İzmir ve Antalya panoramaları yenilendi

Kapsamını 6 kat artırıp Ağustos ayında yenileyerek kullanıma sunduğumuz İstanbul panoramalarından sonra, 2015 yılı içerisinde çektiğimiz binlerce yeni ve 100 megapiksel çözünürlüğünde fotoğrafla şimdi de İzmir ve Antalya panoramalarını güncellemiş bulunuyoruz.

Çekilen fotoğraflar ve panoramaların kapsamıyla ilgili temel istatistikleri aşağıda bulabilir ve her iki şehrin panoramalarından seçtiğimiz, ilginizi çekeceğinizi düşündüğümüz bazı mekanları aşağıdaki bağlantılara tıklayarak hemen görebilirsiniz:

İzmir:

Toplam: 314.188 adet fotoğraftan oluşturulan 78.547 panorama
2015'te eklenen: 111.096 adet fotoğraftan oluşturulan 27.774 panorama
Toplam panorama kapsamı: 990 km'si 2015’te çekilen 1622 km cadde ve sokaklar

Kadife Kale'den İzmir Manzarası

Alaçatıda yel değirmenleri
Agora
Kadife Kale'den manzara
Saat Kulesi
Konak Tüneli
Cumhuriyet Meydanı

Antalya:

Toplam: 218.736 fotoğraftan oluşturulan 54.684 panorama
2015’te eklenen: 152.828 yeni fotoğraftan oluşturulan 38.207 yeni panorama
Toplam panorama kapsamı: 1586 km'si 2015’te çekilen 2032 km cadde ve sokaklar

Manavgat Şelalesi

Antalya il sınırı
Xanthos
Kaputaş vadisi
Kaş - Likya şehri Antiphellos Tiyatrosu
Demre - Aziz Nikola Anıtı
Olimpos
Tahtalı zirvesinde Yandex tişörtlü Yandexseverler
Faselis
Manavgat Şelalesi

24 yorum
Gölgede yetiştirilen çay ağacı yapraklarının kurutulup toz haline getirilmesiyle elde edilen matcha çayı, bir yeşil çay türüdür. Genellikle Gyokuro cinsi çay ağaçlarından elde edilir. ‘Matcha’ kelimesinin anlamı, ‘ufalanmış çay’dır. Özel bir işlemden geçirilerek kurutulan ve toz haline getirilen çay yaprakları, bu işlem sonrasında sade yeşil çaydan çok daha etkili hale gelir. Japon kültüründe önemli bir yeri olan çay seromonilerinde sıklıkla kullanılan bir çaydır. Şifalı özellikleri kadar kültürel değeri ile de dikkat çekmektedir.




matcha çayı kullanan hangi ünlüler bulunuyor
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 19:01
Renovexin kullananlar yaptıkları yorumlarda renovexini düzenli bir şekilde kullandıklarını dile getiriyorlar. Tek önemli olan şeyin sabah ve akşam düzenli bir şekilde bu ürünü kullanmak olduğunu belirtiyorlar.



renovexin hakkında kullanıcılar ne dedi, yorumlar olumsuzmu
İçinde kullanılan bileşenler ise başlangıç kutusu diye tabir ettiğimiz yeşil olan efervesab tabletin içinde ısırgan özü, demir ve çinko bulunmakta. Diğer kırmızı renkte olan tablette ise kolajen, biotin, H vitamin yer alıyor. İçeriği hassah bir şekilde üretici firma tarafından titizlikle dizayn edilmiş olan ürün set halinde 159 Türk lirasına satışa sunulmaktadır.


renovexin içeriğinde neler var ?
Ürünün nasıl kullanıldığı ile ilgili wen sitemizin ana sayfasında bu bilgi her nekadar yazsada yine sizlere bu bilgiyi iletiyoruz. Öncelikle söylemeliyizki ürünün kullanımı gerçekten çok basit. Şöyleki herkez rahatlıkla bunu uygulayabilir.



Q-Clinic Köpek Balığı Kremi Nasıl Kullanılır
Your update is really good for slotxo because I have used some pictures for writing blog posts. Now I can load and view images very conveniently and clearly. Wang says you will continue to develop it. In the future
ุษบา พิมพ์ฐา
4 Ağustos 2020, 05:44
เนื้อหาของเพจคุณทำให้เราทึ่งมากอยากให้อัพเดทข่าวสารเรื่อยๆ ฉันชอบมากอยากอ่านต่อเนื่อง เนื้อหาเพจเราก็คล้ายๆกับของคุณ คลิกเลย สล็อต
Upon demands from Yandex maps clients, slotxo numerous individuals need to happen in Yandex displays in their city. Assessing these desires cautiously, Yandex decides the urban communities and significant spots where scene shooting will be made. Web framework of the city is significant standards for this issue, map use rate, a youthful populace, thickness, regardless of whether it is the travel industry, the significance for Turkey of the city (eg Canakkale) cases are being assessed.
In accordance with these rules, Yandex urban areas have been added to the displays over the most recent 1 year, 8 urban communities including Konya, Diyarbakır, Adana, Çanakkale, Tekirdağ, Eskişehir, Sakarya and Denizli. Moreover, the scene photographs of Istanbul, which were shot in 2011, have not been restored, however the display rate has been expanded multiple times.