Yeni gösterim pozisyonları ve reklamlarda görseller

Yandex.Direct'e yeni reklam gösterim pozisyonları eklendi!
Artık sadece Arama'da değil, Yandex'in Mail, Haritalar ve Hava Durumu servislerinde de reklam gösterilecek. Bu sayede daha çok hedef kitleyi kapsayabilir ve diğer ilgili kullanıcıları da sitenize getirebilirsiniz.

Yeni alanlarda reklamlar, ziyaretçi kitlesinin ilgi alanlarına göre gösterilecek. Örneğin evcil hayvanlar için mama reklamını Direct'te yapıyorsanız yakın zamanda benzer şeyleri Yandex'te aratan veya evcil hayvanlar hakkında siteleri ziyaret eden kullanıcılar tarafından da  reklamınız görüntülenebilir.

Haritalar'da, Mail'de ve Hava Durumu'nda reklamlarınızı görsellerle birlikte yayınlayabilirsiniz.

Reklamlarınız şu şekilde görünecektir:

Görselleri hemen ekleyebilirsiniz: Doğrudan Yandex.Direct'in arayüzünden veya bir xls dosyası ya da API aracılığıyla görselleri yükleyebilirsiniz. Direct'in Profesyonel arayüzünü kullanan müşteriler reklamlara görsel ekleme özelliğini kullanabilir.

Diğer reklam materyalleri gibi görsellerin de moderasyondan geçmesi gerekmektedir. Temel koşul: Görsellerin reklam metnine ve geçiş sayfasına uygun olmasıyla birlikte iyi kalitede ve net olmaları. Görsel içeren reklamlarınızın moderasyonu başarıyla geçmeleri için koşullar listesini incelemenizi öneririz.

- Yandex.Türkiye Satış Ekibi

19 yorum
Merhaba, webmasterlar için reklam sisteminiz ne zaman devreye girecek?
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 19:03
İçeriğindeki biotin sayesinde saç çıkmayan bölgelerde saç oluşumuna imkan sağlar
-Isırgan özü bulundurması sayesinde saç dökülmesini büyük oranda azaltır, zayıf saç hücrelerinin büyümesini 4 kat hızlandırır
-Çinko minerali sayesinde de saç derisindeki toksinleri gidermeye olanak sağlar


Renovexin saç tablet efervesan eczane
Brezilya cevizi olarak da bildiğimiz amazon cevizi ülkemizde son zamanlarda oldukça sık tüketilen bir besin olarak karşımıza çıkmaktadır. Doğada kendiliğinden yetişen bu ceviz ekvatoral bölge ikliminde oluşmaktadır.

amazon cevizi nereden satın alınır
Kuzgun dizisinde Dila ve Kuzgunun aşklarındaki heyecanı göz kırpmadan izlerken, onların giydikleri kıyafetleri mathmazeil ile satın alabilirsiniz.

Stilistler tarafından tercih edilen özel tasarım elbiseler, muhteşem gömlekler ve o harika etekler Mathmazeil tasarımcılarının ellerinden ve yüreklerinden çıkıyor. Tüm bu ürünleri tasarımcı sayfalarımızdan satın alabilirsiniz.

Kuzgun dizi kıyafetleri ürünlerini incelemek için bölüm sayfalarına gidiniz
ุษบา พิมพ์ฐา
29 Temmuz 2020, 05:56
เพจนี้มีการอัพเดทข่าวสารทีดีมาก ฉันอ่านแล้วรู้สึกชอบมาก คุรลองเข้าไปติดตามข่าวสารของเพจเราได้ที่นี่ เพจเรามีเนื้อหาที่ดีและน่าสนใจมาก เทคนิค
Bu kind ziyaretinizse, şurayı kontrol ettiğinizden emin slotxo olun SSS yukarıdaki bağlantıya tıklayarak. Mesaj göndermeden önce kayıt olmak zorundasınız: devam etmek için yukarıdaki kayıt bağlantısını tıklatın.