Tolkien'in anısına..!

 

2016'ya özellikle bir çoğumuzun Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi’nin yazarı olarak tanıdığı J.R.R. Tolkien'in hayranlarının ilgisini çekecek bir duyuruyla başlıyoruz. Yandex.Çeviri servisinde yer alan dillerin arasına, Tolkien’in geliştirdiği Elfçe de katıldı. Yani artık Yandex.Çeviri’de yer alan 64 dilden Sindarin Elfçesine (veya tam tersi yönde de) çeviri yapabileceksiniz.

Bilmeyenler için: J.R.R. Tolkien’in, kitaplarında yer alan Elf ırkı için tamamen kendisinin geliştirdiği bir dil olan Elfçe, dilbilgisi kuralları ve yaklaşık 25 bine ulaşan kelime sayısıyla en gelişmiş kurgu dillerden biri olarak gösteriliyor. Sindarin de Tolkien’in kitaplarında Elflerin büyük çoğunluğunun kullandığı dil olarak geçiyor.

J.R.R. Tolkien’in doğum günü olan 3 Ocak tarihinde beta sürümüyle kullanıcılarla buluşan Elfçe çeviri özelliği ilk aşamada sadece Yandex.Çeviri’nin masaüstü versiyonunda yer alıyor.

20 yorum
Bu değil de, ingilizceye gayet iyi çevirdi.
Silinmiş kullanıcı
26 Ocak 2016, 02:38
Canlı lig tv izleyebileceğiniz, canlı maçları takip edebileceğiniz ve en önemlisi donmadan futbol keyfini hissedebileceğiniz eşsiz bir platformu sizlere sunuyor. canlı lig tv maçlarını en yüksek kalitede izlemenize de imkan sunuyor...

Artık sizde donarak maç seyretmekten, dolu odalardan ve diğer sorunlardan sıkıldınız mı? Siz de yüksek kalite futbol keyfi yaşamak isterseniz justintvizlehd en güncel video ve bağlantılarıya sizlere sunmaktadır...

Sistemimizin en büyük özelliklerinden birisi olan yüksek bağlantı hızı sizlere en yüksek görüntü kalitesi ve ses kalitesinde canlı lig tv izleme şansını sunuyor... Sizde **justintvizlehd** ile HD lig tv tadına varın, oturduğunuz yerden stadyum tadını alın... Bu içerik tamamen siteyi tanıtım amaçlıdır. Kesinlikle reklam vs. gibi unsurlar içermemektedir.

http://www.justintvizlehd.com/
kayseri web tasarım
makaleniz için çok teşekkür ederim.
Her ne kadar matcha çayı, yeşil çayın toz hali olsa da yapılışı, yeşil çaydan ve diğer bitki çaylarından farklıdır. Genel olarak yeşil çaylar demlenirken, matcha çayı demlenmeden özel bir yöntemle yapılır.
Öncelikle 1 çay kaşığı kadar matcha, çay kupasına alınıp üzerine 2-3 damla su koyarak hafifçe karıştırılmalıdır. Daha sonra yaklaşık 80-850C’deki su üzerine dökülüp iyice köpürene kadar karıştırılmalıdır. Veee matcha çayınız hazır. Not: Matcha çayı yaparken bambu karıştırıcıya sahip olmak aromasının daha da ortaya çıkmasına yardımcı olacaktır.


matcha çayı eczanelerde kaç türk lirasına satılıyor
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 19:04
Renovexin nasıl kullanılır: Her sabah 1 adet kullanıldığında istenilen sonuç 1 aya kadar yansıyacaktır . Sabah uyandığınızda 1 bardak suya 1 tablet efervesan renoxevin atarak çözülmesini bekleyin ve çözüldükten sonra için Renovexin Tablet kullanımı basit ve kolay olduğu için benzerleri arasında en çok tercih edilen ürünler arasına girmiştir.


Renovexin saç tabletinin yan etkisi varmı, zararlımı
Nero Balls ürününü kullananlar, yani tüketicilerin kullanıcı yorumları sayesinde ürün hakkında geniş bilgiler edilebilirsiniz. Siz de Nero Balls hakkında yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilir, diğer müşterilere tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

nero balls nereden satın alınır
ุษบา พิมพ์ฐา
11 Haziran 2020, 05:33
I really like the content of the articles you posted. Want to keep updating.


form  >>>>  ดาวน์โหลด slotxo
Yandex çeviri hizmetini Google translateden daha çok beğeniyorum.
gaziantep web tasarım
The book begins on a holiday as Tolkien will be appointed slotxo as a professor at Oxford University in the summer of 1925.
His son Micheal Hilary Reuel Tolkien is concerned, even passionate about a small toy dog (made of lead, in black and white), with whom he always spends time. One day, while sliding a stone in the sea with her family on the beach, she puts the toy dog on the pebbles and after a while she can't find the dog when she looks to get it back. Even though his father and older brothers searched for the dog for days, they would not find it.
Tolkien makes up a story to suppress his son's sadness; The dog, lost on the white pebbly beach, meets a sand sorcerer
เรื่องราวนี้ 5 เกมที่แจ็คพอตแตกบ่อยที่สุด เป็นเรื่องราวที่ฉันพึ่งจะเคยอ่านเป็นครั้งแรก และมันได้สร้างความน่าประทับใจให้กับฉัน ฉันไม่คิดว่าจะมีฟังก์ชั่นในการใช้งานแปลภาษาที่ง่ายดายแบบนี้ ต่อไปฉันจะสามารถนำภาษาที่ฉันไม่ทราบความหมายมาแปลในนี้ได้แล้ว