Döner nerden diye sorduğumda içerde dediler. Verdikleri et fırınlanmış yada haşlanmışdı. Midem bozuldu, kötü bi gece geçirdim. Daha fazla detay vermek istemiyorum
Herkese merhaba. Lezzetli bir yemek yemek istedim ve markalı bir yemek sipariş ettim. Shawarma küçük, kompakttır, ancak başlangıçta bu beni şaşırtmadı, asıl mesele tat, sululuk, bileşenlerin kombinasyonu ve dengedir. İlk ısırıktan sonra «dengenin» ekmek için gittiğini ve geri dönmediğini fark ettim. Ne demek istiyorum ben?
1. Sos% 50 shawarma,% 25 et,% 25 sebzedir. Şaka yapmıyorum, shaverma bir anda ıslandı ve zhuzhevo'ya benzemeye başladı
2. Sebzelerin hepsi güveçte olduğu gibi bir tür toz halinde içilir. Bu fajitolar için de sindirilebilir, ancak shawermalar için değil
3. Et,Carl, et nerede? Büyük olasılıkla dünün artıklarından buzdolabından soğuk olan birkaç tavuk parçasını attım.
4. Bu »mucize" için 350'nin fiyatı çok yüksek
Haklı olup olmadığımı kontrol etmek ister misiniz? Deneyin ...ama artık bu tür deneylere gitmek istemiyorum ve 5.0 değerlendirmelerine devam etmek istemiyorum
Kurumun kendisi rahat bir şekilde kompakttır, kibar personel her şeyi olması gerektiği gibi söylemelerini söylediler. Shawarma'nın kendisine gelince, şunu söylemek istiyorum, 2 günlüğüne Peter'a geldim, blog yazarlarına bakıyorum, vb. Bu sadece şişirilmiş bir halkla ilişkiler. Bunun çok lezzetli bir şey olacağını düşündüm, ama aslında sıradan shawarma'nın ünlü blogcuların reklama koyduğu hiçbir şey yok
Yedim ve unuttum