Düğünü 03.08.2024 tarihinde Versailles ziyafet salonunda kutladılar. Yemek, dekorasyon ve servis birinci sınıf, konuklar çok memnun.
Garsonlar muhtemelen bunu unutacağımıza karar verdiler ... görünüşe göre tüm yemeğimizi attılar, bize her şeyin kötüye gittiğini söylediler, sabah sadece bir tabak kebap getirdiler, geriye kalanların bu olduğunu söylediler ... 3 ev ve 2 oda kiralandı, her birinde bir buzdolabı vardı, hepsini bize verebilirlerdi ve buzdolaplarında temizleyebilirlerdi ya da hepsini temizleyeceğimiz bir yer olmadığını söyleyebilirlerdi, hepsini konuklara verirdik ... sonra öğrendiğimiz gibi, ertesi gün büyük bir oda vardı, hepsi bu kadardı ... Olaya büyük olasılıkla yer yoktu ve hepsini atmaya karar verdiler, elbette tortu bundan sonra kaldı, diğer her şey prensipte mükemmel! Doğa, her şey temiz, bölge bakımlı!🔥
Dün bütün ailemiz burada çocukların pizza pişirme ustalık sınıfında bulunuyorlardı. Burada, rahat bir atmosferde, her misafir kendini hoş karşılanmış hissediyor. Sanki aceleci konuşmalar ve güzelliği düşünmek için özel olarak yaratılmış gibi, meraklı gözlerden korunan pitoresk bir yer. Gastronomi sanatında ustalıkla ustalaşan şefler, en taze yerel ürünlerden şaheserler yaratıyorlar. Her yemek, en sofistike gurmeleri bile tatmin edebilen bir lezzet senfonisidir.
Kusursuz hizmet bu pastoral tabloyu tamamlıyor.
Lezzetli, rahat ve suya bakan ayrı kabinlere sahip yazlık teras harika. İçeride çok rahat bir şömine var ve istenirse (restoranda kimse olmasa ve hafta içi geç akşam olsa bile) şömine yanacak ve sıcaklıklarını memnun edecek. Bu çukur için ayrı bir artı - çok lezzetli)