Uzun yıllar burada her gün yemek yedim, platin anahtarı her zaman evet. Her şey harikaydı, yemek ve personel de harikaydı.
Ancak optimizasyon, otomasyon geldi. Ve merhaba!
Sipariş için bekleme süresi 2-3 kat arttı. Ve fiyatlardaki artış açıksa, kimse enflasyonu iptal etmediyse, o zaman personel sayısındaki düşüş hemen belli oluyor. Aferin, cho. Bu aynı zamanda siparişlerin montaj kalitesini de etkiliyor, o zaman bir şey rapor edilmiyor, o zaman krepler artık o kadar iştah açıcı görünmüyor.
Şimdi başka yerlerde öğle yemeği yiyorum.
Kuruluşun buna verdiği yanıtlarla ilgilenmiyor, aşırı incelemeler duygularımı doğruluyor ve bu ay değişmeyen durum herkesin her şeyden memnun olduğu anlamına geliyor.
Pekala, size iyi şanslar.
Standart Kule.
Bu kurumlara gidiyorum. Menü geniş, aralarından seçim yapabileceğiniz çok şey var.
Genellikle ev yapımı öğle yemeğini bir araya getiririm. 14 Nisan'da «çeşitli» bir karma öğle yemeği sipariş ettim. Siparişi 8-10 dakika bekledim.
Personel yeterli, biraz işkence görmüş ama cana yakın.
Bu mümkün olsa da, ikramiye ödemelerine izin verilmediği için yıldızı kaldırdım, teşekkür ederim.
Ben Terem'in sık müşterisiyim. Farklıydım ve kreplerin ne kadar kaliteli yapıldığını biliyorum.
Dün doyurucu bir gözleme "Deniz Kahramanı" sipariş ettim ve sonunda "Kötü bir ava sahip Aç bir köylü" aldım. Gözleme dikkatsizce yuvarlandı, dolgu tam ortada az miktarda yatıyordu, her biri 2-3 cm kenarlar doldurulmadan boştu. Dolguyu yoğurmak mümkün değildi.
Ve ödemede bazı zorluklar ortaya çıkıyor. Arkadaşıma kupon veremediler. Aynı seti kuponsuz almak zorunda kaldım.