Her şey yolunda! Odalar temiz, rahat, sessiz, her yerde halı var, çarşaflar taze, varışımıza kadar oda hazır ve temizlendi, yabancı şeyler yoktu, kokular da yoktu. Eksilerden: çalışmayan klima, dolap kapağı ve duş kırıldı.. Ya duvara bastırılmış olarak duruyorsunuz ya da kapı açık olarak yıkıyorsunuz ve ardından fazla suyu zeminden temizliyorsunuz, bunun için idarenin dikkatlice kazıyıcı bıraktığı))) Ancak bu koşullar özel bir rahatsızlığa neden olmadı. Hava sıcak olmadığı için klimayı kullanmadılar, kabini de kullanmadılar ve suyu yerden çıkarmak zor değildi. Ancak otelin 4 yıldızı var, bu eksikliklerin otel yönetimi tarafından dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum)) Bu yüzden onlar hakkında yazıyorum) ama dürüst olmak gerekirse, bu oteli tavsiye etmemek ve oraya tekrar dönmemek için bir neden değil)
Artıları: Temiz, oldukça sessiz, uygun konum. Ön başvuru ile kahvaltılar, tüm normlar. Kahve makinesinden kahve.
Eksileri: Check-in sırasında kartla ödeme yapmak istediler, ancak resepsiyonist (kısa boylu) "çalışmayan" terminalden bahsetti ve nakit veya transfer yoluyla istedi. Karta transfer nedir? Ciddi misiniz? Vergilerden uzak durmak mı? Ertesi gün (Cumartesi) mucizevi bir şekilde her şey başka bir resepsiyonistten (uzun boylu, sakallı) işe yaradı ve ödemeyi yaptık.
Dilekler - odalara "rahatsız etmeyin" tabelaları koyun. 2 geceliğine geldik - temizlik ve havlu değişimine ihtiyacımız yoktu. Biz ekolojiden yanayız - neden çamaşır ve çamaşır ürünlerine fazla su harcıyorsunuz? Böyle bir işaret koyardık ve hepsi bu. Ve sizin için daha az iş var ve biz memnunuz.
İyi günler! Harika bir otel. Konum başarılı, oldukça sessiz ve en ilginç olan her şey yakınlarda. Rahat odalarımız vardı, iki odamız vardı, düzen farklı, ama ikisini de beğendik, otellerde genellikle tam bir huzur ve huzur hissi yok, ama işte tam olarak böyle oldu. Otelin salonunu gerçekten beğendim, hemen burada iyi olacağına dair bir his vardı, bu tasarım tarzını seviyorum. Kazan'a bir kez daha gelirsek, umarım burada yaşayacağız!