Lefter'in 90. doğum günü anısına...

Türk Milli Takımı ve Fenerbahçe forması altında oynadığı yıllarda attığı 400'ün üzerinde golle Türk futbolunun efsaneleşen oyuncularından biri haline gelen, Ordinaryüs lakaplı Lefter Küçükandonyadis’i 90. doğum yıldönümünde Yandex ve Fenerbahçe-Yandex ana sayfalarına özel tasarımlar ve çok özel arşiv fotoğraflarıyla, saygıyla anıyoruz.

Yandex.com.tr ana sayfasında:

Mobil anasayfamızda ise Lefter'in ayakkabılarından esinlenilen bir tasarıma yer verildi:

Fenerbahçe taraftarına özel yandex.com.tr/fb anasayfasında Fenerbahçe Spor Kulübü desteğiyle bazı çok özel arşiv fotoğrafları bugün değişmeli olarak fonda yer alıyor:

 İlgili arama sonuç sayfamızda ise Lefter ile ilgili özel bir belgesele, Lefter ile ilgili bilgilere ve ve Türk futboluna imzasını atmış diğer isimlere ulaşmak mümkün:

arama sonuçları

 

26 yorum
Elinize sağlık, çok güzel olmuş.
SENİ UNUTMAYACAĞIZ LEFTER !
EFSANE LEFTER !
çok güzel bir Yoddle olmuş :D
http://turkviz.blogspot.com.tr Ziyaret
kayseri web tasarım
Turkuvazsofttan teşekkürlerimi sunarım
Matcha ile sıcak çay dışında yapılabilecek birkaç tarif şu şekildedir:
• Ice Matcha Tea: 2 çay kaşığı Matcha’yı shaker’a alın, üzerine buz ve soğuk suyu koyup karıştırabilirsin.
• Matcha Green Tea Smoothies: 1 çay kaşığı matcha, ½ bardak yoğurt, 2 yemek kaşığı bal ve ½ bardak buzu bir kaba alıp blender yardımıyla karıştırabilirsin.
• Matcha Green Tea Latte: Süt ve matcha çayının karışımından oluşan lezzetli aromalı bir çay türü olan matcha tea latte’yi sıcak süt ve sıcak su yardımıyla evde yapabilirsin veya Juico’da senin için badem sütü ile hazırladığımız ve ekstra lezzet vermesi için hurma ile tatlandırdığımız matcha tea latte’yi deneyebilirsin. Badem sütü içeriği ile protein bakımından zengin olan matcha tea latte’yi kahvaltıda, ara öğünlerinde veya spor sonrasında kullanabilirsin.
•Matcha Powerball: Çay, latte güzel de ben faydalı ve lezzetli bir şeyler de yemek istiyorum dersen matcha’lı powerball’umuz yeni favorin olacak. Sağlıklı atıştırmalıklarımızdan olan, protein dolu bu powerball ile hem tatlı ihtiyacını bastıracak hem de matcha’nın faydalarından yararlanmış olacaksın.


matcha çayı orjinallik kontrolü nasıl yapılır
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 19:04
-Biotin eksikliği ülkemizde fazlasıyla görülmektedir ve bu durum genetik olarak saç dökülmeleri olarak yansır. Biotin takviyesi ile stres altındaki saç hücreleri normal seyrine döner.


Renovexin için kullanıcılar nasıl yorumlarda bulunmuş
Brezilya cevizi son dönemde oldukça adını duyduğumuz, ancak çok da tanımadığımız bir kuruyemiş. Peki Brezilya cevizi nedir? Faydaları neler? Nereden alınır?

amazon cevizi nereden satın alınır
kukumav.net olarak web tasarım konusunda hizmet vermekteyiz.
kralsın lefter.. 


https://www.orjinalkekreyemis.site/
26 Aralık 2019, 15:08 tarihinde düzenlendi
Haydar Darilmaz
8 Haziran 2020, 01:00
adana web tasarım HD Bilişim
8 Haziran 2020, 01:00 tarihinde düzenlendi
ุษบา พิมพ์ฐา
13 Haziran 2020, 05:45
The content that you updated, I have read it, felt good and liked it a lot.


form  >>>  ดาวน์โหลด slotxo
Yaşa büyük fenerbahçe
gaziantep web tasarım
I found an article about him on slotxo and I think that today must be very important to him. Although it has been a long time but every People still remember what he was doing, which in every year they still remember him. I believe so.
The 90th birthday of Lefter Küçükandonyadis, one of the slotxo unforgettable names of Turkish football. The legend of Fenerbahçe, who died on January 13, 2012, had an exemplary personality not only with his football but also with his gentleness and patriotism. Fenerbahçe fans did not forget Lefter, who has successfully served our National Team for years. Hundreds of photos, videos and memories were shared on social media.