En saf haliyle dolandırıcılık! Bu akşam T-bank kartından 100 binden fazla nakit para çekmek acilen gerekliydi, T-bank atm'sinde meblağ yoktu, orada 50 bin bile yoktu, Raiffeisen'in atm'sinin yanında meblağ çekildi, komisyon hakkında herhangi bir uyarı (en azından çekilmesinin mümkün olduğunu yazmış olsalar bile) takip edilmedi, mobil uygulamadaki hesaptaki miktara baktık ve şaşkına döndüler (!!!), bu hafifçe söylenir. Operasyonumuzla ilgili komisyon 8.000 ruble topladı, bu% 1 bile değil, şok içinde Rife'yi arıyorum, orada kız bana komisyonu geri çekme hakkına sahip olmadıklarını söylüyor, T-bankayla iletişime geçin, T-bankayı arıyorum, orada kız titreyen bir sesle bana evet, o (Rif) bir banka ortağı olmadığını söylüyor (o zaman neden partnerinizden kartınızdan para çekmenize izin vermiyorsunuz ve bunun hakkında ATM ekranına yazmıyorsunuz???!!! Bunun bir banka ortağı olmadığını, sizden komisyonu kaldırabileceğimizi söylüyorlar, kabul ediyor musunuz?) ortağın bankasından 3 ila 100 bin arasında komisyon olmadan çekilebileceğini, ancak böyle bir durumda KART sahibine böyle bir komisyon olacağını söyleyemediklerini! Kartı verirken komisyonun mümkün olduğunu bildirdiklerini. Benim soruma, kartın teslim edildiği anda konuşulan tüm nüansları kimin hatırladığını söylüyorlar - iç çekiyor. Kısacası, yasa uzun yıllar önce bankaları müşterilere ücret talep etme konusunda bilgilendirmeye mecbur kıldı, ancak bunu aşmak ne kadar kolay!!!... Başka bir banka, müşteriye parayı çektiğiniz bankanın kartından ne kadar ücret alacağını söyleyemez, bu nedenle bu finansal bir işlem değil, sadece bir sürprizdir! Merkez Bankası'nın uzun süredir böyle bir konuyu ele alması gerektiğine inanıyorum, T-bank'a kart sahipleriyle bu tür entrikalar için bir lisans verildiği için! Eminim bu konuyla mahkemeye giderseniz, o zaman bizim tarafımızda olacak, bilgilendirme olmalı, para şaka değil!
Bana hesabı ve kartı kimin açtığı belli değil, geçmiş yıllarda bu kartları posta kutularına bile attığını hatırlıyorum. Havaalanında, farklı numaralara ve türdeki promosyonlara sahip temsilciler sadece bir kart açar açmaz uğraşırlar. Görünüşe göre onu bu şekilde bana getirdiler. Ama ben onun hakkında bilgim yok... Ve böylece arkadaşım bana parayı aktardı ve yanlışlıkla T-bankasını seçti. Burada orada bir hesabım olduğu ortaya çıktı, ancak kart olmadığı ve kişisel hesabınıza giremediğim için parayı alamıyorum. Yardım hattına yapılan aramalar, operatörlere birkaç farklı geçiş. Ancak erişimi geri kazanmak yerine beni sorgulamaya ve verilerim hakkında banka sistemlerine bilgi eklemeye başladılar. Açıkçası, başlangıçta hesabımı nasıl açtıklarım yanlıştı ve müşteri olarak yeterli bilgi yok. Veritabanlarını bir video görüntüsüyle de yenilemek için görüntülü arama bile yaptılar. Sonuç olarak, daha fazla sorgulamayı reddettim ve o sadece tüm erişimi engelledi. Paranıza elveda deyin. Hırsızlar ve dolandırıcılar bu bir banka değil. Paralarımla boğulun. Bilginize, hastalandığım için arkadaşım bu fonları ilaçlarım için bana gönderdi, ama şimdi para yok ve tedavisi yok. Bu çirkinliğin sevgili organizatörleri acılarımı da size dokunsun!!!!! Eminim herkes haklarından yararlanacaktır
Sürekli bir aldatmaca, kafamın olduğu bu banka 299 bin aldı, bu bir kredi kartı, uzun vadeli olduğuna inandılar....
Şimdi bu miktar için aylık 24 bin fatura kesiyor, zaten 150 bin ödüyor, 299 bin hesaba para yatıramadıysanız, tinkoff sizden 24 bin alıyor, tinkoff çalışanları söylediklerini kendileri anlamıyorlar, sayfadan okudukları gibi tekrarlıyorlar. Sorun yaşadık, görünüşe göre sakince yaşamadım, Tanrım yardım et.