Çok çeşitli biralara sahip şık bir yer. Akşamı en lezzetli atıştırmalıklarla keyifli geçirdik.
Yemekten bahsetmek istiyorum. Sezar (nadiren bir bar- restoranda sipariş veririm, ama sonra ... tüm beklentileri aştı).
Ezme. Oh, muhteşem!!! Lezzetli. Ev yapımı!
Menüde istiridye var. Protein dozu-sağlanmıştır (en güncel) seçim için 4
Servis zirvede. Garson Nikolai tüm aralığı biliyor ve seçime yöneliyor. Kuruluşta 2 kez ve oraya varıyoruz. Neyi çok sevindik.
Ve hangi ev tentürleri (kivi tavsiye ederim).
Restoranın kendisi de iyi bir izlenim bıraktı, aynı zamanda ferah ve rahat, pub için dekorasyonu da beğendim, ama! Beni bağlayan bir "ama" var, fıçı bira için etiketleme eksikliği. Spoiler uyarısı: Bira muhteşem, ilahi lezzetli, ancak şişede fıçıların açılma tarihi, ürünün raf ömrü, bileşimi ve adı hakkında bilgi yok. Litre başına 1500₽ için yine de bu bilgiyi görmek isterdim, ancak birahanede değil, iyi bir kurumda alkol alıyorum.
Ayrı bir konu, elbette bira-kahkahaların tadına sahip "jelatin ayılar" dır. Güzel küçük çocuklar, ama ikinci kez satın almayacağım.
Menüden fiyatlar makul, ikinci kez giderdim.
Saygılarımla, Nikonova YONG.
Burada bir arkadaşının doğum gününü kutluyorduk. Harika bir kurum, harika bir menü, harika bir iç mekan, iyi müzik ve çok sayıda «neşeli)))» insan. Çok beğendim. Garson Konstantin'e özel teşekkürler!!! İnsan bir efsanedir. İşimle mükemmel bir şekilde başa çıktım (onu nasıl sürdüğümüze bakılmaksızın) ve hepimizi memnun bıraktım. Ve ceketimle ayrılan gizli adam - geri ver ve bunu bir daha yapma!)