Yandex.Navigasyon'da Üç Yeni Özellik

Dünden itibaren hem Android hem de iOS tabanlı cihazlar için güncel sürümü indirilebilir hale gelen Yandex.Navigasyon üç yeni özelliği beraberinde getirdi.

Öncelikle, artık rota oluşturduğunuzda, eğer rota üzerinde ücretli geçişler (otoban, köprü, vb.) varsa veya arabalı vapura binmenizi gerektirecek bir rotadan geçecekseniz, Yandex.Navigasyon bunu size bildirim olarak gösterecek ve böylece rota tercihinizi bu bilgiler doğrultusunda yapabileceksiniz.

Ayrıca, artık alternatif rota hesaplanma özelliğini daha verimli çalışır bir hale getirdik. Navigasyon, önceleri tek veya bazen iki alternatif rota önerirken, artık uygun olan yerlerde 3 alternatif rotaya kadar seçenek sunmaya başladı.

Son olarak ise; eğer uzun bir rotayı takip edecekseniz (örneğin 1 saat 15 dakika), Navigasyon artık sadece rota hesaplana anındaki trafik durumuna göre değil, aynı zamanda hedefinize giderken ve oraya ulaşacağınız saatlerdeki trafik durumuna göre size tahmini varış zamanını veriyor. Bunu trafik yoğunluğu tahmini algoritmamız sayesinde yapabiliyor. Örneğin Kadıköy’den Başakkent’e olan rotada trafik durumu, yola çıkarken farklı, rotanın ortalarında ve sonunda farklı olacaktır. Yandex.Navigasyon, bundan böyle tüm rotaları ve tahmini varış saatlerini bu detayları göz önüne alarak hesaplıyor olacak.

Yeni iOS sürümünü indirmek için buraya, Android sürümü için buraya tıklayabilirsiniz.

Onur Karahayıt, Yandex.Türkiye Haritalar Ürün Müdürü

24 yorum
mehmet.delice2015
21 Ocak 2016, 07:00
bu panoroma kısmına okulların olduğu cadde ve sokaklarıda alsanız daha iyi olur onun dışında navigasyon hizmetiniz için teşşekürler....
Ibrahim Adatepe
21 Ocak 2016, 07:00
sayın  yetgililer 15 günden beri yandex nevigasyon telefonumda çalışmıyor yardım cı olumusunuz 
navigasyon uygulamasından da panoramaya bakabilmeliyiz. ayrı olması hiç kullanılabilir değil.
eskişehir erkek kuaför
efrahim beyden selamlar
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 19:02
Saç bakımı kadın erkek yaşlı genç her türden insanın değer verdiği ve önemle üzerinde durduğu bir alan. Saçlarımızı korumak ve beslemek güzel görünmelerini sağlamak için pek çoğumuz olağan üstü çaba sarfediyoruz. Bazen doğal şampuanlara sarılıyor bazen saç ektirme yöntemleri deniyoruz.


Renovexin Saç İçin Nasıl Yorum Almış
Amaranth (Horozibiği), bütün tahıllar içinde, servis başına düşen protein sıralamasında en üsttedir. Diğer tahıllarda eksik olan, gerekli amino asit lizini içerir.

amaranth çayı nereden satın alınır
Özelliklere child olarak eklenen, şayet uzun slotxo bir rotayı takip etmeniz gerekiyorsa, Örn; 1 s 15 dk. Yandex Navigasyon bu durumda sadece rotanın hesaplandığı andaki trafik durumunu değil, aynı zamanda hedefinize doğru hareket halinde iken oraya ulaşacağınız saate oranla ilgili trafik durumuna göre vakit hesaplaması yapabilmekte. akışı değişmiş olacağından tahmini varış sürelerini kendi algoritması ile güncelleyerek eşzamanlı bir ulaşım bilgisi sağlayabiliyor.