Fotoğraf ve videolarınız şimdi televizyonunuzda; Smart TV için Yandex.Disk

Günümüzde kullandığımız birçok akıllı iletişim aracının sağladığı web tabanlı uygulama mağazaları sayesinde sevdiğimiz uygulamalara dilediğimiz her platformdan ulaşarak dijital dünyadaki hayatımıza kesintisiz devam edebiliyoruz.

Yandex’in servisleri arasında en sevilenlerinden biri olan Yandex.Disk de sahip olduğu bu çoklu platform özelliği ile; bilgisayar, tablet ve akıllı telefon yazılımları ardından Smart TV platformlarına da dağıtılmaya başlandı.

Smart TV için Yandex.Disk, webOS ve NetCast gibi yazılımları desteklemesinin yanı sıra WebKit ve Presto tabanlı tarayıcı kullanan Smart TV üreticileri için geliştirilen standart web tabanlı  API’si ile uygulamayı kullanıcılarına kolaylıkla sunabilmelerini sağlamaktadır.

Türkiye’de Smart TV için Yandex.Disk’in ilk uygulaması LG Smart TV için geliştirildi.  webOS Smart TV yazılımının kullanıcılarına sunduğu kolaylık ve rahatlık, Yandex.Disk fonksiyonlarını da televizyonunuzdan rahatça kullanabilmenizi sağlıyor.

LG Türkiye Smart TV bölümü ve pazarlama ekibinin katkılarıyla TV sahiplerinin Yandex.Disk uygulaması ile tanışabilmesi için platform ve sosyal medya üzerinden tanıtım çalışmaları başlatıldı.

Diğer yandan, farklı Smart TV üreticileri ile iletişimimizi sürdürerek fotoğraf ve videoları televizyondan izlemenin en keyifli yolu olan Yandex.Disk ile daha da çok kullanıcının tanışması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Önceliği kullanıcılarını mutlu etmek olan uygulamamız TV’de nasıl görünüyor birlikte bakalım;


Kullanıcı Adı, QR Kod ya da Dijital Kod ile oturum açın:

Fotoğraf ve videolarınıza ulaşın:

Tam ekranda fotoğraflarınızı görüntüleyin, videolarınızı keyifle izleyin:



Geliştiriciler için Yandex.Disk web tabanlı API: https://tech.yandex.com/disk/


İş birlikleri için: bizdev-tr@yandex-team.com.tr

Nejla Bilge Atila, Yeni Medya Projeleri - İş Geliştime Müdürü, Yandex.Türkiye

25 yorum
Selamun Aleykum Kardeşim Ben yandex disk kulanıyorum şifremi adinin biri değişmiş şifremi sıfırlıyamıyorum sonra diyorsunuz yandex disk şöyle böyle şimdi ben şifremi sıfırlıyamıyorum  telefon girmedim yan email girmedim şifremi sıfırlıyamıyorum yadım edeceksenız edin içinde bilgilerim var faceden yazıyorum cevap vermiyonuz böyle bir sistemde aktif çalışan yokmu şifremi sıfırlamak istiyorum facebook gibi kimlik bilgilerimi gönderim yeterki şifremi  değişin bilgilerim başkasının eline geçiyor
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 19:02
Tüm bunlar saçlarımızın görüntümüzde oldukça etkili bir rol oynamasında yatıyor. Renovexin sizi eski görüntünüze kavuşturacak saçlarınızı canlandıracak ve hacim kazandıracak önemli bir takviyedir.Tablet şeklinde oluşturulan renovexin içeriği ile sizi besleyecek ve saçlarınızın tekrar çıkmasına yardımcı olacaktır.


Renovexin Kullananların Yapmış Oldukları Yorumlar
Allecell krem satın almayı düşünen kullanıcılar, bu ürünün avantajlarına ve dezavantajlarına göz atmaktadır. Bu noktada en çok sorulan sorulardan bir tanesi de ‘zararı var mıdır?’ konusu… ürünün resmi satışlarını üstlendiğimiz günden bu yana www.allecell.com adresi üzerinden binlerce kişinin tedarik ettiği ürün tipi, herhangi bir yan etkisi olmadan en iyi sonuçları almanıza yardımcı olmuştur.


allecell krem nereden satın alınır
İİyi
Is it convenient for you to share the video viewing process into slotxo? Because I am not able to satisfy this article. If you can help me with this matter, please contact me through the article that I have written. Thank you for sharing good techniques and news.
In Yandex.Disk, which is published free of charge from LG Application Store, users can play music, pictures and video files whenever they want, slotxo as well as share the files of their choice to the people of their choice and share them on social media. The content on this site and its linked pages; It cannot be used, reproduced and changed even by showing or citing the source, unless it has the written permission of LOG completely or partially. For detailed information