En kısa yol her zaman en hızlısı değil...

Türkiye’de navigasyon kategorisinde en çok beğenilen mobil uygulamaların başında gelen Yandex.Navigasyon, gerçek zamanlı trafik durumunu analiz edebilme yeteneği ile sürücülere gitmek istediklere noktaya en çabuk ulaşabilecekleri alternatif rotalar sunuyor. Haziran ayı içerisinde İstanbul’daki Yandex.Navigasyon kullanıcılarının aradıkları rotaları analiz ettik ve en kısa yolun her zaman en hızlı yol olmadığı gerçeğini bir kez daha ortaya koymuş olduk.

A noktası ile B noktası arasında çizilebilecek farklı rotalar - En kısa rota her zaman en hızlısı değil...

Alternatif rotalar ile direkt rotalar arasındaki farkları detaylı olarak görebileceğiniz analizimizin tüm detaylarını buraya tıklayarak görebilirsiniz.

21 yorum
Silinmiş kullanıcı
22 Ağustos 2016, 12:15
Yandex navigasyon gerçekten çok başarılı. http://www.e-promosyon.com/
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 18:59
Müşteri hizmetleri oldukça ilgili ve herhangi bir sıkıntı olduğunda hemen size yardım ediyorlar. Eğer orijinal ve bandrollü Renovexin satın almak istiyorsanız, Renovexin


Ürün Eczanede Satılıyormu Yoksa Sadece İnternettemi Satılıyor
fervesan kullanımına gelirsek; her bir kutudan günde 1 kez kullanılıyor. Setin içersindeki yeşil olanını sabah kalktığınızda kullanıyorsunuz. Kesinlikle dozajı aşmayınız. Kırmızı olanı akşam yatarken içmeniz öneriliyor.


Renovexin Nedir
Şikayetvar gibi web sitelerinde Q-Clinic Köpek Balığı Kremi için bir memnunşyetsizlik içeren herhangi bir yoruma rastlamadık. Sosyal medya platformlarındaki yorumlarda yüksek oranda üründen memnun olanların yazıları mevcut. Hal böyleyken bandrollü ve orjinal olan ürünü firmamızdan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.


Q-Clinic Köpek Balığı Kremi Şikayetleri
Ürün bildiğimiz kadarıyla şu ana kadar eczanelerde satışı olmadı. Bunun nedeni marka sahibinin sadece internet aracılığı ile satışını tercih etmesidir. Ecza depolarında olmasının veya eczanelerde satılıp satılmamasının tek karar mercii Q-Clinic Köpek Balığı Kremi marka sahiplerindedir. Onlar istersen eczanelerde satılır yada satılmaz.


Q-Clinic Köpek Balığı Kremi Eczanelerde Satılıyormu
ice theraphy fiyatları, indirimli ücretler, kampanyalar
http://www.icetherapy.net/ice-theraphy-tuy-dokucu-fiyat.html
Although you spend most of the day reading, slotxo have you ever thought about how you read? How do your eyes understand letter shapes and how do they put these letters into sentence forms that you can understand?
When you think about this subject, you realize that reading is a very complex skill. Earlier, scientists believed that both eyes focused on certain letters in the word while reading. Research in child times has shown that this is not the case.