Çok uzun süre yürüyebileceğiniz muhteşem bir park. Gündüz ve akşam ziyaret ettiğinizden emin olun! 2 gözlem güvertesi var - ağaçlardan birinde asma köprü ve çok yönlü görüş, bilet fiyatı 14SGD
Singapur'un en önemli cazibe merkezlerinden biri demir ağaçlarıdır. Bir yürüyüş köprüsü ve Grand Tree'ye tırmanış var. Akşamları bilet gişesine ve girişe giden kuyruklar büyüktür. Akşamları saat 18: 45'te güzel bir ışık ve müzik şovu. Çok fazla izleyici toplanıyor, ancak mnst herkes için yeterli.
Öğleden sonra parkın yanında yürüyüşe çıkın, ancak akşamları ağaçların ana özelliği var. Orada müzik saatte bir açılır ve performans geçer, müziğe parlarlar, parlarlar. Zamanın geri kalanında hafifçe parlıyorlar (üzerlerine tırmanabilirsiniz: ağaçların arasındaki köprü podayesnots, özellikle ilginç ve yukarıdakilerden büyük bir ağaç, bir gözlem güvertesi gibi, akşamları daha çok ilginç, ancak akşamları yükselmek için sıra 30-60 dakikaydı ve sonra asansöre inmek için sıra da aynıydı). Unutmayın, saat 22: 30 civarında ağaçlardaki ışıklar kapanıyor. Ve park hemen boşalır, orası kararır.