Yandex.Seyahat

Yandex.Seyahat (ya da daha önceki adıyla Yandex.Seferler) tamamen yenilenmiş arayüzüyle karşınızda. Yepyeni bir uygulama olarak şehirlerarası yolculuk yapan kullanıcılara yönelik hazırladığımız Seyahat; bir noktadan diğerine ulaşım var mı? Varsa, ne kadar sürer? Hangi firmalar gider? Fiyatı ne kadardır? gibi sorulara yanıt veriyor.  Bu sayede bir yandan kullanıcılara zaman kazandırırken diğer yandan da ulaşım seçeneklerini, firmaları ve fiyatlarını birbirleriyle karşılaştırma imkanı sunuyor.

 

Zaman içerisinde kullanıcılara sunduğu sefer bilgileri verisini genişleten Yandex.Seyahat, yaklaşık 80 otobüs firmasının sefer bilgilerinin yanı sıra, TCDD’nin tüm tren sefer bilgilerini, tüm yurtiçi ve uluslararası uçuşları ve birçok deniz yolu firmasının sefer bilgilerini de gösteriyor. Kullanıcılar bulundukları şehrin varsa otogar, istasyon, iskele ve havalimanlarının sefer bilgilerine de ulaşabiliyor.

Yandex.Seyahat’in dokunmatik versiyonu da kısa bir süre önce kullanıcılarla buluştu. Mobil telefonlarınızdan, tablet ve iPad’lerinizden Yandex.Seyahat’e ulaşabilir ve dilediğiniz bilgilere kolaylıkla erişebilirsiniz.

Yandex Seyahat Dokunmatik Versiyonu

Yandex.Seyahat geliştirilmeye devam ediyor. Yakın zamanda birçok seyahat acentesi ve havayolunun sunduğu en uygun uçak bileti fiyatlarını da gösterebilecek olacak olan servisimiz, Android tabanlı telefonlar için geliştirilen mobil uygulamasıyla birlikte yakın zamanda kullanıcılarla buluşacak.

Uğur Çelik, Yandex.Seferler Ürün Müdürü

30 yorum
Chatsim Türkiye
26 Temmuz 2017, 00:29
CHATSİM NEDİR?
http://www.gemikadrosuturkiye.com/sayfa/chatsim-nedir 
info@imeryonetim.com
30 Ocak 2019, 03:56
Profesyonel Yöneticilik Nedir?


Siz seyahat ederken evinizi rahatlıkla güvenebileceğiniz bir site olsun. Kamera sistemi veya güvenlik personeli ya da uzaktan izleme bütün bunların tesisi bizle mümkün.


Mersin Apartman yönetim
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 18:58
Dünya üzerinde saç kök hücrelerini uyardığı kanıtlanmış en etkili besin olan kalojen ve biotin barındıran bu tabletleri düzenli bir şekilde kullandığınızda saçınızın çıkmama ihtimali yok diyebiliriz. Bu nedenle ürünü satın aldıktan sonra düzenli bir şekilde kullanmanızı tavsiye ediyoruz.


Renovexin İçin Kullanıcılar Nasıl Yorumlarda Bulunmuşlar
Hakkı Bulut
8 Mart 2019, 12:30
Matcha, parlak ve kuvvetli bir yeşil renge sahiptir ve özellikle geleneksel Japon seramonilerinde kullanılır. Gölgede yetiştirilen çay ağacı yapraklarından elde edilir. Yapraklar toplandıktan sonra buhara maruz bırakılır, kurutulur, sap, damar ve diğer katışıkların ayrıldığı bir süreçten geçirilir. İlk toplanan ürünün sadece %10'unun kaldığı 'tencha' elde edilir.



matcha çayı nasıl tüketilmeli
Yandex.Seyahat amacı kullanıcıların sorularına doğrudan veya dolaylı şekilde cevap verebilmektir. Yandex.ru ana sayfası Rusya'da en çok ziyaret edilen internet sitesi olmuştur. wikipedia

Güzel hizmet teşekkürler.
Leptitox 
emrahavar.avar
31 Mart 2020, 16:14
Seyahat ile ilgili sürekli güncellediğim blogumda sizlere detalı bilgiler veriyorum. Seyahat etmeden önce gideceğiniz bölge hakkında bilgi almak için lütfen blogumu takipte kalınız. 

https://www.yaz-tatili.com/
https://seositecheckup.com/seo-audit/www.yaz-tatili.com
31 Mart 2020, 16:15 tarihinde düzenlendi
Yandex seyahat sayesinde çok rahat ettim. Çalışmalarınız için teşekkür ederim..


Polibor Damla
Yandex seyahat ile artık seyahate çıkmak ve yolları keşfetmek çok daha kolay oldu..


Teşekkürler..


Renovexin Tablet
Her çalışmanız gerçekten çok güzel


Tebrik ederim


The Lost Book Of Remedies
ice therapy müşteri şikayetleri ve yan etkileri
http://www.icetherapy.net/ice-theraphy-tuy-dokucu-sikayet.html
ุษบา พิมพ์ฐา
15 Temmuz 2020, 06:23
คุณต้องอัพเดทข่าวสารอย่างต่อเนื่อง เพราะมีอีกหลายคนที่กำลังติดตามเพจของคุณอยู่ 


แจ็คพอต
ุษบา พิมพ์ฐา
22 Temmuz 2020, 06:10
ฉันชอบข่าวสารเพจนี้มากอยากให้คุณอัพดทข่าวสารเรื่อยๆเพื่อการอ่านอย่างต่อเนื่อง คุณลองเข้าไปติดตามเราได้ที่นี่ เทคนิค
Rentiva, which we have been working on for a while, slotxo is online in our mobile application with its new interface. While our new interface prioritizes the user experience, it provides ease of access to many areas. Here are the innovations we encounter in Rentiva mobile application.
มันดีมากๆ เลยค่ะ เกมส์สล็อตเล่นสนุก ผ่อนคลาย หายเครียด ลุ้นรับรางวัล ที่ได้รู้ว่าคุณจะพัฒนาแอพพลิเคชั่น เนื่อจากตอนนี้ฉันกำลังใช้ฟังก์ชั่นนี้ผ่านเบราเซอร์อยู่ แม้ว่าจะดีมากก็จริง แต่ถ้ามาอยู่บนแอพพลิเคชั่นฉันคิดว่ามันจะสะดวกมากกว่านี้อย่างแน่นอน และที่สำคัญเลยจะต้องมียอดดาวน์โหลดที่มากมายตามมา หวังว่าคุณจะสามารถพัฒนาสำเร็จในเร็ววันนี้