Из плюсов. - хорошо оформлена заказная еда все в коробочках разноцветных, пакетиках. - эстетически приятно. Минусы - ненавижу сливочный сыр, выбирал из меню все позиции без него: ролл с нежным крабом и ролл тигра с тунцом, в итоге первый же ролл со сливочным сыром, кроме этой поганой кислинки больше ничего не чувствуется. Ролл тигра тоже с чем то кислым, сплошное разочарование. Больше туда не пойду и другим не советую.
Bu kuruluştan (Vb. Tomilino'da) bir set satın almaya çalışacağıma karar verdik. Kaliforniya, Philadelphia ve pişmiş rulo ile bir set. (yaklaşık 1400 ruble) + zencefil, sos eklediler. Bu "ürünü" denediğimizde hayal kırıklığımız neydi? Sadece - iğrenç bir tat, hatırladığım her şeyin en kötü rolleri! Pirinç lezzetsizdir, hepsi birbirine yapışmıştır - macun (. Yatırımlar tadı iyileştirmiyor, ucuz ürünlerin kullanımı nedeniyle her şey tatsız! Balık şeritleri - muhtemelen ışıktan parlıyorlar! Üstüne pişmiş ruloların üzerinde havadar peynir değil, mayonez üzerine karıştırılmış anlaşılmaz bir kütle var.. Sonuç olarak, bu "ürünü" kelimeden tamamen yemek imkansızdır! ) Bu kuruluştan vb. Tomilino'da. Daha sonra köpeklere atmak için her şey bir torbaya atıldı! Bu "tüccarlar" neye güveniyor? Bu yaklaşımla işlerin kendi katlarında yokuş yukarı gideceği şaşırtıcı küstahlık (((😅😅😅
Bu kurumdan suşi seti satın aldılar. Eve geldiklerinde ve kutudan çıkarıldıklarında şok oldular! 5 kişiye 2 kutu sos ve bir kutu zencefilli koyduk. Bu kurumun ürününü denedikten sonra şok oldular! Tüm rulolar ekşidir. Görünüşe göre pirinç pişirildiğinde pirinç sirkesi ile bozulmuştu! Cumartesi akşamı ve kedinin ruh hali kuyruğunun altında! Gitmeyin ve bu kurumdan rulo satın almayın!