Herkese iyi akşamlar!
T-bankası hakkındaki görüşlerimi paylaşmak isterim. Hizmetten her zaman çok memnun kaldım, uzun süre uygundu. Oleg Tinkoff gerçekten dünyanın en iyi bankasını yarattı.
Ama ne yazık ki, er ya da geç her şeyin sonu gelir. Ve iyi hizmet ve vicdanlı çalışma için de.
Son zamanlarda T-bank'ın çok vicdansız eylemleriyle karşı karşıya kaldım. Banka, geri ödemelerde açıkça hile yapıyor. Belirli kategoriler için artan bir geri ödeme teklif ederek, banka sonunda onları tahakkuk ettirmez, sorunun çözümünü çeşitli bahanelerle birkaç hafta (veya ay) erteler. Sonuç olarak, hiçbir zaman ve hiçbir yerde yazılmayan bazı koşulların ihlal edildiği için tahakkukun amaçlanmadığını açıkça bildiriyor.
Bu yılın Eylül ayının sonunda, T-Yatırımlarında artan geri ödeme kategorisini seçmem istendi - hesabın yenilenmesinin% 50'si (maksimum tahakkuk: 3000₽). Ay sonuna kadar geri ödeme tahakkuk ettirilmedi. Birkaç kez destek için yazdım. Her seferinde sorum çeşitli bahanelerle ertelendi (asistanların kaba sorularından bahsetmiyorum bile). Sonuç olarak, bazı koşulların ihlal edildiği iddiasıyla bilgilendirildim.
Söylenecek başka bir şey yok. Artık banka ile çalışma arzusu yok. Bu bir aldatmacadır. Finam Komisyoncusuna geçmeyi düşünüyorum ve kartı VTB'DE açacağım.
Böyle bir aldatmacayla tekrar görüşüyorum. Geçen yıl Tinkoff Sigortası için bana para iadesi gelmedi.
Yazık. Banka çok güzeldi. Mahvettiler!
Harika banka. Birkaç yıldır kullanıyorum. Çok iyi geri ödeme, gerçekten harika promosyonlar yakalayabilirsiniz. Defalarca yüzde 100 nakit geri ödemeyle ücretsiz mal satın aldım. Tüm destek çağrıları yardımla sonuçlandı. Kullanışlı uygulama. Uzaktan servis yapın. Kurye tüm kartları getiriyor. İlk kayıtta sım kart verdiler. Oldukça iyi dolaşım ücretlerine sahip oldukları ortaya çıktı. Tek dezavantajı, mevduatlardaki faiz çok fazla değil, bu yüzden parayı başka bir bankada saklıyorum. Genel olarak tavsiye ederim.
Bankayı 2020'den beri kullanıyorum.
Müşteri odaklılığına, çok gelişmiş bir uygulamanın varlığına, süper duyarlı desteğe hoş bir şekilde şaşırdım. Bankayı akrabalarına ve arkadaşlarına tavsiye etti.
İlk çanlar isim değişikliğinden sonra başladı.
Döviz kurunda kaybedilen desteğin yetersizliği nedeniyle nakit yuan satın almak gerekiyordu, çünkü atm'den en yerel eylemleri gerçekleştirmek gerekliydi.
Son saman, müşteri olarak korkunç tavrıydı.
Ücretleri başka bir bankaya aktardım, tüm ücretli abonelikleri iptal ettim. Artık banka kullanmayı planlamıyorum.
Şimdilik t