Arama
Rotalar
Yandex Maps • Kemer • Otel

Tu Casa Gelidonya Hotel

Değerlendirme 3,7
487 puan
Yazeka
Devamını oku
Tu Casa Gelidonya Hotel, Kemer'de Toros Dağları'nın eteklerinde konumlanmış olup, misafirlerine hem tatil hem de şehir oteli avantajları sunmaktadır. Otel, modern mimarisi ve yeşillikler içindeki konumuyla dikkat çekmektedir. Misafirler, Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan restoranlarda yemek yiyebilir ve otelin sunduğu Türk hamamı, sauna gibi spa olanaklarından yararlanabilirler. Ayrıca, otelin yakınında bulunan ekolojik park, doğa severler için ilgi çekici bir destinasyondur. Kullanıcı yorumlarına göre, otel temizliği ve personel hizmeti genellikle olumlu değerlendirilmiştir. Ancak, yemeklerin çeşitliliği ve kalitesi konusunda bazı eleştiriler bulunmaktadır. Havuz ve plaj olanakları ise bazı misafirler tarafından yetersiz bulunmuştur.
24 saat açık
+90 242 277 17 32
Telefonu göster
Antalya, Kemer, Yeni Mah., Atatürk Ve Demokrasi Blv., 51
Kaydet

Fotoğraf veya video ekle

Otel Tu Casa Gelidonya Hotel, Kemer, foto
424 daha
Genel bakış
Fotoğraf
434
Yorumlar
251
Özellikler

Adres

Antalya, Kemer, Yeni Mah., Atatürk Ve Demokrasi Blv., 51
Giriş kapılarını göster
Rota

İletişim bilgileri

+90 242 277 17 32
Telefonu göster
www.tucasagelidonyahotel.com
1

Mesai saatleri

24 saat açık
Çalışma günleri

Nasıl gidilir

Kemer Atatürk Blv-3
65 m
2
Kemer Atatürk Blv-3Antalya Kemer Yolu-5Antalya Kemer Yolu-2
Park yerlerini göster

Özellikler

Park yeri
Havuz
Odada klima
Spor salonu
Kafe
Wi-Fi
Kuru temizleme
Özel plaj
Oda servisi
Yıldız sayısı:4
Yenileme tarihi:2012
Otel türü:kaplıca oteli
Oda:170
Kurum hakkında ayrıntılı bilgi
Panorama
Bu kurumun sahibi misiniz?

Ziyaret yoğunluğu ve çalışma saatleri

02:00Genellikle yoğun değil
Pt
Sa
Ça
Pe
Cu
Ct
Pz

Yakındaki benzer yerler

Rixos Sungate
Değerlendirme 4,4
Değerlendirme 3,7
487 puan
Burayı değerlendirin

251 yorum

Varsayılan
A
Ali Şahin
3. seviye şehir uzmanı
24 Nisan
Aile ortamında yüzde yüz misafir memnuniyeti lezzeti kanıtlanmış büfe yemekleri güleryüzlü personelleri ile tam bir tatil yeri.
T
Tevfik N.
2. seviye şehir uzmanı
7 Nisan
Yemekleri çok güzel. Toplantı salonu kullanışlı. Wo Tatil seyahat acentası olarak teşekkür ederiz.
Ирина Решетняк
8. seviye şehir uzmanı
13 Mayıs
Genel olarak otel bütçesine göre fena değil. Oldukça saf, yemekler lezzetli, çeşitliliği farklı değil. Nisan sonu-Mayıs 2025 başında dinlendim. Beni hoş bir şekilde şaşırtmayan şey, kendi plajımın olmaması. Bu benim için ana kriterdi. Ve bu otelin plajının 15 Mayıs'tan itibaren açıldığı gerçeği hakkında, ortaya çıktığı üzere tur operatörü de dahil olmak üzere kimse beni bu konuda uyarmadı. Plaj tatilleri tamamen mahvoldu. Şehir plajının da henüz açık olmadığı gerçeği göz önüne alındığında, geçen gün diğer otellerin plajlarında güneşin altında bir yer aramak zorunda kaldım. Çok tatsız. Ve böylece plaj tatilini havuza tercih edenler için bu oteli tavsiye etmiyorum. Plaj çok küçük, yakınlarda su aktiviteleri, motosikletler ve muz var. Sahile giden yol çöplükten geçiyor.Genel olarak, tam bir korku.
Orijinalini göster · Русский
Hata bildir
Yardım
Servisler
Rotalar
Trafik
Yandex Map Editor
Metro ağı haritası
Harita oluştur
Harita API'si
Kişisel
Kaydedilenler ve ulaşım servislerim
Haritalarım
Ayarlar
Kurumlar için
Hesabım
Kurumunuzu ekleyin
Servis hakkında
Kullanıcı sözleşmesi
Mobil uygulama
"Nerede yesem?", "Nereye gitsem?", "Ne yapsam?" sorularının cevaplarını Yandex Maps'de bulun.
© 2001–2025 Yandex
Veri kaynağı