Çanakkale Zafer'nin 100. Yılı

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. Yılına ithafen 2 çok özel çalışma hayata geçirdik. Birincisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne özel hazırladığımız ana sayfa tasarımımız ve özel arama sonucu sayfalarımız. Ana sayfamızda Anıtkabir Komutanlığı’ndan alınan izinle temin edilerek interaktif hale getirdiğimiz, aşağıda göreceğiniz özel resme yer verdik.

Ayrıca arama sonucu sayfalarımızda başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kazım Karabekir ve savaşın diğer önemli kahramanları hakkında detaylı bilgilere, savaşla ilgili görsellere ve videolara da erişebiliyor.

İkincisi ise, Yandex.Haritalar kapsamındaki panoramalarımızı Çanakkale’yi de kapsayacak şekilde genişletmiş olmamız. Bugünden itibaren Çanakkale Şehitleri Anıtı ve şehitlikler başta olmak üzere, “bir devrin battığı yer” İnternet üzerinden görülüp keşfedilebilecek.

312 kilometre yol boyunca toplam 32792 adet fotoğraf çekerek oluşturduğumuz 8198 panoramik görüntü ile elde edilen Çanakkale Panoramaları, sadece Çanakkale Şehitleri Anıtı ve bölgesini değil Çanakkale’nin ana cadde ve sokaklarını, Bozcaada ve Truva gibi tarihi ve turistik yerleri de ekranlarınıza taşıyor. Üstelik 96 megapiksellik yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla...

Çanakkale’de düzenlediğimiz lansman toplantımızda, yoğun gündeme rağmen bizi yalnız bırakmayarak günün anlam ve önemine değinen Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, konuşmasında “...bu panoramaların, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında şehrimize verilen en büyük armağanlarından biri olduğuna inanıyorum.” diyerek bizi çok mutlu etti. Biz de toplantının sonunda kendisine Çanakkale Şehitler Abidesi’nin çerçeveli bir panoramik görüntüsünü günün hatırası olarak takdim ettik.

(Fotoğraftakiler, soldan sağa: Yandex.Türkiye Haritalar Ürün Müdürü Onur Karahayıt, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Yandex.Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Peter Bulut Ağca)

Bu sene kullanıma açacağımız diğer şehir panoramaları için gözünüz bizde olsun!

18 yorum
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 06:57
Renovexin Türkiye resmi satış sitesine hoşgeldiniz. Firmamız orjinal ürün garantisi vermekte olup sizlere ücretsiz kargo ile hızı gönderim yapmaktadır. Ödemeyi ister kapıda nakit ister kredi kartınızla yapın. Ürün 2 ayrı efervesan tablet kutusundan oluşmakta.



Renovexin Saç Tablet Efervesan Nedir
Sertaç Kaya
5 Mart 2019, 06:59
Renovexin Tablet Kullanımı: Yeşil renkli sabah kaltığınızda, kırmızı renkli olanı ise yatarken 1 bardak suyun içine atıp eridiğinde içerek kullanıyorsunuz. Her bir kutu 20 adet tabletten oluşmakta. Yani buda demek oluyorki kutunun bitme süresi 20 gün. Tam etki için tavsiye edilen sipariş miktarı 2 yada 3’lü settir. 1’li seti denemek amacıyla alablir, yavaş etkiyi hissedebilirsiniz.


Renovexin nasıl kullanılır
Hakkı Bulut
8 Mart 2019, 15:13
Son zamanlarda adından oldukça sık söz ettiren allecell krem Türkiye resmi satış sitesine hoşgeldiniz. Ürünümüz % 100 orjinal’dir. Şu ana kadar müşterilerimizden kötü bir geri dönüş olmamıştır. Orjinal allecel krem satışı yapan firmamız ürünleri aras kargo güvencesiyle adresinize ulaştırmakta.


allecell masaj kremi kullananlar kullanıcı yorumları
Hakkı Bulut
8 Mart 2019, 15:15
Gün 2 kere bir bardak ılık suya 10 damla damlatlarak karıştırıldıktan sonra içilir. Kullanımı görüldüğü üzere gayet basittir. Prostonor damla kullananlar tarafından bizler şu ana kadar olumlu geri dönüşler aldık. Bu nedenden dolayı hepinize teşekkürlerimizi sunuyoruz.



prostonor damla kullananlar kullanıcı yorumları şikayetleri
Eczane satışfiyatına gelince değişiklik yoktur. İnternet üzerinden resmi satış fiyatları neyse eczanelerde aynı fiyata satılması gerekmektedir. Dediğimiz gibi şu an için eczane satışı gündemde değil. Sadece internette satılmakta. Şu an içinde bulunduğunuz web sitesi orjinal renovexin satışı yapmaktadır. Buradan sipariş verip satın alabilirsiniz.


Renovexin saç tableti  eczane satış fiyatı nedir
Erkek ve kadınların kullanımına uygun bu yüz maskesi asırlar boyunca kullanılmakta ve peptit maya maskesi tüm dünyada model ve ünlüler tarafından tanıtımını yapmaktaydı. İlgi odağı olan bu ürün kısa süre içerisinde tüm Türkiye’de trend haline geleceği söylenirken maya maskesi formülünü sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.



peptit maya maskesi şikayetleri
ุษบา พิมพ์ฐา
16 Temmuz 2020, 06:37
ข่าวสารเพจนี้ครบถ้วนมาก อยากให้คุณอัพเดทเรื่อยๆ เพื่อการอ่านอย่างต่อเนื่อง และคุณสามารถติดตามเราได้ที่  แจ็คพอต
Aydın news is on the Hürriyet neighborhood slotxo news page. All the news that news organizations pass on about the 100th Anniversary of Çanakkale Victory Celebrated in Didim from Aydın are conveyed to you with the distinction of hurriyet.com.tr. This news was first distributed on 18 March 2015 at 1359. The news that the 100th Anniversary of Çanakkale Victory was Celebrated in Didim will be refreshed as the last moment creates.
ขอบคุณ สล็อตออนไลน์ เกมส์ที่แจ็คพอตแตกบ่อยที่สุด สำหรับข่าวสารที่นำมาแบ่งปันกันนะค่ะ ฉันคิดว่าเครื่องมือค้นหาของคุณนั้นมีความน่าสนใจมากๆ แม้ว่ายังยังไม่เป็นที่รู้จักเท่ากับเครื่องค้นหาจากบริษัทใหญ่ๆ แต่ฉันคิดว่าฟังก์ชั่นการใช้งานค่อนข้างที่จะตอบโจทย์ผู้ใช้งานเป็นอย่างมาก รูปแบบแทบจะไม่แต่งต่างจากที่ฉันเคยใช้เครื่องมืออื่นๆ เท่าไหร่นัก แต่ถือว่าเป็นการเริ่มต้นที่ดี