in your solicitation
ุษบา พิมพ์ฐา
1 Ağustos 2020, 06:12
เพจของเรามีเนื้อหาที่น่าสนใจมากคุณลองคลิกเข้าไปดูได้เลย รับรองถ้าคุณได้อ่านแล้วจะยิ่งอยากอ่านมากยิ่งขึ้น คลิกเข้าไปดูได้เลย สล็อต