8-9 Mart tarihleri arasında birinci kattaki odada dinlendik. Her şey harikaydı! Odalar yenidir ve otel Nisan 2024'te açılmıştır. Her şey temiz, güzel, sakin bir cadde, eski kiliselerin yanında, yürüyerek ve merkeze yakın. Çok cana yakın bir kız olan Anastasia bizimle tanıştı, duyarlılığınız, misafirperverliğiniz için teşekkür ederim! Kahvaltı lezzetliydi, odalarda terlikler, bornozlar, her türlü kozmetik ve dikiş seti, kasa var. 3 yaşındaki bir çocuk için büyük bir ilave yatak koydular, çok uygundu! Ve 8 Mart için hediye olarak bir kart ve sertifika almak çok güzeldi! Memnuniyetle buraya tekrar döneceğiz, içtenlikle otelin refahını diliyoruz!
Очень славный отель на улице Славная! Новый. Чистый. Уютный! Тихое место. До Кремля минут 10 пешком. Отличные удобные кровати. Махровые халаты. Приятное решение освещения в номерах. Полный набор в ванной - гель для душа, шампунь, кондиционер, зубная щетка, зубная паста… Необычное освещение зеркала в ванной. Завтраки удовлетворят любые желания - и сосиски, и яичница, и блинчики, и сырники! Каши! Разнообразная нарезка. Соки. Кофе, чай. Особо хочется сказать про персонал - доброжелательный, улыбчивый! Есть стоянка для машин, платная. В отель хочется вернуться!
Şehrin tarihi kesiminde mükemmel hizmet veren yeni ve şık bir otel. Duyarlı personel, ortaya çıkan tüm soruları hemen çözer. Otelin büyük bir avantajı asansörüdür, otel odacıktır, küçük, otoparkı vardır, bu da önemlidir. Harika konferans salonu. Otelin öne çıkan özelliği: rahat bir ortamda konserler ! Odalar, tasarım mobilyalarla ihtiyacınız olan her şeyle donatılmıştır. Süit, hoş iç mekan hakkında kalıcı bir izlenim bıraktı! Genç kirazların ekildiği bölge. Ve otelin adı her şeyi söylüyor! Otelin lobisinde kirazdan yapılmış bir kuyruklu piyano var 👌 tavsiye ederim!