Yandex, World Tourism Forum’da!

Bugün, ana sponsorlarından biri olarak İstanbul’da ilk defa düzenlenen “World Tourism Forum”daydık. Dünya turizmine yön veren önemli şirketleri ve temsilcilerini İstanbul’da bir araya getiren forum, aynı zamanda Türkiye’de turizm ile ilgili önemli bilgilerin de paylaşıldığı bir etkinlik oldu.

TripAdvisor, Facebook, Amadeus gibi sektöre yön veren firmalardan önemli konuşmacıları dinleme ve sektörle ilgili değerli bilgiler edinme fırsatını bulduğumuz günün ilk sunumlarından birini ise Türkiye’den sorumlu COO’muz Milena Djuricic yaptı.

Turizm sektöründeki firmaların Yandex reklam çözümlerini kullanarak hedef kitlelerine nasıl ulaşabileceklerine dair bilgiler veren Milena, Rusya’daki internet kullanıcılarının tatillerini planlarken Yandex.ru’da yaptıkları aramalar üzerinden de bir takım ilginç istatistiksel veri paylaştı. Bunlardan başlıcalarını aşağıda görebilirsiniz: 

  • Rusya'da gerçekleşen seyahat aramalarında ilk başta paket tur, ikinci sırada otel ve daha sonra havayolu aramaları geliyor.
  • Ruslar arasında en popüler ülke Türkiye. Kemer ise Ruslar için en popüler tatil mekanı. Tatil sezonunda Kemer otelleri ayda 2 milyon kere aranıyor.
  • Ruslar lüks tatilleri çok seviyor. Genelde 4 ve 5 yıldızlı otelleri arıyorlar.
  • Sağlık turizmi aramalarında da Rusya'da en hızlı büyümeyi kaydeden ülke Türkiye.

Sunumun tamamını buradan izleyebilirsiniz.

World Tourism Forum kapsamında Dünya Turizm Ödülleri’ne de ev sahipliği yapıldı. Organizasyonun uluslararası değerlendirme komitesi tarafından 36 kategoride Dünya Turizm Ödülleri’nin dağıtıldığı gecede Yandex de Rusça konuşulan pazarlarda sunduğu fırsatlardan ötürü “Turizm sektörüne en iyi reklam çözümleri sunan firma” ödülünü aldı.  

İstanbul’un ardından Dubai, Azerbaycan ve Katar’da benzer etkinliklerle yoluna devam edecek olan World Tourism Forum, gelecek yıl Türkiye’de yeniden düzenlenecek.

- Yandex.Türkiye Satış Ekibi

16 yorum
harikasınız. takipteyiz...
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 07:23
Renovexin fiyatladırması, ücreti, kampanyalı ürünler,  kaç türk lirasına satılıyor, fiyatı ucuzmu yoksa pahalımı.


Renovexin Tablet Fiyatı Nekadar
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 18:50
Renovexin tablet, içeriği tamamen bitkisel olarak üretilmiş ve özel bir formüle sahip saç çıkartıcı bir üründür. Saç dökülmelerini ortadan kaldırır ve yeni saç tellerinin çıkmasına yardımcı olur.



Renovexin Tablen Nedir, Nasıl Kullanılmalı
Maya maskesi bazı durumlarda ciltte pullanma, deri döküntüsü, egzama ve dermatit gibi cilt rahatsızlıklarının tedavisinde ilaca ek olarak alternatif bir yöntem olarak önerilebilir. Bu rahatsızlıkların etkisinin hafifletilmesine yardımcı olan doğal ve uygulaması kolay bir yöntem olduğu için sıklıkla tercih edilir.




peptit maya maskesi nasıl kullanılır
This effect would rely upon how long the plague keeps slotxo going could at present be exacerbated by late prohibitive measures, for example, those taken by the U.S. organization on movement to Europe, WTTC's overseeing chief Virginia Messina told Reuters.