Firefox’un Türkçe Sürümünde Varsayılan Arama Motoru Yandex!

Türkiye’de hizmet vermeye başladığımız ilk günden bu yana Türkiye’deki internet kullanıcılarına arama motoru alanında farklı ve iyi bir alternatif sunmak adına Yandex arama deneyimini sürekli olarak geliştiriyoruz. Yaptığımız çalışmaların doğru yolda olduğunu gösteren bir gelişme de, Mozilla ile Türkiye için yaptığımız iş birliği oldu. Önümüzdeki hafta kullanıma sunulması beklenen güncellemeyle birlikte Firefox’un Türkçe sürümünde varsayılan arama motorunun Yandex olacak!

Bu işbirliği, Mozilla’nın farklı ülkelerde yerel anlamda uygun ve başarılı hizmet verdiğini kendi bünyesinde yaptığı testlerle saptadığı arama motorlarını varsayılan olarak belirleme stratejisinin bir parçası. Detayları bir de Mozilla İş ve Hukuk İlişkilerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Denelle Dixon-Thayer’den dinleyelim:

“Firefox’u kullanıcıların ihtiyaçlarına göre farklı seçenekler sunan bir tarayıcı haline getirmek için kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Tüm dünyada tek bir varsayılan arama motoru sunmak yerine, ülkeler özelinde yerel anlamda uygun bulduğumuz arama motorlarıyla iş birlikleri yapmaya yönelik ve daha esnek bir yol izlemeye başladık. Yandex ile hali hazırda var olan iş birliğimizin yeni bir adımı olarak, Türkçe sürümümüz için tercihimizin Yandex olduğunu duyurmak bizim için heyecan verici bir gelişme. Yaptığımız testler sonucunda Yandex, Türkiye’deki internet kullanıcıları için çok iyi ve yerel anlamda doğru sonuçlar veren bir arama motoru olduğunu kanıtladı ve yeni güncelleme ile birlikte Firefox kullanıcılarının varsayılan arama motoru olacak.”

Varsayılan arama motoru Yandex.com.tr’ye ayarlı Firefox, 30 Mart’ta Windows, Mac, iOS ve Android platformlarında kullanıma sunulacak.

13 yorum
Bir kaç gram demlemeyi düşündüğünüz mathca’yı bir kaseye yerleştirip üstüne 1 fincan su ekleyiniz. Bir elinizle kaseyi sıkıca tutup diğer elinizle ‘bamboo whisk’ kullanıp sol taraftan sağ yöne doğru karıştırın. Bunu yaparken köpük yaratmaya çalışın. Karıştırma işlemi sizce göz kararı bir şekilde yeterli olduğunu düşündüğünüz an oluşturduğunuz matcha’yı fincanınıza boşaltın.


Matcha Çayı Nasıl Demlenir
Son zamanların popüler ürünleri arasında yer alan maya maskesinden, kuru formundan yaş formuna, saça uygulanan tarifinden cilde uygulanan tarifine kadar birçok şekilde faydalanılabilir. Uygun fiyatlı ve uygulaması kolay olan bir bakım ürünüdür.


peptit maya maskesi kullanıcı yorumları
In the US, Firefox's default search engine from Google to Yahoo to translate Mozilla, has agreed with Yandex in Turkey. Turkish version of Firefox Yandex According to the information we received from Turkey is now the slotxo default search engine Yandex olacak.mozilla Yahoo's agreement with the US, Russia and China was limited. Mozilla chose different partners in different markets, Yandex update in Turkey will launch a new Firefox update.
มันดีมากๆ เกมสล็อตน่าเล่น ที่ทำกำไรดีที่สุด เลยเป็นการรวมตัวที่ลงตัวและฉันคิดว่ามันจะต้องออกมาดีมากแน่ๆ เพราะปกติแล้วฉันก็ใช้ทั้งสองเครื่องนี้ในการค้นหาข้อมูลอยู่แล้ว ฉันจึงมั่นใจว่าจะต้องได้ผลลัพธ์ที่แมนยำอย่าแน่นอน และฉันเชื่อว่าคนอื่นๆ ที่ใช้งานอยู่แล้วจะต้องชอบเหมือนกับฉันเช่นกัน หวังว่าคุรจะนำเรื่องราวใหม่ๆ มาอัพเดตกันนะค่ะ