Afijenik suşi ve ruloları ilk denediğimizde çok beğendik!)
Bundan önce Moskova ve Kazan'ın diğer çeşitli teslimatlarında denedik, hiçbir yerde "ebi" yi daha iyi görmediler.
Setler mümkün olduğunca dengeli ve çeşitlidir, en üst düzeyde hazırlanır.
Tek dezavantajı: teslimat Nagatinsky Batığı ilçesine çalışmıyor, bu yüzden teslim almam gerekti, ancak çok uzaklara gitmem gerekti, bu yüzden pişman bile değiliz.
İhraçta nazik ve mükemmel çalışanlar oturuyor.
Çok teşekkür ederim! Bu şekilde devam edin;)
Şehirdeki en iyi suşi! Her zaman taze. Kombinasyonlar mükemmel. Çok çeşitli setler var, sürekli yenilikler ekleniyor. Eksilerden, belki de sadece bazen uygulama buggy ve ücretli teslimattır. Gerisi için tam bir zevk! Çok tavsiye ederim.
Çok lezzetli, güzel, temiz rulolar. Zamanında teslimat, her şey taze. Çok ve ucuz. Çok teşekkür ederim! Orijinal haliyle fotoğraf çekmek için zamanımız olmadı, bir dakika içinde dağıldım :) Tekrar tekrar sipariş ettiler :)