Хотите попробовать что-то сытное и оригинальное? Тогда вам стоит заказать авторский калач с нежной домашней бужениной, сочными томатами, хрустящими маринованными огурчиками, луком фри, а также с медово-горчичным соусом. Это блюдо точно не оставит вас
380 ₽220 g
Калач с нежным цыпленком
380 ₽230 g
Блинчики хрустящие свежеиспеченные
Блинчики хрустящие свежеиспечённые – отличный выбор для завтрака или перекуса! Нежные, приготовленные на основе отборной муки и дополненные сливочным маслом, они особенно вкусны со сметаной, а для любителей оригинальных сочетаний мы предлагаем вариан
160 ₽150 g
Похлебка Костромская с лесными грибами
Погрузитесь в атмосферу уютного лесного края, приготовив вкусную Костромскую похлёбку с лесными грибами! Наваристый и ароматный суп с картофелем и грибами станет ещё вкуснее, если добавить в него сметанную заправку и съесть вместе с румяным пирожком
420 ₽330 g
Рубленая котлета из цыпленка по рецепту Пожарского
Ищете вкусное горячее блюдо? Попробуйте рубленую котлету из цыплёнка по рецепту Пожарского! В её составе мясо, картофель, лесные грибы, а подаётся она с пикантным зелёным соусом. Это сочетание точно не оставит вас равнодушным
Yer atmosferik, iç mekan güzel, zengin bir tüccarın evini andırıyor. Güzel sunum, kibar personel. Yemekler lezzetlidir. Özellikle kabak çorbasını, muhteşem lahana çorbasını, en hassas püreli stroganov usulü sığır etini beğendim. Eksileri: gardırop, ceket ve palto için çok az yer askıya asmak neredeyse imkansızdır, yemekler çok uzun süre hazırlanır ve servis edilir ve farklı zamanlarda tüm misafirlere birileri çoktan bitirmiş ve unutmuştur, ancak başka biri başlamamıştır. Markalı kalach daha çok bir burger gibidir. Patty-unzip'i neredeyse bir buçuk saat pişirdiler (abartmıyorum), çek istendiğinde servis ettiler, çok küçükken iç kısmı soğuktu.
Biz çocuklu turistlerin büyük bir arkadaşıydık. Yeri çok beğendim, atmosferik, rahat, her şeyi çabucak hazırladık. Çocuklar için lezzetli bir menü var.
Özellikle lezzetli olmasına rağmen kalachi'ye dikkat edeceğim. Beklemiyorduk)
Garsona Nastasya'ya teşekkür etmek istiyorum. Sadece süper bir profesyonel ve mutfağı, yemeklerin tarihini çok iyi biliyor. Çocuklardan birinin menüden olmayan bir yemeğe ihtiyacı vardı - hazırlanmasına çalıştı. Nastasya'ya çok teşekkür ederim
Dürüst olmak gerekirse, lezzetli mutfaktan şımarık. Birincisi, karısı dünyanın hemen hemen her mutfağını mükemmel bir şekilde pişiriyor. İkincisi, arkalarında üç düzine ülke ve yerel mutfak geleneklerine aşinalık var. Bir sürü gastronomik Şenlik ateşini kendiniz keşfetmek daha da güzeldi! Rusya'nın merkezinde 1 birim alan başına bu kadar çok kafeye sahip bir şehir olmasının pek mümkün olmadığı gerçeğine abone olmaya hazırım. Ama özellikle alışveriş sıralarındaki Kalachnaya Halk Evinden bahsetmek istiyorum. Orada ev yapımı haşlanmış domuz eti ve itfaiye köfteleri ile bir kalach sipariş ettik. Her şeyden önce, köfteler hakkında. Menüde ilk kez tarihsel olarak doğru ismi görmem hemen rüşvet verdi: Pozharsky'nin tarifine göre tavuk pirzolası. Yani, sahipleri, 19. yüzyılın ilk yarısında yemeği icat ettiği Torzh'dan hancı Pozharsky'ye tarifin yazarına saygılarını sundular. Peki, Kostroma aşçısının performansındaki köftenin kendisi tüm beklentileri aştı. En yetkin şekilde kızartılmış beyaz ekmek krakerlerinden ekmekli en hassas sulu kıyma, eritilmiş tereyağlı patates püresi, nane ile hafifçe tatlandırılmıştır. Ve son olarak, yabani mantarlardan yapılan kremalı sos şeklinde eski tarifin kendi okuması. Arkadaşlar, bu bir şeydi! Evet ve popüler burgerin Rus versiyonu olan kalach'ın mükemmel olduğu ortaya çıktı. Buzhenin, sulu marul yapraklarının tadını soldurdu, ancak burada sos (çoğu hamburger analogunun aksine) tamamen itaatkar amacını vurgulayarak üstünlük talep etmedi. Genel olarak eşim ve ben bu Meyhaneyi keşfetmekten gerçek bir zevk aldık. Buraya otantik iç mekanı, 19. yüzyılın tipik Rus kıyafetlerindeki garsonları ekleyelim. Artı, onun hakkında samimi bir coşkuyla konuşmaya hazır olan kurum personelinin gerçek vatanseverliğidir. Şenlik Ateşinin tüm misafirlerine şiddetle tavsiye ederim. Buna abone olacağım, Rusya Yazarlar Birliği üyesi Alexander Gri.