Karşınızda Yepyeni Bir Yandex.Mail

Yandex.Mail uygulamamız güncellendi. Yeni uygulama, tamamen yenilenen arayüz ve eklenen yeni özellikleriyle birlikte çok rahat bir e-posta deneyimi sunuyor.

2012’de kullanıma sunduğumuz Yandex.Mail mobil uygulamamızın iPhone için özel olarak geliştirilen sürümünde bugün önemli bir takım değişiklikler oldu. Üç yılın ardından yepyeni bir arayüze kavuşan Yandex.Mail iOS sürümünü ayrıca kullanımda büyük kolaylıklar sunan özelliklerle de donattık.

Yeni uygulamada ana ekran, e-postalarınıza ve onları yönetmek için kullanılan araçlara şimdiye kadar olmadığı kadar kolay bir erişim sağlıyor. E-posta ayarları, gelen kutusu ve diğer posta kutularının yanı sıra arama çubuğu da tek bir parmak hareketiyle rahatça erişilebilecek şekilde konumlandırıldı. E-postaları silmek, okundu veya okunmadı olarak işaretlemek gibi işlemler için ilgili e-postanın üzerinde parmağınızı sağa veya sola sürüklemeniz yeterli oluyor. Birden fazla e-posta hesabı olanlarımız ise tüm hesaplarını aynı uygulama üzerinden aynı anda kullanabiliyor. Hesaptan hesaba geçiş hiç bu kadar zahmetsiz olmamıştı desek yeridir.

 

 

Tüm bunların yanı sıra yeni Yandex.Mail, internet bağlantısı olmadığında da e-postaların okunmasını ve yanıt yazılmasını mümkün kılıyor.

Yeni iOS sürümünü buradan indirebilirsiniz.

26 yorum
editor@ekonomist.co
6 Şubat 2019, 14:27
Birçok sitemiz için uzun yıllardır Yandex Kurumlar Mail servisini gerek tarayıcı da gerekse de mobil uygulamada kullanıyoruz. Servisi en sık kullandığımız yerlerden biri de Konupara sitemiz. Yandex Mail'den son derece memnunuz. Servisinin tasarım ve genel olarak kullanıcı deneyimindeki olumlu yanları kesinlikle tercih nedeni.
6 Şubat 2019, 14:29 tarihinde düzenlendi
Sertaç Kaya
1 Mart 2019, 10:03
Renovexin saç için çıkarıldığı belirtiliyor instagram resmi yerinde. İçeriğinde bu ürünler kalojen, h vitamini, biotin, B5, B12, ısırgan özü, demir, çinko barındırıyormuş. Efervesan tablet şeklindedir. İntensive ve new adı altında 2 ayrı renkte ve çeşittedir.


renovexin tablet saç efervesan eczanelerde satılıyormu
Maça çayı kullanımı oldukça basittir. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanılması gereken bu çay ilk kullanımdan itibaren etkilerini göstermeye başlamaktadır. Maça çayı hazırlamak için öncelik 1 fincan kadar suyu kaynatın. Ardından önerildiği miktarda maça tozunu suya katın ve iyice çözülene kadar karıştırın. Demlenmesi için 3-5 dakika bekletin. Sonrasında çayı afiyetle içebilirsiniz. Bu basit işlem sonrasında matcha çayının zengin aroması ile zayıflamanın tadını çıkartabilirsiniz.


Matcha çayı nasıl tüketilmeli kullanılmalı hazırlanışı
Tablet efervesandan kullanan müşteriler etkisi konusunda gayet olumlu geri dönüşlerde bulunmaktadırlar. Etkisi konusunda memnun olduklarını ve çevrelerine tavsiye ettiklerini belirtmektedirler.


renovexin saç tablet efervesan etikileri ve içeriği
Peptit maya maskesi kısa süre içerisinde Türkiye’de yer almayı planlıyor. Alman dermatoloji uzmanlarının önerdiği ve tüm avrupada yaygın olan 59 Dolara satışı gerçekleştirilen bu ürün 250 Ml ebatında 79 TL olarak piyasaya sunuldu. Kısa süre içerisinde ilgi odağı olan petit maya maskesi gün geçmeden ilgi ve alaka büyümeye devam ediyor



peptit maya maskesi

Türkiye de bulunmayan takvim özelliği ve komple Türkçe olmayışı eksi not alıyor.
uzun zamandır kullanıyorum iş görür
https://kolaypara.online/
4 Aralık 2019, 14:14 tarihinde düzenlendi
ุษบา พิมพ์ฐา
23 Haziran 2020, 05:30
Thank you to this page for continuously updating good news for us to read. It's better if you post messages with longer content.


form  >>>  ดาวน์โหลด slotxo
ุษบา พิมพ์ฐา
14 Temmuz 2020, 06:25
ข่าวสารครบถ้วน หากคุณอยากติดตามเราเข้ามาติดตามเราได้ที่นี่เลย ข่าวสารเราเยอะแยะมากมายที่จะรอให้คุณได้อ่านได้ติดตาม คลิกเลย  ทางเข้า
ุษบา พิมพ์ฐา
25 Temmuz 2020, 06:13
ยิ่งอ่านยิ่งจับใจความได้ง่าย อ่านแล้วสนุกสนานเพลิดเพลินทำให้อยากอ่านต่อเรื่อยๆ อัพเดทข่าวสารบ่อยๆนะคะ  เทคนิค
Antalya'da takograf çözümleri için antalya takograf servisi
Yandex has renewed the Yandex.Mail application, which it has developed specifically for iPhone users. Yandex.Mail application, which has a slotxo brand new interface, is also equipped with features that offer great convenience to users. In the new Yandex.Mail for iPhone, the main screen is divided into e-mails and tools used for e-mails, allowing the user to check their account quickly and efficiently. All tools such as e-mail settings, inbox and other boxes, and the search bar are placed on the screen in a way that can be easily controlled with a single finger gesture.