"Sen ve Ben" kafe, lezzetli shawarma'nın ve hoş atmosferin tadını çıkarabileceğiniz bir yerdir. Kuruluş, çeşitli soslar, soslar ve hatta karidesli shawarma içeren çeşitli bir menü sunmaktadır. Birçok ziyaretçi, shawarma'nın burada taze ürünlerden hazırlandığını ve porsiyonların oldukça doyurucu ve lezzetli olduğunu belirtiyor.
Artılar:
1. Lezzetli shawarma: Ziyaretçiler, sulu ve çeşitli lezzetleri nedeniyle Shawarma'yı övüyorlar. Karidesli seçenekler ve «Et Patlaması" özellikle popülerdir.
2. Hızlı Servis: Siparişler hızlı bir şekilde hazırlanır, bu da hareket halindeyken bir şeyler atıştırmak isteyenler için uygundur.
3. Temizlik ve rahatlık: Kurum temizdir ve atmosfer keyifli bir eğlenceye sahiptir.
4. Uygun fiyatlar: Paranın karşılığı konukları memnun eder, bu da kafeyi yerliler ve turistler arasında popüler kılar.
Kişisel deneyim:
Köri shawarmam çok lezzetliydi! Pide ekmeği gevrek, dolgusu sulu ve porsiyon beklediğimden daha fazlaydı. Üzücü olan tek şey yoğun saatlerde küçük bir kuyruktu, ancak beklemeye değdi.
Öneriler:
Shawarma'yı seviyorsanız, "Sen ve Ben" e uğradığınızdan emin olun. Burası hızlı bir atıştırmalık veya telaşsız bir akşam yemeği için harika bir yerdir. Karidesli shawarma veya «Mavi Peynir" denemenizi tavsiye ederim — sizi kesinlikle kayıtsız bırakmayacaklar!
Sonuç:
Cafe "Sen ve Ben" shawarma sevenler için değerli bir yerdir. Küçük kusurlara rağmen, kurum lezzetli yemekler, hızlı servis ve hoş bir atmosferden memnun. Tavsiye ederim!
Fena bir yer değil, ilk kez uğramıyoruz. Münhasırlık iddiasıyla (karidesli, Meksikalı vb.) Geniş bir shawarma seçimi. 4-5 masa için kompakt ve rahat bir salon. 5 koyardım ama son kez yaysız shawarma istediler (üç kez tekrarladılar) ama duyulmadılar. Artık sipariş için yeni bir zaman olmadığı için kişi aç kaldı. Shawarma'nın kendisiyle ilgili soru yok. Bu nedenle sağlam bir dörtlü.
Çok lezzetli, sebzelerin faydalı olması nedeniyle aşçıların bakımı da hoş, sebzeleri shawerma'dan çıkarma isteği herkesi şaşırtıyor!) Yer süper, ziyarete gelen tüm arkadaşlar hoşuna gidiyor ( diğer şehirlerden gelen ziyaretçiler )