Свежая клубника в бельгийском шоколаде Callebaut.
Срок годности: 18 часов
Пищевая и энергетическая ценность в 100г продукта:
Жиры 12,1 / Белки 2,6 / Углеводы 26
Калорийность 223,5
Вес: 200 гр.
Врервые побывали в этой кондитерской в Зиларте, были приятно удивлены. Вежливые сотрудники, интересные десерты и , самое главное очень вкусно. Брали клубнику в шоколаде ( клубничка сладкая, не кислятина, шоколад ооочень вкусный) и бенто тортик конструктор( это отдельная любовь, ребенок сам делал надписи на тортики, остался очень доволен) Однозначно рекомендую эту кондитерскую, мы теперь постоянные клиенты!
Rahat ve harika bir yer, size söyleyip seçim konusunda yardımcı olacak güler yüzlü personel, kalite zirvede, her şey son derece lezzetli ve iştah açıcı görünüyor, fiyatlar kaliteye uygun. En iyi kahvelerden biri, kahveyi sevdiğinizde nadiren olur, genellikle çok acıdır veya bir hatadan yapılır, ama burada her şey harika!Uzun zamandır Van Love'ı ziyaret etmek istedim ve bu kurumu iyi vakit geçirmek için seçtiğim için pişman olmadım
Gerçekten tatlılar çok lezzetli ve ilginçti (örneğin, triple'da muz) çok hassas bir krema, lezzetli bir çikolata parçacığıydı.
Her şey çikolata ile uyumlu bir şekilde birleştirildi.
Kapuçino kahvesi de iyidir.
Tek an »fiyat" pahalıdır ... Şimdi ucuz margarinden değil, iyi tereyağından kaliteli bir tatlı yapmak her halükarda pahalıdır. Fiyatlar böyle.
Genel olarak lezzetli! Tavsiye ederim!